Şimdi Ara

www.online-dating-ukraine.com/ sitesi hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.online-dating-ukraine.com/ hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

Bir profil yaptım bu sitede.2 gün içinde 200 mesaj geldi.bu kızların hepsi de 18-25 yaşında ve hepsi çok çok çok güzel, çok hoş, sevimli, hayli, cici, zarif.ben bu duruma çok şaşırdım.kızların hepsi de çok istekli tanışmak evlenmek için.1 bayana bir kez mesaj hakkınız var.daha sonra bayandan gelen mesajı 10-20-30 krediyle açabilirsunuz.kredi doldurmak da 100 kredi 100 dollar 300 kredi 300 dollar.profillerin izinsiz yapıldığı ve bu mesajların ajanslar tarafından yazıldığına dair söylem var.sitede de binlerce üye olan türk erkek var.

1-Profiller sahte olabilir mi?sahte olamaya da bilir yahut bayanlar bu ajansa kayıtlı cevap yazmak için ajanstan para komisyon mu alıyorlar?çünkü 46000 tane bayan var.profiller sahte olsa her kişiye mesaj yazılması imkansız olarak görünüyor.sorduğum sorulara çünkü sorulara cevap geliyo.bayanların videoları da var.yorumunuz ne olabilir?

2-Son sorum çok önemli:çok yalnızım ve böyle hayallerimdeki güzellikteki bir bayanla evlenmeye ihtiyacım var.Ukrayna'ya gitsem orada gönlüme göre birini bulabilme ihtimalim var mıdır?

sorularıma tek tek cevap alabilir miyim çok çaresizim.facebook'taki yabancı bayanlarla tanışma çabalarım boşuna gitti.binlerce bayana mesaj attım.hiç birinden cevap gelmedi ya da cevap gelse bile olumsuzdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 15 Haziran 2011; 19:15:06 >

• sence o resimlerdende belli değil mi? stüdyoda çekmişler profil resimlerini
  • iyi günler arkadaşlar uzun zamandır dating sitelerine üyeyim.www.fmbgirls.com adında bir siteye kaydoldum. birisiyle tanıştım ve haftaya ukraynaya gideceğim. İlk defa gideceğim bu konu hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var . ilk defa yurtdışına çıkacağım. :))) cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneclub

iyi günler arkadaşlar uzun zamandır dating sitelerine üyeyim.www.fmbgirls.com adında bir siteye kaydoldum. birisiyle tanıştım ve haftaya ukraynaya gideceğim. İlk defa gideceğim bu konu hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var . ilk defa yurtdışına çıkacağım. :))) cevaplarınızı bekliyorum

Böbreği sar yolla uğraşma
  • turbocum beni tanıyorsun. formula için rusyaya gidicem sende gel akalım ortamlara.
  • Site tamamen profesyonel ekip tarafından hazırlanmış
  • Fake gibi duruyor hangi insan profili için stüdyo da öyle pozlarda foto verir?
  • böbrek ihracatında öncü ülkeyiz teşekkürler akparti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.