Şimdi Ara

x box game pass artık 5.90 değil.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar artık x box live gold üyeliğini 5.90 karşılığında game pass ultimate yapmak yok malesef 5.90 lık fiyat kampanyası iptal edilmiş. fakat yine aynı mantıkla 44.90 a yapılabiliyor yıllık bazda düşününce 15 lira yerine 18.5 lira civarına game pass ultimate alabiliyoruz. Microsoft ile yazışmam ektedir.
    x box game pass artık 5.90 değil.

mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klilya01 -- 28 Aralık 2020; 13:10:35 >

• Bu zamana kadar indirimli verdiklerine şükretmek lazım. Döviz yükseldiği halde, uzun bir süre zamları tüketiciye yansıtmadılar. Bir ara live gold zamlanmış ve tekrar indirim yapmışlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Bu hâliyle bile çok mantıklı. Yıllık böyle bir ücrete çok güzel oyunlar var .
  • Konsolun bölgesini değiştirerek paypal ile 1 Euro/dolara 3 aylık ultimate almak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 28 Aralık 2020; 14:24:56 >
  • 1 yıllık gold live aldığımızda, 1 aylık 44 tl ultimate yapınca peki hesap ultimate'e dönecek mi peki hala?

• 3 yılla yetindik. fırsat verseler 7 senelik alıp nesili bitirirdim 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funder kullanıcısına yanıt
    Aldınız mı siz ben almayı denedim ama olmadı paypalla denemedim ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bir sorun olmadı bende. Farklı bölge seçmeniz gerekiyor.

• Funder kullanıcısına yanıt

Sadece paypal ile mi ödeme yapabiliriz malum paypal Türkiye de kullanılmıyor

• sufistike kullanıcısına yanıt
    Evet dönüyor ben öyle yaptım
  • Bu arada live gold yıllık abonelik kaldırılmış. En fazla 3 aylık çıkıyor. Ücreti aylık 25 lirayı geçiyor.
  • byyuxel kullanıcısına yanıt
    Microsoftu telefon ile arayıp 1 yıllık 179 TL olan live Gold istiyorum derseniz yapıyorlar Microsoft hesabınıza Kredi kartı tanımliysa hemen oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyuxel

Bu arada live gold yıllık abonelik kaldırılmış. En fazla 3 aylık çıkıyor. Ücreti aylık 25 lirayı geçiyor.

yalan yanlış bilgiler vermeyin 3 gün önce microsoft'u arayıp 24 aylık live + gamepass aboneliği yaptırdım

• Yalan yanlış bilgi veren yok ben microsoft hesabında çıkanı söyledim. Nerden biliyim arayarak uzun dönem alındığını. Zaten onu da burada öğrendim herkes öyle yapıyormuş.
  • Yayıncılar bile her ay 5.90a yeni hesap açıp alın eğeğeğeğeğ derse kaldırırlar tabi. Netflix de kaldırdı zamanında denemeyi. Gayet normal...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.