Şimdi Ara

WZOR Etkinleştirilmiş Windows 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tb.rg-adguard.net
    TechBench by WZT (v4.1.1)
    https://tb.rg-adguard.net/public.php

Son sürüm windows 10'u Windows 10 v1809 Redstone 5 (Oct 2018) (build 17763.107) kurduğum tüm makinelerde etkinleştirilmiş halde kuruldu.

.iso dosyası microsoft'tan indirmiştim, bu durumu yaşayan var mı ?

• Daha önceden aynı makinede etkinleştirme yaptığınız için otomatik etkinleştirme olmuştur.
  • Kuzenimin eski anakartını ve kendi daha önce kullanmadığım işlemcimi tek kasada topladım,
    Ne kuzenim'de ne ben de windows 10 orijinal lisansı bulunmakta,
    Etkinleştirme için , kuzenim'de ben de illegal yöntemleri kullanıyoruz,
    Kuzenim eski anakartı , şu anda benim yeni kasamda kullandığım anakart'ın uefi özelliği falanda yok.

İndirdiğim bu iso'yu kuzenimin yeni aldığı kasayada kurdum, onda da etkinleştirilmiş olarak kuruldu.
  • İllegal yöntemler ile orjinal lisans sahibi olunabiliniyor. Sizinki de bu şekilde olmuş.
  • Ama kuzenimin bilgisayarı toplama sıfır ürünlerden oluşuyor, daha önce etkinleştirmeyi bırakın bir işletim sistemi kurulmuş bile değil. :)
  • Normal bir durum. Sanalda kurulum bile kendilğinden etkinleştiğini gördüm.
    Micro sana hediye lisans vermiş daha ne olsun. :)
    İnşallah ileri günlerde patlamaz.
  • Bu dengesiz etkinleştirme sadece bu sürüme özel mi diye merak ettiğimden sordum, yoksa güzel bir durum :)
    Office 2019 denedim olmadı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deneme lisansı etkinleştirmiş olabilir. Ayrıca bilgisayar özelliklerinden bakın bazen diğer ayarlar menüsünde etkin gözükürken diğer tarafta etkinleşmemiş olarak gözükebiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plusnettr

Deneme lisansı etkinleştirmiş olabilir. Ayrıca bilgisayar özelliklerinden bakın bazen diğer ayarlar menüsünde etkin gözükürken diğer tarafta etkinleşmemiş olarak gözükebiliyor
    Windows'u etkinleştirilmiş , kısıtlamalar kalkmış şekilde olarak kullanabiliyorum :)

Bu sürümü kurup deneyen var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.