Şimdi Ara

X-BOX 360 ve BLU-RAY (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • XBOX a bluray gelsin ya, insanlar en ucuz bluray e sahip olurlar, hic olmazsa 3K hata orani azalir,birde kumanda yaparlarsa ben o kumanda ile oyun bile oynarim yani,suan ki pad cok takoz.
  • NGC Ustamın başında belirttiği gibi; Final Fantasy XIII, PlayStation 3'de 1080p çözünürlüğe sahip.. Sadece CGI videolar için geçerli değil, oyun içi halide 1080p'dir akıcı ve pürüzsüz bir grafik hakim. Gerçi resimlemişti kendisi. Konuşacağınız zaman, resim ile, kanıt ile, belge ile konuşun o zaman insanlar size hak versinler bol keseden sıkmayın millete, ondan sonra çıkıp duygu sömürüsü yapmayın.. Lafım gideceği yeri bilir.. Kutunun arkasında resmen özellikle belirtmişler '' Bu oyun 1080p'dir '' diye.. Lakin Square ve bir çok forumda bu konu konuşulmakta ve ortak fikir oyunun 1080p olduğudur.. Çünkü diğer türlü çıkıp hayır yanlış derseniz, Square yalancı duruma düşüyor... Oyunu iki platformda oynayanlar dikkatli baksın, Xbox360 versiyonunda çözünürlük düşük olduğu için karakterlerin saçlarında Spiritual hatalar mevcuttur ve bir çok gölgelendirme de bu hatayı görürsünüz.. PlayStation 3 versiyonundan bakınca böyle bir şey söz konusu değil, tam tersi akıcı ve pürüzsüz bir görüntü hakim çünkü oyun 1080p. Bu yüzden bu ısrarınız son verip, mevcut gerçeğe odaklanın arkadaşlar.. Çokta kafanıza takılıyorsa, alırsınız oyunun PS3 versiyonunu takar kendiniz kontrol edersiniz, tabii o platfom sizde varsa.. Hani burada kimse Xbox360'da oyun çok kötü, oynanmıyor falan filanda demiyor.. Bazı oyunlarla alakasız arkadaşlar bizim böyle ima ettiğimizi söylüyorlar ama durum bu değil, sadece iki platform arasında belli başlı farklar olduğunu söylüyoruz..

    Bu arada Sony, PlayStation 3 oyunlarının arkasında, MicroSoft gibi her zaman 1080p yazısını koymuyor.. Genelde o çözünürlüğü desteklediği oyunların arkasında koyuyor, Final Fantasy XIII arkasında da dediğim gibi özellikle bu oyunun 1080p olduğu belirtiliyor..


     X-BOX 360 ve BLU-RAY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 14 Mart 2010; 23:53:16 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.