Şimdi Ara

X-Box 360 Controller GamePad Kullananlar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.053
Cevap
10
Favori
45.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pcde bazı oyunlarda titreşim sorunu yaşayan ve çözümünü bulan var mı assassins creed ve resident evil 5te pad titreşime geçtiğinde sürekli titriyor ve tuşlar çalışmıyor burnout paradise ve fifada bu olmadı driver baktım netten ama çalışır durumda olan dosya bulamadım. win7 32 bit kullanıyorm çözümünü bulan varsa yardımcı oln lütfen
  • bad company 2 bir türlü oynatmıyor bu kol tanımıyor sitesinden en son driverini indirdim oyunu açıyorum hiç bir tepki yok başka oyun içi ayarmı yapmam lazım tanıması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

bad company 2 bir türlü oynatmıyor bu kol tanımıyor sitesinden en son driverini indirdim oyunu açıyorum hiç bir tepki yok başka oyun içi ayarmı yapmam lazım tanıması için

bendede bad company 2 var bana win7 32 bit için driver linkini verirsen yükler bakabilirim
  • quote:

http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/xbox-360-controller-for-windows/C8G-00004
    sen oynayabildinmi kolla bu oyunu

kol bilgisayara bağlıyken girdim oyuna ve bi sorun yaşamadım tuş kombinasyonu dışında settingten kendine göre ayarla tuşları ben hiç ayarlamadan girdim oyuna start tuşu ateş ediyodu

• nasıl yaptın tam olarak anlatırsan bende aynı şekilde yapıyorum başlıyorum oyuna hiç bir şekilde kolla oynanmıyor bu oyun çalışsında tuş kombnasyonunu yapmaya razıyım ne eksik olabilir
  • quote:

nasıl yaptın tam olarak anlatırsan bende aynı şekilde yapıyorum başlıyorum oyuna hiç bir şekilde kolla oynanmıyor bu oyun çalışsında tuş kombnasyonunu yapmaya razıyım ne eksik olabilir

üstad bende hiç ayar yapmadan oyuna girdim hareket falan etmiyodu sadece start tuşu ateş ediyo falan tuş ayarları var joysticke bakacaksın oraya baktım çoğu tuş ayarı yapılmamış ama gamepadin tuşları yeterli olur mu oyuna bilemem ben oblivionda oynamayı denemiştim tuşlar yetmedi. şimdi oyuna gir options yazıo ana menü onun üstüne gelince settings on foot in vehicle as pilot var . ingilizcen var mı bilmiyorm o yüzden anlatayım yine de on foot hareket ederkenki tuşları ayarlaman için in vehicle araç hareketi için as pilotta adı üstünde pilotken hava araçlarındaykenki tuşları ayarlaman için. bunları tek tek ayarlaman gerek joystick kısmında

bu arada oyunun ana menüsünde gamepadle hareket edemiyorsun oyuna girince gamepadla oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23cem23 -- 6 Mayıs 2011; 16:06:44 >

• arkadaşlar var mı bu kolun kablolusunu uygun fiyata alabileceğimiz yer (türkiyeden olsa iyi olur)
  • yeni bir konu açmak yerine buradan soruyorum sorumu
    ilk once hepinize kolay gelsin iyi günlerde kullanın pad lerinizi benim sorum işe şöyle dizüstüme bir klavye fare takımı alacağım ama oyunlar için onların wireless olması ve ucuz olmaları (oyun fare klavyelerine göre) beni xbox gamepad i ne yöneltti ama fps oyunlarında nasıl olur pek emin değilim klavye fare ikilisine före nasıl kısaca yorumlarmısınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

arkadaşlar var mı bu kolun kablolusunu uygun fiyata alabileceğimiz yer (türkiyeden olsa iyi olur)

hocam gg ya da sahibindende 40 a gördüm. sanırım gg idi. ilk oraya bak. kablolu olan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilbugra

yeni bir konu açmak yerine buradan soruyorum sorumu
    ilk once hepinize kolay gelsin iyi günlerde kullanın pad lerinizi benim sorum işe şöyle dizüstüme bir klavye fare takımı alacağım ama oyunlar için onların wireless olması ve ucuz olmaları (oyun fare klavyelerine göre) beni xbox gamepad i ne yöneltti ama fps oyunlarında nasıl olur pek emin değilim klavye fare ikilisine före nasıl kısaca yorumlarmısınız acaba

hocam kablosuz kol + pc alıcısı şeklinde de kullanılabiliyor bu gamepadler. 10m mesafeye kadar çekiyor. yani pc ni lcd ye bağlayıp sanki xbox 360 oynarmış gibi takılabilirsin Alışınca da klavye ve fareye el uzatasın gelmiyor. piyasada bunun üstüne gamepad yok.

• beyler xbox 360 gamepad wireless controller aryıorum alıcısıyla birlikte pc' de kullanacağım. d&r' a falan baktım hiçbir yerde bulamadım. dealextreme' den sipariş verilebiliyormuş sanırım güvenli midir ? farklı br önerisi olan var mı ? bu arada siyah olanını almak istiyorum.
  • hocam kolu ayrı al. dh ikinci el bölümünde alıcı var zaten. kolu siyah alırsın. alıcı rengi fark etmez her halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam kolu ayrı al. dh ikinci el bölümünde alıcı var zaten. kolu siyah alırsın. alıcı rengi fark etmez her halde.

hayır hocam alıcının rengi fark etmez de ayrı al derken nasıl alacağım ? bildiğiniz bir yer var mı ?
  • bildiğin tek kablosuz kol alacaksın. o da dh ikinci el bölümünde var. yabancı yere gitmene gerek yok. istersen temiz 2. el bir tane bile alabilirsin. alıcıyı takıp driverını yükledikten sonra alıcının üstündeki ve gamepadin üstündeki tanıtma tuşlarına bir kere bastın mı tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

bildiğin tek kablosuz kol alacaksın. o da dh ikinci el bölümünde var. yabancı yere gitmene gerek yok. istersen temiz 2. el bir tane bile alabilirsin. alıcıyı takıp driverını yükledikten sonra alıcının üstündeki ve gamepadin üstündeki tanıtma tuşlarına bir kere bastın mı tamamdır.

anladım hocam süpersin. o zaman bakıyorum ikinci el bölümünde sıfır satan arkadaşlarımız varsa temin ederiz çok temiz ikinci el olursa da fena olmaz. peki internetten falan sıfır satan bir yer biliyor musun ya da mağaza ? izmirdeyim ben.
  • Bende Logitech F710'dan Xbox 360 Controller'e geçmek istiyorum.Kafama takılan bir kaç soru var.Bu konu aracılığıyla kullananların yorumlarını almak isterim.

1-Kablolu mu yoksa kablosz mu önerirsiniz ?
    2-Her oyunda tuşu kendimiz mi atıyoruz ? Yoksa otomatik olarak atıyor mu ? (F710'da olduğu gibi.)
    3-Kablosuz modelde çekme vs. sorunu varmı PC'de ?
  • F710 satılık mı ?
  • 1.monitörden oynuyorsan kablolu...
    2.otomatik atıyor ama istisnalar var.
    3.kablosuz olanın mesafesi 10m
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.