Şimdi Ara

WWW.L2TURKIYE.COM---L2HAKKINDA HERSEY!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni açılmış olan bir site umarım içerik eksikliğini mazur görürsünüz.
    Sürekli içerik olarak tamamlamaya çalışıyoruz.(Şuan görevleri türkçeleştirmekle uğraşıyoruz.)

Umarım hoşunuza gider.

www.l2turkiye.com.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------11.01.20
    Eklenecek Özellikler

-3. class görevleri anlatımı
    -L2türkiye screen shot galeri(üyeler özel )
    -Lineage2 hikayeleri
    -Server kurulumu
    -L2turkiye Test Serveri
    -görevlerin çevirileri
    -turnuvalar....

Ekli olanlar

+subclass görevi(Resimli)
    +nobless görevi(Resimli)
    +1. ve 2. Class görevlerinin resimli anlatımı (tamamlanıyor)
    +L2 videolar
    +L2 youtube videoları
    +zırhlar ve özellikleri
    +SA listesi
    +oyun tanıtım ...
    +Forumlarda hoş bir sohbet ve yardımlaşma ortamı

+.....http://www.l2turkiye.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywolf -- 11 Ocak 2007; 19:29:26 >

• guzel olmus emegine saglık bide nobless gorewini koy tam olsun :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmeran__06

guzel olmus emegine saglık bide nobless gorewini koy tam olsun :D

Teşekkür Ederim.

Nobless Görevi ve Hero olmak için gerekenler şuanda 1. öncelikte(Eternal Sin ve PVP serverleri için )
    1-2 güne hazır olur (Muhtemelen yarın akşama çeviririz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywolf -- 25 Aralık 2006; 0:56:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywolf

quote:

Orjinalden alıntı: kajmeran__06

guzel olmus emegine saglık bide nobless gorewini koy tam olsun :D

Teşekkür Ederim.

Nobless Görevi ve Hero olmak için gerekenler şuanda 1. öncelikte(Eternal Sin ve PVP serverleri için )
    1-2 güne hazır olur (Muhtemelen yarın akşama çeviririz )

guzel olmuş klavyenize sağlık

• Lineage hakkında hib bir bilgisi olmayıp bastan sona oyunu ögrenebilecegi bir site Ellerinize SAGLIK
  • Öncelikle tebrik ederim ve hayırlı olsun..

Görev yapılması gereken serverlar için quest.leri açıklamalı olarak yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastCereN

Öncelikle tebrik ederim ve hayırlı olsun..

Görev yapılması gereken serverlar için quest.leri açıklamalı olarak yazarsanız sevinirim

Teşekkür ederim.Sitemizde bütün görevler olacak.Ayrıntılı olarak anlatmaya çalışacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beklemedenhemenal.com
    11 yıl önce açıldı
    www.mmorpg-tr.com
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su forumdaki arka fonda olan dark elf karıya hasta oldum:D Cok yakısmıs:D
  • Tebrikler kardeşim gerçekten tasarım süper. Siz de benim gibi içeriği lineage2.stratics 'ten almışsınız hem de hiçbir değişiklik yapmadan. Atıfta bulunmanızı tavsiye ederim yani aldığınız yerleri belirtmenizi Ben yarısını Türkçe'ye çevirdim resimlerle birlikte. Türkçe'lerini benim siteden kopyalayabilirsiniz. İşiniz hızlanmış olur e tabii siz de çevirdiğiniz farklı içeriği paylaşırsanız iyi olur. Kolay gelsin şimdiden. Lineage ile ilgili hizmet veren herkesin yanındayım
  • Bu arada forumda topic iconu olarak lineage 2 simgelerini kullanarak Forum aleminde bir öncülük yapmış olmak baya keyif verici
  • quote:

Orjinalden alıntı: gansh

Tebrikler kardeşim gerçekten tasarım süper. Siz de benim gibi içeriği lineage2.stratics 'ten almışsınız hem de hiçbir değişiklik yapmadan. Atıfta bulunmanızı tavsiye ederim yani aldığınız yerleri belirtmenizi Ben yarısını Türkçe'ye çevirdim resimlerle birlikte. Türkçe'lerini benim siteden kopyalayabilirsiniz. İşiniz hızlanmış olur e tabii siz de çevirdiğiniz farklı içeriği paylaşırsanız iyi olur. Kolay gelsin şimdiden. Lineage ile ilgili hizmet veren herkesin yanındayım

Teşekkür ederim Gansh kardeşim ,
    Biraz cevap vereyim :) Öncelikle sunduğun önerin için çok teşekkür ederim.Sanrıım işimi baya kolaylaştırır. Link konusuna gelince :) kaynakça bölümü hazırlamayı düşündüğüm için herquestin altına koymadım.ve muhakkak neyi nerden aldıysamda belirteceğim. Belirtmemde gerekir zaten.Ben hırsız değilim :)
    Şuan baya yoğunum görevleri çevirmekle uğraşıyorum amacım sadece class görevleri değil oyundaki bütün görevleri çevirmek (Biraz kafayı çizdim) işte yavaş yavaş birşeyler yapmaya çalışıyorum:)

Tabiki sende içeriği kullanabilirsin kardeş ,benim için sorun değil.Emeğe saygı olsun yeter:) Sitem hakkındaki güzel atıfların içinde ayriyetten teşekkür ederim. Kolay gelsin.

