Şimdi Ara

www.suvarionline.com'da Eylül Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
7.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30.09.2011 Tarihine

3 Adet Pantolon 89.90 TL
    30 Eylül Tarihine Kadar

5 adet Çorap 10 TL
    30 Eylül Tarihine Kadar

Takım Elbiseler 129 TL
    30 Eylül Tarihine Kadar

Tek Ceket 99 TL
    30 Eylül Tarihine Kadar

3'lü paket iç çamaşırı 10 TL
    30 Eylül Tarihine Kadar

• Bilgilendirme için teşekkürler,4 adet gömlek ve 5 adet çorap aldık 59,90 tl ye peşin fiyatına 6 taksıt seçeneğide mevcut
  • Taksit imkani var mi
  • kumaştan anlayan arkadaşlar ;
    kumaş bileşimi nasıldır ? 65 polyester, 35 viskoz kumaştan takım 129 uygun mudur?
    bu yıl staj var, bir takım alalım artık
  • acaba kargo ücreti ne kadar?
  • Ücretsiz kargo siteye bakarsanız detaylar mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_çavuş -- 8 Eylül 2011; 23:54:03 >
  • suvariden giyinen arkadaşlar gömlekler kaliteli mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mağazadan deneyerek almak lazım. 50 liraya 4 gömlek. Kalitesi ne olursa olsun iyi fiyat.
  • Bu çorapta beden olarak 1+ var bu ne oluyor. Birde gömleklerde dar kesim ve rahat kesim olarak iki çeşit var. Ben xl giyiyorum klasik hangi gömleği seçmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

kumaştan anlayan arkadaşlar ;
    kumaş bileşimi nasıldır ? 65 polyester, 35 viskoz kumaştan takım 129 uygun mudur?
    bu yıl staj var, bir takım alalım artık

yani kumaş değil diyebviliriz içerik için. ikisi de yapay ipliklereden yapılmış kumaşlar. ben önermem. en azından %50 %70 yün olsa iyi. gerisi polyester olursa da çok sorun değil. çünkü artrık % 100 yüne sıcak bakmıyor üreticiler. çok kaliteli olmasının yanında sürtünmüe vb nedenlerden dolayı tüylenme gibi skıınıtılar çıkabiliyor. gündelik giyimi çin en iyisi 70 yün 30 ply. özel giyim için % 100 yün arada bir giymek koşuluyla

• %55 Pamuk %45 Poliester
    Gömlekler nasıl
    Ben geçen sene Kığılıdan 2 tane gömlek almıştım. Ütü 2 saat zor dayanıyordu gömlekte bunda da öyle olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 9 Eylül 2011; 0:26:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

%55 Pamuk %45 Poliester
    Gömlekler nasıl
    Ben geçen sene Kığılıdan 2 tane gömlek almıştım. Ütü 2 saat zor dayanıyordu gömlekte bunda da öyle olabilir mi?

gömlek full pamuk olması sağlıklı ama ütü sıknıtı olacaktır. bir miktar polyester gömleiğin ütü tutması için iyidir. ama tabi polyester işimn içine girince gömlek sertleşiyor pamuklu gibi yumuşal değil kumaş. terch meselesi.
  • Süvariden bir kaç ay önce uygun fiyata 2 gömlek almıştım. Oranı hatırlamıyorum kışlıklar ile dolapta duruyorlar ama öyle aşırı polyesterli değildi. Ütüde problem yoktu. Fiyatına göre değer diyorum. Yün karışımlı gömlek tabii ki çok iyidir ama bunların tanesi 12,5 lira.
  • 4 gömlek aldım, gelince yorum yaparım.
    (Bunu diyenler de hiç yapmaz ama neyse )
  • quote:

Bu çorapta beden olarak 1+ var bu ne oluyor. Birde gömleklerde dar kesim ve rahat kesim olarak iki çeşit var. Ben xl giyiyorum klasik hangi gömleği seçmeliyim

dar kesim italyan tarzı, vücuda tam oturuyor. göbek varsa pek hoş durmaz. rahat kesim ise daha dökümlü durur. göbeği saklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss480

quote:

Bu çorapta beden olarak 1+ var bu ne oluyor. Birde gömleklerde dar kesim ve rahat kesim olarak iki çeşit var. Ben xl giyiyorum klasik hangi gömleği seçmeliyim

dar kesim italyan tarzı, vücuda tam oturuyor. göbek varsa pek hoş durmaz. rahat kesim ise daha dökümlü durur. göbeği saklar :)

gömlekte bugüne kadar bir çok marka aldım, ama süvarinin kesimi (dar kesim) kadar güzelini görmedim. Benim isteğime tam cevap olmuş kesimleri. rahat kesimler pantolonun içine koydugunuzda çok salaş bir görüntü veriyor ve beni rahatsız ediyordu, ama bu hiç sarkma falan yapmadan tam oturuyor. umarım yardımcı olmuşumdur.

• bir zamalara süvariden (Nisan ayı) gömlek almak istemiştim. önce deneme gömleği yok dedi görevli, neyse uygun fiyat diye alayım denerim oracıkta olmazsa değiştiririm demiştim. daha sonra mağaza müdürü deneme gömleği verdi, denedim slim fit M bana bol geldi. haliyle almadım. normalde diğer markaların dar kesim M bedenime oturuyor.

diyeceğim odur ki, gömlekler biraz geniş olablir. sizin ölçüleriniz biraz büyük ise tam size göredir.
    deneme imkanı olanlar deneyip alırsa daha iyi olur derim. ya da ölçüleri varsa ona göre alınabilir.

karışımlar ise tercih meselesi. terleyince pamuk gömlekte rahat edilir, polyester yakar adamı.

mısır pamuğu olup %100 yün çokk iyi ütü tutar. buda fiyat epeyi bir artırır. şişirilmiş diğer markaların gömlek fiyatlarına bakabilirsiniz. %70 indirince bile 50 TL civarında.
    gömleğin mısır pamuğu olup olmadığını satış görevlisi dahi bilmeyebilir. kimse bunları anlatmıyor.

herkese iyi giyimlşer

• 4 adet aldık bakalım.twn de s giyiyordum bunda 3 s 1 xs aldık deneyip yorum yazıcağız efedim.
  • Ben sabah 4 gömlek ve 5 çorap siparişi vermiştim az önce kargoya verdik diye mail atmışlar. Ürünler gelsin bakalım ne olacak.
  • "S" Bedenleri bitirmişsiniz gömlekte arkadaşlar. Bize de bıraksaydınız :) .. Diğer bedenler var ama ama s olunca çabuk bitiyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyaaslani -- 9 Eylül 2011; 21:55:03 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.