Bildirim
www.symbiansigned.com

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evet üye olacaklar acele etsinler bence. -
usta iyide mail kabul etmio bu ya. msn hotmail falam olmuomu buna -
olması lazım. ne hatası veriyor? sözleşmeyi yeni bir pencerede açıp okumuş gibi yap. sonra "kabul ediyorum"u işaretle. belki ondan hata yapıyorsundur. -
register now deince Pre-registration ekranı çıkıo. oraya yazıom maili. Your email address is rejected. DİE Bİ MESAJ ÇIKIO. ORDAN ÖTESİ YOK.
TÜH YAW TAM YAKALAMIŞKEN...CIK CIK SAGLIK OLSUN DENEMEYE DEVAM. BAŞKA MAİL FALAM DENEYIM. Bİ ŞEY AKLIMA GEKİO AMA ÜLKE IP OLARAK BANLIMIYIZ ACABA. SÖMÜRÜDE ÜSTÜMÜZE YOKTURDA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tempestshine -- 8 Eylül 2007; 14:25:54 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tempestshine
register now deince Pre-registration ekranı çıkıo. oraya yazıom maili. Your email address is rejected. DİE Bİ MESAJ ÇIKIO. ORDAN ÖTESİ YOK.
Bana da aynısı oldu nedense.
"E-mail adresiniz geri çevrildi/kabul edilmedi" diyor
hotmail, gmail vs gibi ücretsiz mailleri kabul etmiyor mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 8 Eylül 2007; 14:16:55 > -
Evet mailini reddediyor nedense. İlginç valla.
Edit: Benimkisi gmail. Ama eski üyeyim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 8 Eylül 2007; 14:20:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER
Evet mailini reddediyor nedense. İlginç valla.
Edit: Benimkisi gmail. Ama eski üyeyim ben.
Garip doğrusu. -
gmail, yahoo ve hotmail'i kabul etmedi. -
quote:
Orjinalden alıntı: nervium
gmail, yahoo ve hotmail'i kabul etmedi.
Laf olsun diye açmışlar o zaman üyelik alımını -
spam mail için mail adresi topluyor olabilirler mi -
Bi gnubox için uğraştığım şeye bak. Amma nazlı işmiş yaw. pöh... -
quote:
Bi gnubox için uğraştığım şeye bak. Amma nazlı işmiş yaw. pöh...
imei numaranı ve gnubox'u yolla imzalayayım istersen. -
quote:
quote:
Bi gnubox için uğraştığım şeye bak. Amma nazlı işmiş yaw. pöh...
imei numaranı ve gnubox'u yolla imzalayayım istersen.
allah razı olsun derim. de gnubox nasıl upload edicem. onu bilemiom. cahillik zor bea -
bende bir sürümü var ama olur mu bilmem. bir arkadaşa daha yapmıştım. onun işini görmüştü. programıwww.rapid share.com'a upload et. Upload bitince altta "just give me a link" çıkacak. ona bas. orada 2 link görünür içinde delete olmayanını bana PM at IMEI numaranla beraber. -
shware.net
anlattube.com
quattrotr.uni.cc
gibi maillerimi denedim:
The registration is temporarily disabled for this email domain.
dedi.
hotmailde rejected diyo zaten. Buraya üye olabilen varmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: Quattro_tr
shware.net
anlattube.com
quattrotr.uni.cc
gibi maillerimi denedim:
The registration is temporarily disabled for this email domain.
dedi.
hotmailde rejected diyo zaten. Buraya üye olabilen varmı?
nedense bazı yerleri bloke etmişler gibi ya da sitede hata var. Her maile bunu yaparsa olmaz ki! Hani çoğu mail zaten ya hotmail ya gmail ya da yahoo gibi çok kullanılan mailler. -
Sanırım sitede bir sorun var. Ben de bir kaç değişik mail ile denedim. Malesef olmadı -
Sitede bir sorun var. Çünkü hani hotmail kabul etmiyorsa bile benim özel domainlerimi kabul etmesi gerekirdi. -
quote:
bende bir sürümü var ama olur mu bilmem. bir arkadaşa daha yapmıştım. onun işini görmüştü. programıwww.rapid share.com'a upload et. Upload bitince altta "just give me a link" çıkacak. ona bas. orada 2 link görünür içinde delete olmayanını bana PM at IMEI numaranla beraber.
Network KILLER SANA AYRICA TEŞEKKÜR ETMEK İSTERİM. BU ŞEKİLDE İLGİLENİLECEĞİ HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ. İYİ Kİ VARSIN YAW. BU BANADA Bİ DERS OLDU. BU FORUMLARDA AYLAK AYLAK GEZERDİM. DAHADA VAHİMİ HERKEZİ KENDİM GİBİ ZANNEDERDİM. SAOLUN. BÜTÜN İLGİLENEN ARKADAŞLARA AYRICA TEŞEKKÜRLER.
Benzer içerikler
- nokia tuşlu telefon imei değiştirme kodu
- tuşlu telefon şebeke sorunu
- sivrisinek kovucu ses işe yarıyor mu
- sim kart kaydı yapılamadı ne demek
- teşhir telefon ne demek
- reklam virüsü nasıl temizlenir
- yenilenmiş telefon ne demek
- en çok satan telefonlar
- telefon yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X