Şimdi Ara

www.chip.com.tr/forum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • buraya üye olan var mı? nasıl üye olabilirim? halen onaylama gelmedi. konu ile ilgili olarak chip e mail yazdım fakat, sürekli olarak mail in ulaşmadığı hakkında bilgi alıyorum.. ?

• eğer e-mail adresin mynet gibi sorunlu bir siteye ait ise konfirmasyon mail i gelmeyebiliyor yada sitenin alt yapısında bir problem olabilir aksi takdirde forumlara üyelikler kasıtlı olarak kolay tutulur ayrıca chip.com un forumunu her açıdan ezebilecek sayısız forum var canım ülkemde
  • 10-15 saniyede bir sayfayı refresh yapması ile üye oldugum ilk andan beri yaptırtan bir forum.
    ugramayalı cok uzun sure oluyor.
    email hesabınızın junk klasorune bir bakın belki oraya gitmistir mail
  • ilginize Teşekkür ederim. artık iyi kötü buraya girmem farz oldu.. resmen üye olamıyorum :-) kara listeyemi alındım ne :-) mail adresim @msn.com şeklinde, gerek inbox gerek junk her yere baktım halen gelmedi. konu ile ilgili olarak sitede bulabildiğim tek mail adresi olan, chipyaz@chip.com.tr adresinede mail yazdığım zaman, bana not delivery yanıtı içerem bir mail geliyor.. yani mail im gitmiyor bu adrese? en sonunda telefonla arıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon.com.tr Rezaleti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.