Şimdi Ara

X box one s mi öne x mi ( hiç konsol deneyimim yok )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. İkinci el temiz Xbox almayı düşünüyorum. Konsol deneyimim hiç yok daha önce satın almadım. Çok oyun oynayan biri değilim o yüzden ikinci el fiyatı nedeni ile x box tercih etmek istedim. Fakat one s mi öne x mi karar veremedim. Dediğim gibi öyle arada takılmak için alacağım . Televizyonum 4 k destekli. Aradaki fark sadece 4 k desteği mi yoksa farkları var mı .ikinci el alırken nelere dikkat etmeliyim. Şimdiden teşekkürler. Saygılar

• One x daha güçlü bir konsoldur Alma imkanınız var ise one x alın. Her ne kadar Series S yeni bir konsol en azından onu alın veya Ps4 alın diye tavsiyeler gelebilir: ancak series s in fiyatını da herkes karşılayamayabilir. Şu an oyun fiyatları göz önüne alındığında ucuz oyun oynayabilmek için gamepass sistemi mantıklı bir çözüm. Bir inceleyin. Ps4 tarafında Ps now sistemi var ancak henüz bildiğim kadarıyla bizde şu an yok. Microsoft büyük yapımcıları bünyesine katarak gamepass ı daha güçlü hale getiriyor Kardeşlik ile ucuza oyun alma imkanınız da var
  • braveyours kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkürler. Series s için o kadar bütçe ayırma düşüncem yok. Genel olarak 2500 -3000 lira arası düşünüyorum . Dediğim gibi konsolu boş vakitlerde akşamları çocuk uyuduktan sonra :) oynarım. O yüzden yeni nesil konsolllara 6-7-8 bin lira bütçeler ayırmak istemiyorum
  • +bir ekleme yapayım: hem ps4, hem one s kullanmış şu an one x sahibi biri olarak maalesef xboxın 2. el satışı sıkıntılı bir cihaz bunu da göz önüne alın One S imi satarken bayağı uğraştım en son takas yaptım Anlamsız bir şekilde xbox Türkiyede yeterli ölçüde değer görmüyor
  • braveyours kullanıcısına yanıt
    Üstadım alırsam ömürlük olur. Yani satmam ihtimalim çok çok düşük hatta imkansız diyelim. Bozulana kadar oynarım . Genel olarak teknolojik aletleri böyle kullanırım
  • Eğer kendiniz de oynayacaksanız one s almanızı önermem. Oyunları genelde 900p oynatıyor ve bildiğim kadarıyla yükleme süreleri çok uzun. Eğer imkanınız varsa one x alın 4k tv niz varsa 4k oyunlar oynayabilirsiniz. Yoksa 1080p 60 fps rahat rahat oynarsınız.

Eğer bütçeyi arttırma ihtimaliniz varsa Avrupa amazondan series s almanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 3500tl civarına geliyor.

Bu arada 1ocakta bir ihtimal gümrük vergisi düşürtülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile x box one s 4 aylık 20 ay garantili iki kol ( kolun biri hiç açılmamış) 1 adet duracell pil şarj aleti ve 8 adet şarj edilebilir pili oyun olarak red dead redemption 2 2570 lira maliyetle satın almış bulunuyorum. Yorum yapanlara teşekkür ederim.televizyonum 4k hdr desteği var hdr ile fhd den bı tik daha iyi görüntü alırım diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: klilya01

An itibari ile x box one s 4 aylık 20 ay garantili iki kol ( kolun biri hiç açılmamış) 1 adet duracell pil şarj aleti ve 8 adet şarj edilebilir pili oyun olarak red dead redemption 2 2570 lira maliyetle satın almış bulunuyorum. Yorum yapanlara teşekkür ederim.televizyonum 4k hdr desteği var hdr ile fhd den bı tik daha iyi görüntü alırım diye düşünüyorum

Series S alın diyecektim 3.5 4k arasına 2.el sitelerinde bulabilirdiniz.

Fakat aldığınız fiyat çok iyi zaten xbox kolu baya pahalı. Çok uygun fiyat.

• Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.