Öncelikle tüm forum üyelerine iyi akşamlar dilerim.
Bir kaç sene önce almış olduğum Logitech X-540 model ses sistemimin subwooferından gelen kablolu kumanda bozuldu ve maalesef güç alamıyorum.Sorun şu ki tamiri de benim tarafımdan yapılacak kadar kolay değil sanırım çünkü güç tuşu(anahtarı) kırıldı.Ufacık bir kumanda için tüm sistemi de çöp yapmak istemiyorum açıkçası.Bunu nasıl tamir ettirebilirim ya da yeni bir anahtarı devreye nasıl dahil edebilirim? Sizlerden bununla ilgili gelen tüm çözüm önerilerine ve fikirlere açığım.
Ayrıca belirteyim, Logitech'in müşteri destek hattını bulamadım(Türkiye için).Türkiye sınırlarında da teknik servisi -sanırım- yok ve garantisi de bitti bu yüzden değişim ihtimali yok.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler,hayırlı forumlar.
kadıkoy yazıcıoglu is hanında hallederler bendede creative in bi sistemi vardı ondada ses ayarı aynı zamanda gücü kontrol ediyordu arkadas ayrı bi tus ile acıp kapamayı degistirmisti her sekil hallolur yani
bloodonbloodB
kullanıcısına yanıt
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.Biz de aslında arkadaş ile power tuşunu çıkarıp yenisini lehimlemek istiyoruz,şimdilik.Fakat çalışıp çalışmayacağından emin değilim.Çünkü power tuşu (devre üzerindeki sabit anahtar) kırıldı.Nasıl sökeriz hiç bir fikrim yok.O yüzden fikir almak istedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme