Bildirim
www.matematikciler.com
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu arada .editor olmak isteyen arkadaslar maille bana ulassinlar -
tasarımı birazdaha güçlendirebilirsin site bos bir oda gibi görünüyo, forum ise güzel olmuş. -
haklısın ama siteyi html ile yapmaya devam edersem dirseyler eklemek cok ugrastiracak beni
hazir php portal yükleyim diyorum ama ozamanda 10mb lik hosting alanim hemen bitiyor :(
ne tavsiye edersiniz -
uzun ömürlü bir siteye başlamak istiyorsan 10mb çok az. -
haklısın 10mb az . ama ben sitenin oncelikle nekadar raiting aldigina bakmak istedim
sonra yukseltebilirim..
herkeze sinirsiz email dagitmak için nasıl bir yol izlemem lazim + forumlara misafirlerde yazi yazabiliyor :) bunu engellemek için yönetim panelinden nereyi değiştirmeliyim ,bulamadim. yardimlariniz için simdiden tesekkurler -
Tebrik ediyorum seni hocam. Güzel bir hareket bu bence. Bu sitenin daha genel bir şeklinide ben açmayı düşünüyoırum. pozitif bilimleri anlatan bir site. Ben matematik ve fizikçiyim. birisi bitti diğeride 1 seneye kadar bitecek inşallah. sana her türlü yardımda bulunmak isterim. Şuanda alan konusunda sıkıntı çekiyorsun.250 MB alan ve 10 GB trafik hediyemdir. Sana değil :) türkiyeyedir bu hediye. Umarım güzel birşeyler verebilirsin matematik ile ilgilenen kardeşlerimize. Ayrıca elimden geldiği kadar ilmimide vermeye çalışırım. Benimle kontak kurabilirsin
msn : webmaster@408evler.com
Not : Güzel projelerin sponsoru olmaktan gurur duyarım. tüm arkadaşlar bana ulaşabilirler bu konuda. -
quote:
Orjinalden alıntı: EeRR
forumlara misafirlerde yazi yazabiliyor :) bunu engellemek için yönetim panelinden nereyi değiştirmeliyim ,bulamadim. yardimlariniz için simdiden tesekkurler
yönetim paneli
+
Forum Yönetimi Menüsü - izinler
+
dilediğin bölümü seçip ayrıtıları tıkla gerisini çözersin zaten. kayıtlılara açık seçeneğini seç, olmazsa gelişmiş mod dan ayarla. -
bu arada forumuna sitene uygun bi tema güzel olur. -
ben siteyi temaya göre seçmiştim :) -
arkadaslar siteye php değilde
phpportal turu bi hazir portal ekleyebilirmiyim
phpportal bulabileceğim bi adres varmi ... -
ya o alana o kurulamaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X