Şimdi Ara

www.segpayeu.com hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8 Aydır benden para çekiyormuş bunlar haberim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K
    8 Aydır benden para çekiyormuş bunlar haberim yok

Afedersiniz ama adama "e yuh yani" derler. Hiç mi farketmediniz 8 ay boyunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K
    8 Aydır benden para çekiyormuş bunlar haberim yok

Afedersiniz ama adama "e yuh yani" derler. Hiç mi farketmediniz 8 ay boyunca

Kredi kartıma yüklü bir miktar para yatırmıştım bankaya gitmeyi pek sevmem alışveriş yaptıkça yatırdıgım paradan düşülüyordu o yüzden farketmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: redogan67

http://segpayeu.com/ 'a giriyorsunuz sağ üstte "cancel membership" var onu tıklıyorsunuz. açılan yere kredi kartı numaranızı ve emailinizi giriyorsunuz. ekranda para çekilen aboneliğiniz çıkıyor ordan cancel subscriptions deyip iptal ediyorsunuz. artık kredi kartınızdan para çekilmeyecek.

redogan67 arkadaşımıza yardımlarından dolayı cok teşekkür ederim. Allah Razı Olsun.
    Bende malesef aynı dertden muzdaripdim/mişim. (uzun hikaye :D )
    Dediklerini harfiyen uyguladım umarım çekilmez KK'ımı iptal ettirmek zorunda kalmam.
    Tekrar teşekkürler redogan67 ve donanimhaber.com (iyiki varsın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

quote:

http://segpayeu.com/ 'a giriyorsunuz sağ üstte "cancel membership" var onu tıklıyorsunuz. açılan yere kredi kartı numaranızı ve emailinizi giriyorsunuz. ekranda para çekilen aboneliğiniz çıkıyor ordan cancel subscriptions deyip iptal ediyorsunuz. artık kredi kartınızdan para çekilmeyecek.

redogan67 arkadaşımıza yardımlarından dolayı cok teşekkür ederim. Allah Razı Olsun.
    Dediklerini harfiyen uyguladım umarım çekilmez KK'ımı iptal ettirmek zorunda kalmam.

7 aydır da benim kredi kartımdan çekiyorlarmış.. Allah hakikaten razı olsun redogan67 senden......
    bende iptal ettim.. bakalım önümüzdeki ay yansıyacakmı.. adamlar bizi kekliyorlarmışta haberimiz yok be.. ne güzel istanbul be...
    kınama maili attım kendilerine.. bir umut... tekrar sağol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangircan

quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

quote:

7 aydır da benim kredi kartımdan çekiyorlarmış.. Allah hakikaten razı olsun redogan67 senden......
    bende iptal ettim.. bakalım önümüzdeki ay yansıyacakmı.. adamlar bizi kekliyorlarmışta haberimiz yok be.. ne güzel istanbul be...
    kınama maili attım kendilerine.. bir umut... tekrar sağol..

bu tip siteler zaten böyle varlığını sürdürüyor
  • 1. Paypal.com'a hesabınızla giriş yapın,

2. My Account>Account Preview sayfasında görünen ödemelerde hotfile.com satırını bulup Details'e tıklayın

3. Açılan sayfadan Recurring Payment Sent>View Details kısmına tıklayın

4. Açılan sayfadan Cancel'e tıklayın.

5. Minik bir sayfa daha açılacak, profil iptali için. Ok. Cancel Profile'i işaretleyin.

Hofile artık tekrar ödeme almayacak...
  • 1. Paypal.com'a hesabınızla giriş yapın,

2. My Account>Account Preview sayfasında görünen ödemelerde hotfile.com satırını bulup Details'e tıklayın

3. Açılan sayfadan Recurring Payment Sent>View Details kısmına tıklayın

4. Açılan sayfadan Cancel'e tıklayın.

5. Minik bir sayfa daha açılacak, profil iptali için. Ok. Cancel Profile'i işaretleyin.

ARKADASIN DEDIGINI YAPIN,BEN DENEDIM IPTAL OLDU YAZDI.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.