Senin siten içinde biraz konuşayım :Ellerine sağlık farklı bir yaklaşım olmuş ama bazı problemleri var sitenin her browseri desteklemiyor .Yüksek çözünürlükte biraz ufak kalıyor :) (Firefox kullanıyorum görevlere tıklayınca açmamıştı sanırım hazırlanıyor diye düşündüm ) şimdilik bukadar emeğin seni tebrik ederim.(Siteni tam olarak inceleyemediğim için birşey yazamadım inceledikten sonra ayrıntılı yorum yaparım )
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywolf -- 27 Aralık 2006; 3:24:49 >

• quote:

Ben hırsız değilim

Yanlış anlaşılmışım galiba kusura bakma kardeş. Öyle birşey kesinlikle ima etmedim. Sadece tavsiyede bulunuyordum.

Ewet siteyi şimdilik IE (1024x768) için tasarladım ki belirmiştim. Tüm questleri Türkçe'ye çevirmek, L2 server kurulumlarını anlatmak, server için uygulama geliştirmek, forumla ilgilenmek ve bunun yanında Yüksek Lisans derslerini de sayarsak tüm bu site işlerini tek başına yapmak çok zor oluyor. Allah razı olsun birkaç arkadaş quest çevirileri konusunda yardımcı olmayı teklif etti. Eğer yardımcı olurlarsa işler hızlanır ve ileride site tasarımını değiştirip senin kadar güzel olmasa da birşeyler yapar diğer browser'ları da unutmam . Şu aşamada önceliğim L2 severlere yardımcı olması için İçeriğin Faydalı olması. Nasılsa süsleme işi sonra da olsa olur.

Tekrar söylüyorum, diğer kardeş sitemizle olduğu gibi seninle de her türlü içerik paylaşımına hazırım. MSN'den çevirdiklerimi gönderebilirim. Özele MSN'ini göndermen yeterli .

Kolay gelsin kardeşim, Saygılarımla...

• Bu arada kardeş çok sağolasın galiba resim klasörünü upload etmeyi unutmuşum ondan resimler görüntülenemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gansh

quote:

Ben hırsız değilim

Yanlış anlaşılmışım galiba kusura bakma kardeş. Öyle birşey kesinlikle ima etmedim. Sadece tavsiyede bulunuyordum.

Ewet siteyi şimdilik IE (1024x768) için tasarladım ki belirmiştim. Tüm questleri Türkçe'ye çevirmek, L2 server kurulumlarını anlatmak, server için uygulama geliştirmek, forumla ilgilenmek ve bunun yanında Yüksek Lisans derslerini de sayarsak tüm bu site işlerini tek başına yapmak çok zor oluyor. Allah razı olsun birkaç arkadaş quest çevirileri konusunda yardımcı olmayı teklif etti. Eğer yardımcı olurlarsa işler hızlanır ve ileride site tasarımını değiştirip senin kadar güzel olmasa da birşeyler yapar diğer browser'ları da unutmam . Şu aşamada önceliğim L2 severlere yardımcı olması için İçeriğin Faydalı olması. Nasılsa süsleme işi sonra da olsa olur.

Tekrar söylüyorum, diğer kardeş sitemizle olduğu gibi seninle de her türlü içerik paylaşımına hazırım. MSN'den çevirdiklerimi gönderebilirim. Özele MSN'ini göndermen yeterli .

Kolay gelsin kardeşim, Saygılarımla...

üzülme kardeş yanlış anlaşılmadın bilakis ben bilerek öyle yazdım.Bu tür konularda ben biraz hassasımdır. :) Sen öyle birşey kastetmedin. Ben senin tersine site yapımında grafik oluşturamazsam :) iştahım kaçıyor başlıyamıyorum :).Bende senin gibi baya yoğunum sınavlarım var yüksek lisanss........... bir sürü şey.Hata için teşekkür ederim bir türlü elim deyipte düzeltememeiştim (Biliyordum hatayı :)).

Çok sağolasın.

• Emeğine sağlık çok güzel bir site yapmısınız tasarımı bi harika org sitesi gibi

Umarım bu emeklerinin karsılığını alırsınız kolay gelsin
  • Full Nobless Ve Subclass questlerinde takılan arkadaslar sitemizden rahatlıkla yararlana bilirler RESİMLİ ANLATIM

Skywolfa tesekkürlerimi sunarım Kolay gelsin
  • Allah iniş takımların zeval vermesin
  • GaZMaN!:)
  • Sitemle ilgili ufak bir özellik listesi eklemeyi düşündüm :) Lütfen sitemizde görmek istediğiniz başka şeyler varsa yazınız.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.