Çocukları yaşı baz alarak söylemiyorum bunu biraz forumdaki mesajlarımı incelesen anlarsın zaten.
Bir sabit konu hakkında bilip bilmeden her türlü yorumu yapan kişilere diyorum.
serverin durumu nasıl bilgilendirirmisin admin ne zaman açılacak
arkadaşlar ilgilenemedim burayla özür dilerim oyuna yeni eklentiler yapıldı ve bir firma ile sponsorluk konusunda anlaşıldı yakında açılacak sabrınız için teşekkürler. bu oyunun kapanmayacağından emin olabilirsiniz.
iyi günler
arkadaşlar uzun çalışmalar sonucunda chetem.com sizlerle kaldığı yerden devam etmektedir.sizlere daha fazla yenilikler katarak oyunu daha cazip bir hale getirdik.
iyi oyunlar
Öncelikle online oyun piyasasında söz sahibi olmak için uğraştığınız için sizi tebrik ederim ..::LorD::...
Oyununuzu inceledim. Gözüme ilk çarpan şey; seviyelerdeki "Tutarsızlık". Acemi-Ezik-Serseri vs vs. devam ederken Hırsız olan birini kapkaççılığa TERFİ! ettiriyorsunuz. Sokaktan geçen biri kapkaççı olabilir lakin hırsızlık ayrı bir beceri ister , keza yankesicilik vs vs seviyeleride öyle.
İkincisi ise araba isimleri DAEWOO KALOS.. Yorumsuzum..
Herşey bi yana oyun amacı dışına çıkmıştır. BİR BARON DOĞUYOR başlığı altında yaşları 12-17 arası olan, etkilenmeye ve özenmeye açık TÜRK GENÇLİĞİMİZE ve GELECEĞİMİZE hırsızlık,soygunculuk, CAMA NİŞAN ALMA! gibi saçma ötesi şeylerle beyinlerini doldurup ALENİ OLARAK SUÇA TEŞVİK EDİYORSUNUZ!
Daha öncede belirttiğim gibi "BİR BARON DOĞUYOR" ise ve siz bu formatı Kurtlar Vadisi dizisinden esinlenerek kurduysanız , ana karakteriniz dizideki adıyla Polat Alemdar ise , TAMAMEN İZLEDİĞİM KADARIYLA SÖZYLÜYORUM: Onun ben hiç cama nişan aldığını! migrosu soyduğunu, alçoyu tehdit ettiğini dahası Kapkaççılık yankesicilik hırsızlık gibi ADİ suçları işleyerek BARON! olduğunu görmedim!.. İZleyen arkadaşlardan eğer gören varsa lütfen söylesin ki nerde hata yaptığımı , yanlış söylediğimi bileyim..
ENTERESAN DEĞİL Mİ! Oyunu yapan arkadaşlarımız TÜRK olmalarına karşın , orada biton suçu üyelere işletmelerine karşın ben hiç " PKK ÜYESİNİ VUR" "AHMET TÜRK(!) ü TEHDİT ET" "ERGENOKON a SAVAŞ AÇ" gibi ibareler ne kadar yazık ve ONUR; HAYSİYET kırıcıdır ki GÖREMEDİM!
Nacizane size tavsiyem şudur ki, oyunun formatını tamamen değiştirin. KENDİMCE saçma sapan olan kapkaççılık yankesicilik çete lideri hırsızlık gibi suçlar yerine TÜRKLÜĞÜMÜZLE GURUR DUYACAĞIMIZ SUÇ(!aslında suç olmamalı) "PKK ya saldırı" gibi ibarelerle oyunu OLMASI GEREKTİĞİ HALE GETİRİN..
Lakin, eğer TÜRK seniz ve TÜRK lük BİLİNCİNİZ varsa bunları yapmak ZORUNDASINIZ!
Yanlışımız varsa Affola..
Saygılarımla...
***by DEISIS***
quote:
Orjinalden alıntı: DEISIS
Öncelikle online oyun piyasasında söz sahibi olmak için uğraştığınız için sizi tebrik ederim ..::LorD::...
Oyununuzu inceledim. Gözüme ilk çarpan şey; seviyelerdeki "Tutarsızlık". Acemi-Ezik-Serseri vs vs. devam ederken Hırsız olan birini kapkaççılığa TERFİ! ettiriyorsunuz. Sokaktan geçen biri kapkaççı olabilir lakin hırsızlık ayrı bir beceri ister , keza yankesicilik vs vs seviyeleride öyle.
