Şimdi Ara

www.matematikciler.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu arada matematikci arkadaslardan site icin yardim istiyorum.
    hosting alani 10mb

forumlar hemen doldururmu bu alani
    ??

• bu arada .editor olmak isteyen arkadaslar maille bana ulassinlar
  • tasarımı birazdaha güçlendirebilirsin site bos bir oda gibi görünüyo, forum ise güzel olmuş.
  • haklısın ama siteyi html ile yapmaya devam edersem dirseyler eklemek cok ugrastiracak beni
    hazir php portal yükleyim diyorum ama ozamanda 10mb lik hosting alanim hemen bitiyor :(

ne tavsiye edersiniz
  • uzun ömürlü bir siteye başlamak istiyorsan 10mb çok az.
  • haklısın 10mb az . ama ben sitenin oncelikle nekadar raiting aldigina bakmak istedim
    sonra yukseltebilirim..
    herkeze sinirsiz email dagitmak için nasıl bir yol izlemem lazim + forumlara misafirlerde yazi yazabiliyor :) bunu engellemek için yönetim panelinden nereyi değiştirmeliyim ,bulamadim. yardimlariniz için simdiden tesekkurler
  • Tebrik ediyorum seni hocam. Güzel bir hareket bu bence. Bu sitenin daha genel bir şeklinide ben açmayı düşünüyoırum. pozitif bilimleri anlatan bir site. Ben matematik ve fizikçiyim. birisi bitti diğeride 1 seneye kadar bitecek inşallah. sana her türlü yardımda bulunmak isterim. Şuanda alan konusunda sıkıntı çekiyorsun.250 MB alan ve 10 GB trafik hediyemdir. Sana değil :) türkiyeyedir bu hediye. Umarım güzel birşeyler verebilirsin matematik ile ilgilenen kardeşlerimize. Ayrıca elimden geldiği kadar ilmimide vermeye çalışırım. Benimle kontak kurabilirsin

msn : webmaster@408evler.com

Not : Güzel projelerin sponsoru olmaktan gurur duyarım. tüm arkadaşlar bana ulaşabilirler bu konuda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.mmorpg-tr.com
    18 yıl önce açıldı
    http://www.kadikoyiphone.com/
    6 yıl önce açıldı
    https://www.aison.com.tr
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EeRR

forumlara misafirlerde yazi yazabiliyor :) bunu engellemek için yönetim panelinden nereyi değiştirmeliyim ,bulamadim. yardimlariniz için simdiden tesekkurler

yönetim paneli
    +
    Forum Yönetimi Menüsü - izinler
    +
    dilediğin bölümü seçip ayrıtıları tıkla gerisini çözersin zaten. kayıtlılara açık seçeneğini seç, olmazsa gelişmiş mod dan ayarla.
  • bu arada forumuna sitene uygun bi tema güzel olur.
  • ben siteyi temaya göre seçmiştim :)
  • arkadaslar siteye php değilde
    phpportal turu bi hazir portal ekleyebilirmiyim
    phpportal bulabileceğim bi adres varmi ...
  • ya o alana o kurulamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.