Şimdi Ara

www.yawasal.com a sipariş verirken 2 kere düşününün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünwww.yawasal.com (site tamamen uydurmadır bahsigeçen site donanimhaberle mahkemelik oldugundan yasaklı listesindedir bende yöneticileri zor durumda bırakmamak için böyle yapıyorum hala siteyi anlamadıysanız pmden ulaşın)

Dün malum siteden 2gb usb bellek kampanyasına ve %20indirimine kanarak ürün alma gafletinde bulundum..30ytlyi tamamlayıp aklım sıra uyanıklık yapıp kargo parası da ödemeyecektim bu yüzden 25lik cd/dvd kutusu aldım ve ikisi için kargo dahil 25ytl ödeyecektim..

fakat ilgili site dün o kadar yoğundu ki paso anasayfaya yönlendiriyordu..ürünü satın almaya kalktıgımda bile neyse siparişi onayladım daha sonra bi yanlışlık olmasın diye bankmaın internet sitesinde check ettirmek istedim ne kadar çektiklerini..

3defa 25ytl çekmişler aynı sipariş için dün mail attım herhalde yanlışlık oldu müşteri hizmetlerine ve bu sabah erken çıktım ve 1saat kadar önce döndüm eve..e-postamı kontorl ettim ve hala müşteri hizmetlerinden cevap gelmemiş..birde siteyi kontrol ettim yeni bir siparişim var aynı ürün bu sefer garanti bankası ile 31ytl ödenmiş şekilde tedarik sürecinde diyor..ilginç olan benim garanti bankasında hesabım yok..bende yine mesaj attım bari 3tane aynı siparişten gönderin ona da razıyım dedim..

Neyse genelde hepsiburada'dan çok şikayetçi olurlardı ama en azından onlar kartınızdan ürünü 1kere tahsil ediyor..(birçok sipariş verdim en azından benim öyle) bakalım daha sipariş süresince nasıl sancılı günler geçircez..

Sözün özü siz siz olun bu siteden alışveriş yapmayın..

• up..
  • bişey anlamadım
  • siteyide sorunuda anladım. pislikden başka bişey değil ya. Nasıl yanlışlık olur anlamıyorum yemin ederim. Belli bir hesap numarasından belli bir adet ürün için belli miktar para çekilecekken. Nasıl olurda saçma sapan şeyler yaparlar anlamış değilim.

Vallaha netten alış veriş 2 kere yaptım ikiside gitti gdiyordandı. Biri kulaklık biri karttuş dolum seti. Çok iyi satıcılarla muhattap oldum hiç sorun yaşamadım valla. Ama hepsiburda ve benzeri sitelerden alış veriş yapanlarda çok sorun var.

uzun lafın kısası aslında en iyi alış veriş dükkandan oluyor. Görerek dokunarak, sorarak alıyorsun.
  • Uyanık herifler zaten kampanyadan önce tüm ürünlerin fiyatına %15t bindirim yaptılar turkcell 100 kontörün fiyatı şuan 19.5 ytl .Bende alacaktım site çok yoğundu açılmayınca vazgeçtim almaktan

Hepsiburada,exa,sanalmarketim,netsipariş,gittigidiyordan alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 20 Mart 2008; 21:22:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sultan Meliksah

bişey anlamadım

işin özü 1çekecekken 3çektiler..

sonra 1siparişim var diğer 2sini iade edin dedim tınmadılar..şimdi baktım aynı sipariş ben istemediğim halde benim olmayan bi kredi kartından gösterilerek 2.kez gözüküyor..bakalım 3. alınan bedel ne olacak?
  • site açılmıyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oynasana.com'a ne oldu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi site yazsana şurdan ne yasakçısınız lan
  • benim 2 kere alışverişim oldu...

hiç sorun yaşamadım...

son derece de hızlı gönderdiler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

benim 2 kere alışverişim oldu...

hiç sorun yaşamadım...

son derece de hızlı gönderdiler...

bu indirim gününde alışveriş yapma derim yada güveniyorsan yap hazır indirimde
  • Şimdi 2. siparişi iptal ettiler mesajım üzerine bakalım neler olacak daha..bir cevap hala gelmedi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.