buraya üye olan var mı? nasıl üye olabilirim? halen onaylama gelmedi. konu ile ilgili olarak chip e mail yazdım fakat, sürekli olarak mail in ulaşmadığı hakkında bilgi alıyorum.. ?
eğer e-mail adresin mynet gibi sorunlu bir siteye ait ise konfirmasyon mail i gelmeyebiliyor yada sitenin alt yapısında bir problem olabilir aksi takdirde forumlara üyelikler kasıtlı olarak kolay tutulur ayrıca chip.com un forumunu her açıdan ezebilecek sayısız forum var canım ülkemde
10-15 saniyede bir sayfayı refresh yapması ile üye oldugum ilk andan beri yaptırtan bir forum. ugramayalı cok uzun sure oluyor. email hesabınızın junk klasorune bir bakın belki oraya gitmistir mail
ilginize Teşekkür ederim. artık iyi kötü buraya girmem farz oldu.. resmen üye olamıyorum :-) kara listeyemi alındım ne :-) mail adresim @msn.com şeklinde, gerek inbox gerek junk her yere baktım halen gelmedi. konu ile ilgili olarak sitede bulabildiğim tek mail adresi olan, chipyaz@chip.com.tr adresinede mail yazdığım zaman, bana not delivery yanıtı içerem bir mail geliyor.. yani mail im gitmiyor bu adrese? en sonunda telefonla arıcam