Şimdi Ara

www.hazirsitelerim.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.hazirsitelerim.com a güvenmeyin, ben 150 TL'mi kaptırdım param boşu boşuna gitti.www.latinkaligrafi.com sitem için 150 TL ödeme yaptım fakat bana verilen hazır site altyapısında ana sayfa hariç linkler maalesef çalışmıyor. Adamlar ilk önce parayı tahsil ediyorlar ardından çalışmayan hazır site satıp ne telefonlara bakıyor nede teknik destek veriyorlar. Eğer illaki çalışsın diye haklı olarak mail yolu ile direttiğiniz takdirde sizden 100 TL daha ayrıca ödeme yapmanızı istiyorlar. Paranız ve vaktinizin boşuna harcanmasını istemiyorsanız bu siteden uzak durmanızı tavsiye ederim.

( Bu bildiriyi vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacı ile muhtelif, şikayet, form gibi sitelerde paylaşmaktayım.)

• Ödemeyi nasıl yaptınız hocam? Banka ile vs görüşün belki birşey yapılabilir*
  • Halil Bey forum.donanımhaber.com sitesine firmamızla ile ilgili yapmış olduğunuz şikayetin yanlış bir durum olduğunu sizinle yaptığımız görüşmelerde belirttiniz latinkaligrafi.com isimli siteniz şuanda aktif ve kullanımdadır sitenize sözleşmemizde okuyup kabul ettiğiniz halde içerikleri kendinizin girmesi gerektiğini biliyordunuz buna rağmen size yardımcı olduk ve sitenizi kullanıyorsunuz saygılarımla

Ercan Pekesen
    titannakliyatdepolama.com
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.