Toplam 6 tane alışverişim oldu istersen listesini buraya koyayım.
Cuma günüde çanta siparişi verdim, cumartesi günü geldi.
1 Günde ürün elinde oluyor.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Ankarada yerine de gittim gördüm. Gayet sağlam bir yer...
çanta siparişi verdim netten hemen geldi.güvenilir bir yer.
Bende kendileri ile mağazadan alışveriş yapıyorum öneririm, güvenilirler ve iletişimleri iyi
Güvenilir bir yer bir o kadar da pahalı bir yer.
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
Güvenilir bir yer bir o kadar da pahalı bir yer.
hiçte pahalı değil geçenlerde bir arkadaşa dijital bir makine aldık aldığımız yerde sd kart çok pahalı geldi almadık.1 gb 22 ytl idi.2gb 35 ytl idi.ondan sonraki gün arkadaşla gittik tripota şöyleki ben daha önce kodak dx 6490 almıştım benden sonra 3 arkadaşa da aldırmıştım aynı yerden.herneyse gittik 4 gb sd kart aldık 20 ytl ye.lazım olan baskılarıda orda basıyorum.çok memnunum.
Merhaba konu eski ama yeni başlık açmak istemediğim için, hemde merak edenler için bende bu fotoğrafçı hakkında yorumlarımı paylaşayım dedim.
Şahsen gittim ( Temmuz 2015 ), yüksek meblağda alışverişim olduğu halde, gördüğüm muamele hiç haketmediğim biçimdeydi. İnsanın yüzüne bile bakmıyorlar. O kadar paraya doyulmuş ve ukela bir hava varki, kibirlerinden uçmuşlar adeta. İnsanın dükkanı gezmesine bile müsade etmiyorlar, inanılmaz GERKİN BİR ORTAMLA GÖZLERİNİ İNSANA DİKİYORLAR.Herhangi bir malzemenin kullanımı hakkında bir soru sorduğumda, bana ne zamandan beri fotoğraf işiyle uğraştığımı, aşağlamak babında sordu. Tabi bende alımını verdim. Satışı unutup birebir iddiaya girme ve rencide etme yoluna gidiyorlar. 25-30 yaşlarında erkek, zır cahil bir insan var. Zannetmeyin ki ben müşteriyim, biraz konuşma hakkım var zannetmeyin, Anında tersleme, aşağılama, hor görme ( bunlar cahil zengin insan kibri ) yoluna başvuruyor. Benim yaptığım alışveriş miktarı o an için 300-400 tl idi. Eğer adam olsalardı 13000 tl parayı onlara harcayacaktım, ama başka bir fotoğrafçıya gitti. Hak eden kazansın. Bu kadar büyük meblağıyı kaçırmalarının tek nedeni, müşteriye karşı iyi davranma ve güleryüz eksikliği.
Bugün alışverişim oldu kendileri ile, bir yıla yakın zamandır da sürekli hal hatır sormaya giderim. İnanılmaz keyiflidir sohbetleri, özellikle Gökhan Bey gerçekten işi bilen ve yardımcı olan bir insan. Hiç çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: mt8
Merhaba konu eski ama yeni başlık açmak istemediğim için, hemde merak edenler için bende bu fotoğrafçı hakkında yorumlarımı paylaşayım dedim.
Şahsen gittim ( Temmuz 2015 ), yüksek meblağda alışverişim olduğu halde, gördüğüm muamele hiç haketmediğim biçimdeydi. İnsanın yüzüne bile bakmıyorlar. O kadar paraya doyulmuş ve ukela bir hava varki, kibirlerinden uçmuşlar adeta. İnsanın dükkanı gezmesine bile müsade etmiyorlar, inanılmaz GERKİN BİR ORTAMLA GÖZLERİNİ İNSANA DİKİYORLAR.Herhangi bir malzemenin kullanımı hakkında bir soru sorduğumda, bana ne zamandan beri fotoğraf işiyle uğraştığımı, aşağlamak babında sordu. Tabi bende alımını verdim. Satışı unutup birebir iddiaya girme ve rencide etme yoluna gidiyorlar. 25-30 yaşlarında erkek, zır cahil bir insan var. Zannetmeyin ki ben müşteriyim, biraz konuşma hakkım var zannetmeyin, Anında tersleme, aşağılama, hor görme ( bunlar cahil zengin insan kibri ) yoluna başvuruyor. Benim yaptığım alışveriş miktarı o an için 300-400 tl idi. Eğer adam olsalardı 13000 tl parayı onlara harcayacaktım, ama başka bir fotoğrafçıya gitti. Hak eden kazansın. Bu kadar büyük meblağıyı kaçırmalarının tek nedeni, müşteriye karşı iyi davranma ve güleryüz eksikliği.
hakılısın valla. son 2-3 yıldır böyleler. stokta olan lensi 1 haftada zor gönderdiler, 500 km mesafeye. soruyoruz cevap yok. ürünü alırken arıza yaparsa bize getirin deniyor, arızalanan ürün için başvurunca servisin adresini veriyorlar, bize getirmeyin deniyor. az ileride uğur foto var aynı cadde üzerinde. ona bakacaz artık...
Ölü ozan
kullanıcısına yanıt
carsamba siparis verdim persembe geldı. ve orıjınal urun.. bence gayet ıyı bır alısverıs oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme