Şimdi Ara

x-766FS ve x755FS A4tech Pro Gamer Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet A4tech Gamer mouselarında çığır açmaya devam ediyor

x755FS
    http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-755FS

Özelliği
    Elimizin baş parmağının bulunduğu alanda 4 oklu ve 1 tanede Ateşleme butonu tarzında çok işlevli bir butona sahip olası

3x tuşu parmağıma takılıyo canım almam ben bunu diyenler için Sol üst kısıma yerleştirilmiş muazzam 3x tuşu

600-2000 dpi arasi hiz degisimi yapılabiliyor

Yüzeyi mat(leke tutma ihtimali var gene herhalde ))

x766FS

http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-766FS

Özelliği
    Resimdede görüceniz gibi oha bi durum söz konusu evet

O gördüğünüz koca yerin icinde fan ver ve elin terlemesini yada donmasını önlüyo
    3x Tuşu gene biraz daha öne konumlandırılmış

ve gene 5 kademe 600-2000 dpi arasinda değişmekte hassasiyetide

Valla ne diyelim adamlar yapıyo

• bunlar türkiyede war mi ya ben daha x750bf yi bulamadım İZMİR'de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 27 Temmuz 2007; 18:49:26 >
  • Türkiyede daha x-750BF yi bulamıyoruz
    ama bunlarda 2008 gibi ülkemizde olur zannediyorum benim x718F im var acele edip almıştım hemen yoksa x750F alırdım nese BF alıcaktım yakın zamandada bu haberi görünce

X-755FS çok kral geldi rengi olsun tasarım olsun yanlar eli tutuyo üst mat fazla leke tutmaz zannediyorum vede en önemlilerinden biri de scroll u siyah

• onlar biraz pahalı olabilir yeni cıktığı icin bence..
    ben bf isityom ya ama yokk allahın belase mouse hic bi yerde yokkk
  • Bu yeni cıkanlarda full speed USB war buna performansı oldukca ii etkiler..
  • Aynen öyle ben x750BF alıcakken x-755FS alıcam Razor un Altın kaplama USB sinden daha teknolojik bişi
  • suan cogu modelin xL (vb..) yenileri cıkmıs hepsinde full usb baglantısı war siteyi ziyaret edin derim

>>>>>>>>> http://www.a4tech.com/en/product1.asp?CID=102&SCID=103 <<<<<<<<<<<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 28 Temmuz 2007; 20:14:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=102&SCID=103&MNO=X-755FS
    bir ay önce almıştım bu mauseden ve 1 ay içinde sol tıklama tuşunda sorun çıktı
    A4tech in mauseleri hepsaplı olduğu kadarda pek sağlam değiller hissine kapılıyorum
    yada benim şansıma
    oldum olası A4 techlere ısınamadığımı bile bile gittim bu meşhur övülen X7 lerden aldım ama pişman oldum
    ----------
    gittim döndüm dolaştım geri geldim gene microsoft habu aldım ve sorunsuz kullanacağıma emin olduğum bu ürünüde size tavsiye ederim
    çünkü yıllardır microsoft klavye ve mauselerde hiç sorun yaşamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

A4tech in mauseleri hepsaplı olduğu kadarda pek sağlam değiller hissine kapılıyorum
    yada benim şansıma
    oldum olası A4 techlere ısınamadığımı bile bile gittim bu meşhur övülen X7 lerden aldım ama pişman oldum
    ----------
    gittim döndüm dolaştım geri geldim gene microsoft habu aldım ve sorunsuz kullanacağıma emin olduğum bu ürünüde size tavsiye ederim

Microsoftla Pro Gamer setlerinin alakası yok onlar yazılımcı gitsin yazılımlarını geliştirsin yada ofis ürünleri tasarlasın

YAŞ kaç çok merak ettim cafelerdeki 10 yaşındaki çocuklar gibi hırs yapıp sol tuşa tıklar veya korkup mouse elinden fırlarsa veyada dur mouse çok kirlendi bir temizliyim diye üstüne temizlik maddesi döküp sıvı temasına maruz kalmışsa tabiki mouse bozulur

Yani git G5 di vur yada ne bilip sert bi cisimle sol tıkını parçala o da çalışmaz

Bırakında herkes kendi bildigini yapsin microsoft donanimdan ne anlar ya

EDIT:
    Not:6 Aydır kullaniyorum kolonya ile kapali halde iken beze sıkmak suretiyle temizlemekteyim hiçbir sorunla karşılaşmadan halen yeni gibi tabanı ve dış görünüşü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StummScream -- 1 Ağustos 2007; 18:56:54 >

• razer copperhead kullanan biri olarak çok hoşuma gitti
    eski x750f ler gibi 125hz de değil 500hz bu baya iyi olmuş
    ____________________________________________________________________________________________________
    x755fs

bu resime dikkat yandaki tuş beş yönlü çok faydalı olacak gibi

scroll da 4 yönlüymüş

_____________________________________________________________________________________________________
    x766fs

üzerinde bir nevi klima var bu modelin ve çok faydalı olacağını düşünüyorum hele kışın o buz gibi ellerle mouse tutup aim alamaynlar için

• x-766 süpermiş yaw rengi pek güzel değil ama ,,, güzel bi renk yaparlarsa siyah-gümüş misal alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenciboy

bunlar türkiyede war mi ya ben daha x750bf yi bulamadım İZMİR'de..

İZMİR dediğin de ne ki? İstanbulun GAZİOSMANPAŞA semti kadar bişi
    Ne bulmayı umuyosun ki
  • Dediğin doğru izmirde ne ki ? Yanlız o mouse çok çabuk bozulurum ben diyo farkındamısınız ? Özellikle o yandaki tuş basbas bağırıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

yada benim şansıma
    ----------

aynı sorun bende de çıktı ve servise verdim , ayrıca bayiliği olan bir arkadaşıma da ürün aynı problemden geri yollanmış.A4 tech in 750f ürünü muhteşem ama üründe bu kadar kısa sürede ( 4-5 ay) sorun çıkması çok üzücü ( Not : fps oyun oynamadım bu süre içerisinde . . sadece skill tabanlı oyun olan Lotro oynadım)
    Logitech g5 i araştırıyorum şu an ama bana a4 tech hala daha cazip görünüyor.Sanırım ürünü yenisiyle değiştiritp yollayacaklar ( multimedya ) bu arada dip not asla ve asla istanbul taksim megavizyondan elektronik ürün almayın size kargo ile yollatıyorlar multimedyaya ( gaziosmanpaşa ).Aradım sordum megavizyonun sorumluluğundaymışürünü servise teslim etmek , siz siz olun adamlara diretin yollamadan önce.

• Microsoft Habu, bildiğim kadarıyla Razor Copperhead zaten...
  • a4 tech iyi ürünler üretiyor. çok kaliteli olmasa bile fiyatları son derece makul. yeni modellerinde fiyatları uygun olur muhtemelen. yakında silaha dönüşebilen transformers mouse çıkarırsa şaşırmam. bu aralar moda ya o yüzden söylüyorum. iki günün biri transformersla alakalı bir ürün çıkıyor.

düzeltme: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 24 Ağustos 2007; 23:30:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.