Şimdi Ara

X ardream indeki humanlardan özür dileriz !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  X ardream indeki humanlardan özür dileriz !!!!

https://store.donanimhaber.com/ce/5e/db/ce5edb5d5add5d919313bfd016c2a914.jpg
    yaklaşık 1 saat önce x ardreaminde human townu basıp sundriesi kestik clan olarak ve human townda elimizi kolumuzu sallaya sallaya dolaştık partyimizde healer bile yoktu. Daha sonraki denemelerimizde de bol bol np kastık.

gerçekten sağlam clan olduğumuzu düşünüyorum clan partylerimizi kolay kolay hiç bi human partysi dağıtamaz. Ama humnları tebrik etmek istiyorum gerçekten birlik ve beraberlik içindeler sürekli toplu geziyolar fakat ezikler

bu partyi dağıtırım diyorsanız lütfen oyun içinden ulaşın

1-I3iberOne
    2-s3namesiz
    3-s3rouge
    4-SSkip60
    5-IIBaLTaZaRII
    6-MrCokBilir
    7-NoobTheLast

bu da humanlara kıyağım olsun PL4yM4K3R clanı remake olmuştur
    yeni adı PerfectChoi3 dur (efsane geri döndü eskiler bilir ) artık bu ismi görünce kaçınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brit4Lite -- 7 Haziran 2007; 2:24:37 >

• Güzelmiş.Bende x te yan char olarak battle priest kasıyorum suan.İtemlerini ayarlıyorum şuan.Bitişi Çok güzel olacak.
  • tabi ya boş buldunuz human townu kesin..bundan 6 ay önce ben ve arakdaşlarım ordayken human towna yaklaşamıyodunuz bile..aranızdan zannedersem tek sskip60 hatırlar. bide spikemaster vardı sizde başka alayı ezikti ama biz gittik orclarda np kasmaya başladı...

>Brobiy
    >Redshade
    >BattleBrobiy
    >PriestBrobiy

forumu araştırırsanız xigonun ardreamında 6 ay önce yaptıklarımız mevcut.
  • Ayıptır söylemesi bi laf vardır dün b.oktu bugün koktu diye lan olum o hadi sskip60 falan neysede sen kimsin? soyulmasaydım yapardık seninle bi ws priest kastım istersen onunlada yapalım ws oyundaysan şu an seni bulurum ok?
  • güzel ss
  • Kuralları Okuyunuz! - Yoruma Kapatılmıştır!

DonanimHaber - Num@n
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.