Şimdi Ara

x-box 360 elite getirteyimmi sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BİR ARKADAŞIM AMERİKDAN GELİYOR BİR AYA KADAR 2 OYUN VE İKİNCİ KOL VE ELİTE KONSOLU 800 YTL YE GETİRİRİM DEDİ SİZCE NASIL GETİRTEYİMMİ CİHAZ PAL OLUCAK BURDA FİMWARE YAPTIRABİLİRMİYİM KONSOLA VE BURDAKİ TV ME UYARMI TV VESTEL PİXCELLENCE YADA ELİTE YERİNE NORMAL X-BOX PREMİUM MU GETİRSEM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER...

• arkadaşının alıcağı alet PAL olamaz. NTSC olur anca.
  • +1 ama yinede al bence ama kolay kolay firmware yaptıramazsin benq dvdrom gerçi daha yeni bi takım yontemler duyduk benq firmware için ama zor bu işler .orjinal oynayacaksan al
    quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

arkadaşının alıcağı alet PAL olamaz. NTSC olur anca.
  • Fiyatlar malum bütçene uygunsa xbox 360 almak istiyorsan al.
  • evet dvd rom hitachi olursa anca fimware yaptırabilirmişim ne yapcam bilmiyorum....
  • yok samsung da olabilir onu bilemezsin zaten şans eseri ikisinden biri çıkar premiumlarda ,şoyle diyelim backup oynayacaksan premium al ,orjinal oynayacaksan elite al,ama bence en iyisi yeni çıkan 2997 uretim HDMI çıkışlı premiumlardan al elitelerle aynı boarda sahipler tek farkları 120gb hdd ki hiç onemli değil bence
    quote:

Orjinalden alıntı: cemuzer

evet dvd rom hitachi olursa anca fimware yaptırabilirmişim ne yapcam bilmiyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: arash0

yok samsung da olabilir onu bilemezsin zaten şans eseri ikisinden biri çıkar premiumlarda ,şoyle diyelim backup oynayacaksan premium al ,orjinal oynayacaksan elite al,ama bence en iyisi yeni çıkan 2997 uretim HDMI çıkışlı premiumlardan al elitelerle aynı boarda sahipler tek farkları 120gb hdd ki hiç onemli değil bence
    quote:

evet dvd rom hitachi olursa anca fimware yaptırabilirmişim ne yapcam bilmiyorum....

2997 üretim nedir?
    HDMI çıkışlı premiumlarla elite boardları kesinlikle aynı mıdır?
    NTS-J eliteler çıktı mı?
    Elitelerde dvd benq olursa firmware olmuyor , ancak hithachi olursa fw oluyor doğru anlamış mıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avrupa fiyati 449 euro pal tabi herzaman pahalidir 800 ytl iyi fiyat nasilsa oyun bolluguda var nettende sparis eebilirsin almani tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 19 Eylül 2007; 20:14:45 >
  • pardon yanlışlık olmuş 2007 uretim demek istemiştim ve bildiğim kadarıyla ntsc / j elite daha çıkmadı(çıktoysa bi bilgim yok) pal ve ntsc/u var piyasada ve kesinlikle HDMI çıkışlı premiumlar ın boardları elitelerle aynı ,elitelerde hitachi yada samsung dvdrom kullanılmadı ,hepsi benq dvd romlu
    quote:

Orjinalden alıntı: medeni conan

quote:

Orjinalden alıntı: arash0

yok samsung da olabilir onu bilemezsin zaten şans eseri ikisinden biri çıkar premiumlarda ,şoyle diyelim backup oynayacaksan premium al ,orjinal oynayacaksan elite al,ama bence en iyisi yeni çıkan 2997 uretim HDMI çıkışlı premiumlardan al elitelerle aynı boarda sahipler tek farkları 120gb hdd ki hiç onemli değil bence
    quote:

2997 üretim nedir?
    HDMI çıkışlı premiumlarla elite boardları kesinlikle aynı mıdır?
    NTS-J eliteler çıktı mı?
    Elitelerde dvd benq olursa firmware olmuyor , ancak hithachi olursa fw oluyor doğru anlamış mıyım?

• sağol arash. arkadaşın konusuna kendi sorularımı sıkıştırdım, elite almayı düşünüyordum ama 2007 üretim premiumların boardu elitele aynıysa sorun yok.birde istanbulda da ankarada da sanırım 2007 üretimler henüz yok hep 2006 9. 10. ay var.

ekleme:yeni seri premiumlara da fw yapılamıyor değil mi? ondan millet 2006lara sarılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi aile robotu babür -- 19 Eylül 2007; 20:44:36 >
  • Yeni makinelerde hitachi v79 ve benQ sürücüler kullanılıyor.Her ne kadar hitachilere fw yapılması zor olsa da yapılabiliyor.BenQlerde ise fw yapmak şu an için mümkün değil.Üzerinde çalışılıyor.BenQlere yapılabilen tek şey bir aparat yardımıyla sürücünün firmwareini alıp bunu başka bir samsung sürücüye key'ini yazarak kullanmak.Yalnız benqlere fw olayı eli kulağında.

Alacak olanlara benim tavsiyem en son üretim hangisini buluyorlarsa ondan almaları.Çok yakın bir sürede fw yapılamayan bir sürücü kalmayacağı için en son ürünlerden almak daha mantıklı.
  • benq dvdrom olarak çıksa bile Hitachi ile değiştirilebilir ve öyle fw yapılabilir diye duydum.
  • turkiye sart larinda fw olayini kabul edebilirim ama yurt disinda yasayan biri olarak elite aldim,banli makina mi sattim ve bir daha asla fw yaptirmam sonun da ban ms den kacis yok,simdi az oyun kaliteli oyun ve live zevkini tadiyorum bu bence fw li kullanmaktan cok daha zevkli ve risksiz
  • bu arada yutube da bir video izledim eliti açmışlar ve içinde hitachi v79 vardı yani elitlerde daha çok benq olmak uzere hitaçi v79 dvd romlarda kullanılıyor ama onunda firmawarei şu an için mumkun değil gibi gorunuyor yada myfranco nun dediği gibi çok zordur
    http://www.youtube.com/watch?v=YOeCbt1SQZo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 19 Eylül 2007; 22:03:55 >
  • 64930C FW sürümlü BenQ sürücülere sahip Elite modellerin FW işlemleri başarıyla yapılabiliyor arkadaşlar. Yakında yaygınlaşmaya başlar.
  • inşallah çıkarda bizde elite alırız belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.