Şimdi Ara

www.navera.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Navigasyon ile ilgili bu siteyi incelemenizi tavsiye ederim.
    Saygılar.

bu ürünleri üreten firma geçtiğimiz ay türkiyeyi ziyaret ederek hemen, hemen her firmaya ürünlerini teklif ederek döndüler

yasal olarak ithalat izni bile olmöayan firmalar yazılım çalışsın çalışmasın crack olsun olmasın navigasyon yazılımını yeterli testleri yapmadan otomobil ithalatçılarına koştular..

her satın almacıda bu ürünlerden en az 4 firma tarafından gelmiş 10 a yakın ürün var.

ilgili siteyi markayı ve sahibini tenzih ediyorum fakat dikkatli olmalıyız..

http://www.coagent.cn firma çinde

sizleri ziyaret eden adamların isimleri:

Mr Chen, Peter
    General Manager
    Export Dept.

Ms Tse, Yovnne
    Region Manager
    Export Dept.

Coagent Electronic S&T Co. Ltd
    Section C,
    Xi'nan industrial Zone,
    Sanshui District
    Foshan
    Guangdong
    China 528133
    Tel: (86 757) 87830233
    Fax: (86 757) 87838700

Bu firmanın ürünleri kötüdür demiyorum..Sadece çok heyecan yapıp satın almacı arkadaşlara bu ürün uzaydan fotoğraf çekiyor falan demeyin..

bunları ben nerden biliyorum...... beni ziyaret etmediler ordan :D

• Ne güzel....

Sn.Hilali bey bu güzel girişim ve çabanızı takdir ediyorum,umarım tüketicinin isteklerine göre cihazlarda düzeltme yapma şanısınız elinizdedir.Çünki bazı markalar bunu yapamıyorlar maalesef.

Kendinizinde yazdığı üzere Macaristan igo testlerini kendileri yapıyor ve bu haftalarca sürüyor,ve bunun ışığında düzeltme bile isteyebiliyor üreticiden.Yani temelde kendileri dışında yapılan testlerin bir anlamı yok maalesef.Yazılım cihazda güzel çalışıyor görünsede arka planda sisteme etki edecek bir çok sorun olabiliyor.Bu nedenle bir çin firmasının 200.000'e yakın ürünü hemde Amerika'da piyasadan çekilmek zorunda kalmıştı.

Sonuçta bu gibi siteler firmaların birbirlerine laf attıkları yerler değil aksine tüketiciyi bilgilendirdikleri YASAL şeylerin paylaşıldığı yerler olmalıdır.

Yoksa Xetec içinde yazılacak çok şey bulunur başka marka içinde.Bunun sonu gelmez,önemli olan tüketicinin bu ürünlere sorunsuz sahip olması ve desteği.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 25 Mayıs 2008; 11:21:18 >

• Merhaba Tarik Bey,

Asagidaki mesajinizi ve Navera yetkilisinin de aciklamalarini gorunce, sizin daha once yazdiginiz bir kissa geldi aklima.. Kissa asagidaki gibiydi;

Mimar Sinan ,bir gün, meşhur Selimiye camisini yapmış. Uzaktan minarelere bakıyormuş.

Ustaları küçük eksikleri giderirken, delinin biri yanaşmış,demiş ki: Bu minarelerden biri eğri ,

Mimar Sinan toplamış elemanlarını, ip atın minarenin başına demiş.

Elemanlar şaşkın, ipi atmış, delinin dedi yöne doğru ,bir sağdan ,bir soldan çekmişler.

Taki ; Deli tamam,tamam şimdi oldu. Diyene kadar.

Tabi ,ustalar,elemanlar şaşırmış.

Sormuşlar Mimar Sinan a; Hiç minare ip atmayla düzelir mi?

Mimar Sinanın cevabı harika : Eğer bu deli gidip deseydi ki:Selimiye’nin bir minaresi eğri. Herkes inanırdı.

Şimdi gidip minareyi iple düzelttirdim diye kime söyler, kim inanır.

Konuyla hic alakasi yokken coagent firmasini, yetkililerini ve iletisim bilgilerini dahi yazarak kafa karisikligina neden oldunuz ve "bu urunleri ureten firma" diyerek de forum okuyucularini yanlis bilgilendirdiniz. Rekabet ediyorsaniz ustu ortulu cumlelerle degil; eger ki urunlerde bir sorun varsa, satin almak icin forumdaki yorumlari okuyan arkadaslara yon gosterici, aciklayici ve bilgilendirici mesajlar yazarak rekabet yapmanizi tavsiye ederim. Bu baglamda yazdiginiz kissayi bence bir daha okuyun...!

Yine bu forumda, "Otomobil Genel >> Markalar ve Modelleri >> Cevap: Kia SORENTO X-FİRE" konu basligi altinda yapmis oldugunuz aciklama, asagida yazdiginiz "bu forumda murtaş aş adına değil kendi adıma yazıyorum" aciklamanizla bence ters dusuyor.

Selamlar,

quote:

Orjinalden alıntı: sshm

Değerli forum okuyucu ve kullanıcıları

bu ürünleri üreten firma geçtiğimiz ay türkiyeyi ziyaret ederek hemen, hemen her firmaya ürünlerini teklif ederek döndüler

yasal olarak ithalat izni bile olmöayan firmalar yazılım çalışsın çalışmasın crack olsun olmasın navigasyon yazılımını yeterli testleri yapmadan otomobil ithalatçılarına koştular..

her satın almacıda bu ürünlerden en az 4 firma tarafından gelmiş 10 a yakın ürün var.

ilgili siteyi markayı ve sahibini tenzih ediyorum fakat dikkatli olmalıyız..

http://www.coagent.cn firma çinde

sizleri ziyaret eden adamların isimleri:

Mr Chen, Peter
    General Manager
    Export Dept.

Ms Tse, Yovnne
    Region Manager
    Export Dept.

Coagent Electronic S&T Co. Ltd
    Section C,
    Xi'nan industrial Zone,
    Sanshui District
    Foshan
    Guangdong
    China 528133
    Tel: (86 757) 87830233
    Fax: (86 757) 87838700

Bu firmanın ürünleri kötüdür demiyorum..Sadece çok heyecan yapıp satın almacı arkadaşlara bu ürün uzaydan fotoğraf çekiyor falan demeyin..

bunları ben nerden biliyorum...... beni ziyaret etmediler ordan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalan78 -- 27 Mayıs 2008; 9:35:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    4 yıl önce açıldı
    titannakliyatdepolama.com
    3 ay önce açıldı
    http://www.kadikoyiphone.com/
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.