Bildirim
www.linkbulink.com yardım
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musfel
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim site bütün tarayıcılarımın anasayfalarına ve sekme açarken açılan sayfalara musallat oldu kurtulamıyorum bi türlü yardım lütfen.
Aynı şey bugun benimde başıma geldi acaba herkese mi oldu gitmiyor bi türlü -
aynı sorun bende de var regeditte bile bişey bulamadım sayfa geçmişini siliyorum fakat tekrar çıkıyor -
arkadaşlar şimdi hallettim browserinize sağ tıklayıp özellikler deyin kısayıl sekmesinin altında ("C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"www.linkbulink.com ) yazısındawww.linkbulink.com u silin ve uygula deyip çıkın düzeliyor kolay gelsin -
bende de oldu az önce yaw :S -
quote:
Orijinalden alıntı: sengel
arkadaşlar şimdi hallettim browserinize sağ tıklayıp özellikler deyin kısayıl sekmesinin altında ("C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"www.linkbulink.com ) yazısındawww.linkbulink.com u silin ve uygula deyip çıkın düzeliyor kolay gelsin
öyle birşey bulamadım bende defenderdan photoshop ccarckine izin vermiştim ondan sonra oldu sanırım... -
arkadaşlar çözdüm nasıl olduğunu. şmdi firefox üzerinden anlatıcam ve bu anlattığımı bütün tarayıcılara (internet explorer, chrome, safari v.s) uygulayabilirsiniz aynen.
şmdi masaüstündeki firefox kısayoluna sağ yıklıyoruz, özellikler bölümünü açıyoruz, dosya konumunu açıyoruz ve açılan sayfada seçili olan uygulamaya sağ tıklayıp gönder diyim masaüstüne kısayol gönderiyoruz. Masaüstündeki eski kısayolu silin ve bu yeni kısa yolu kullanın olay tamamdır bende işe yaradı -
quote:
Orijinalden alıntı: e-R-a
arkadaşlar çözdüm nasıl olduğunu. şmdi firefox üzerinden anlatıcam ve bu anlattığımı bütün tarayıcılara (internet explorer, chrome, safari v.s) uygulayabilirsiniz aynen.
şmdi masaüstündeki firefox kısayoluna sağ yıklıyoruz, özellikler bölümünü açıyoruz, dosya konumunu açıyoruz ve açılan sayfada seçili olan uygulamaya sağ tıklayıp gönder diyim masaüstüne kısayol gönderiyoruz. Masaüstündeki eski kısayolu silin ve bu yeni kısa yolu kullanın olay tamamdır bende işe yaradı
Eyvallah dostum oldu valla
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dejavu_54
quote:
Orijinalden alıntı: e-R-a
şmdi masaüstündeki firefox kısayoluna sağ yıklıyoruz, özellikler bölümünü açıyoruz, dosya konumunu açıyoruz ve açılan sayfada seçili olan uygulamaya sağ tıklayıp gönder diyim masaüstüne kısayol gönderiyoruz. Masaüstündeki eski kısayolu silin ve bu yeni kısa yolu kullanın olay tamamdır bende işe yaradı
Eyvallah dostum oldu valla
İşe yaramasına sevindim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler işe yaradı ,
explorer crome ve mozillada , -
arkadaşlar bu durum yeni sekmede de çıkıyor ana sayfa olayını bende hallettim fakat yeni sekmeye tıkladığımıda chrome da devam ediyor :S -
ozguRH+ arkadaşımız çözümü bulmuştur teşekkürler !
quote:
Orijinalden alıntı: ozguRH+
Çözümü buldum :)
Umarım benden sonra sorunu yaşayan arkadaşlara faydası olur.
quote:
ilk olarak google chrome'u kapatın
Sonra C:\Documents and Settings\KULLANICI ADINIZ\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions adrsine gidin.
Orda yüklediğiniz tüm eklentiler vardır. Bu dosyalardan biri o virüslü eklentidir. O dosyaların tamamını silin, bu tüm eklentilerinizin kaybolmasına sebep olur fakat onları sonradan yükleyebilirsiniz
Son adım olarak
Başlat>çalıştır'a tıklayın
oraya regedit yazın
Açılan kayıt defterinde HKEY_LOCAL_MACHİNE-SOFTWARE > Policies > Google > Chrome > Extenstions isimli adrese gidin
buradki "jkakdbeksdnfdfıbvaslcdlseşadm" gibi karmaşık isimli satırı silin
-
quote:
Orijinalden alıntı: resh_aykut
ozguRH+ arkadaşımız çözümü bulmuştur teşekkürler !
quote:
quote:
Sonra C:\Documents and Settings\KULLANICI ADINIZ\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions adrsine gidin.
Orda yüklediğiniz tüm eklentiler vardır. Bu dosyalardan biri o virüslü eklentidir. O dosyaların tamamını silin, bu tüm eklentilerinizin kaybolmasına sebep olur fakat onları sonradan yükleyebilirsiniz
Son adım olarak
oraya regedit yazın
Açılan kayıt defterinde HKEY_LOCAL_MACHİNE-SOFTWARE > Policies > Google > Chrome > Extenstions isimli adrese gidin
kardeş yemin ediyorum sırf sana Allah razı olsun diyebilmek için üye oldum. şu mübarek üç aylarda Rabbim senden razı olsun. kafayı yemek üzereydim...
-
quote:
quote:
quote:
Son adım olarak
oraya regedit yazın
işe yarıyor cidden çok teşekkürler ancak ben chromda yeni sekme açınca eskisi gibi sık kullanılan sayfaları görmek istiyorum ama hala eski dosyaya girmeye çalışıyor dosyayı sildiğim içinse web sayfası bulunamıyor diyor.eski haline nasıl getirebilirim acaba
-
Beyler Hiçbiri Olmuyor Fakat Ben Çözümünü Buldum....
Şimdi Google Linkbulink.com Olduysa ve yukarıdaki çözümlerin hiçbiri olmadıysa Bu Adımları
İzleyin Çözümü...
1)Google Ayarlara Girin (Ayarlara girmek için sağ üst yanı üç çizgiye basın ve içinden ayarlara girin)
2)Ayarlara girince Kullanıcılardan Bu kullanıcı Sil basın ve Kullanıcıyı Silin Yani Chrome Fabrika ayarlarına dönüyor
(Fakat Bu Ayarlarınızı silebilir Ancak Tamamen Kurtulabilirsiniz )
3)Chrome Kapatın Ve baştan acın Ve İlk Yüklediğiniz Chrome Sizin Karşınıza Geliyor
Bu Çözüm bende Oldu... -
tarayıcı denetim masasından kaldırıp tekrar yükleyin işe yarıyo, indirdiğinizden kurabilirsiniz tekrardan oda olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serverous2013 -- 23 Ağustos 2013; 16:51:40 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X