İkincisi ise araba isimleri DAEWOO KALOS.. Yorumsuzum..
Herşey bi yana oyun amacı dışına çıkmıştır. BİR BARON DOĞUYOR başlığı altında yaşları 12-17 arası olan, etkilenmeye ve özenmeye açık TÜRK GENÇLİĞİMİZE ve GELECEĞİMİZE hırsızlık,soygunculuk, CAMA NİŞAN ALMA! gibi saçma ötesi şeylerle beyinlerini doldurup ALENİ OLARAK SUÇA TEŞVİK EDİYORSUNUZ!
Daha öncede belirttiğim gibi "BİR BARON DOĞUYOR" ise ve siz bu formatı Kurtlar Vadisi dizisinden esinlenerek kurduysanız , ana karakteriniz dizideki adıyla Polat Alemdar ise , TAMAMEN İZLEDİĞİM KADARIYLA SÖZYLÜYORUM: Onun ben hiç cama nişan aldığını! migrosu soyduğunu, alçoyu tehdit ettiğini dahası Kapkaççılık yankesicilik hırsızlık gibi ADİ suçları işleyerek BARON! olduğunu görmedim!.. İZleyen arkadaşlardan eğer gören varsa lütfen söylesin ki nerde hata yaptığımı , yanlış söylediğimi bileyim..
ENTERESAN DEĞİL Mİ! Oyunu yapan arkadaşlarımız TÜRK olmalarına karşın , orada biton suçu üyelere işletmelerine karşın ben hiç " PKK ÜYESİNİ VUR" "AHMET TÜRK(!) ü TEHDİT ET" "ERGENOKON a SAVAŞ AÇ" gibi ibareler ne kadar yazık ve ONUR; HAYSİYET kırıcıdır ki GÖREMEDİM!
Nacizane size tavsiyem şudur ki, oyunun formatını tamamen değiştirin. KENDİMCE saçma sapan olan kapkaççılık yankesicilik çete lideri hırsızlık gibi suçlar yerine TÜRKLÜĞÜMÜZLE GURUR DUYACAĞIMIZ SUÇ(!aslında suç olmamalı) "PKK ya saldırı" gibi ibarelerle oyunu OLMASI GEREKTİĞİ HALE GETİRİN..
Lakin, eğer TÜRK seniz ve TÜRK lük BİLİNCİNİZ varsa bunları yapmak ZORUNDASINIZ!
Yanlışımız varsa Affola..
Saygılarımla...
***by DEISIS***
O bölüme kesinlikle katılıyorum
güzele benzio
yavas olmasa cok guzel olcak sayfalar bıras gec acılıor
pek on olamadığım için cevap yazamıyorum yazdığınızı dikkate alacam çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. teşekkür ettim
merhabalar sayın chetem üyeleri
sizlere yeni bir versiyon açmayı düşünüyoruz bu versiyonda oyuna sadece gerçek parayla kayıt olanlar girebilir.bu versiyonu paralı yapmayı düşünmemizin nedeni ise oyunu ödüllü yapacağımızdandır.
bu versiyonu açmadan önce sizlerin bu versiyona ilginizi ölçmek istedik.
oyuna kayıt parası 10 ytl dir.
bu versiyonun belirli bir süresi olacaktır bu süre içinde oyunu en yüksek puanla bitiren yarışmacıya ödül verilecektir.
paralı üye ne kadar çoğalırsa ödül o kadar büyüyecektir.
örneğin 50 paralı üye olduğunda kazanana mp3 çalar hediye edilecektir.
100 paralı üye olduğunda kazanana çift simle çalışan telefon hediye edilecektir.
200 üye olduğunda ise kazanana LAPTOP hediye edilecektir.
bu versiyonu açmak için sizin bu versiyona olan ilginizi ölçmek istiyoruz.
burdan ben alırım almam diye yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim en azından katılımı bilmiş olurum.
teşekkürler
saygılar
Unutmayın Yaşayıp Yaşatabileceğiniz Gibi Ölüp Öldürebilirsiniz De cHeteM.Com
arkadaşlar oyun süper ilk çıktığında da oynuyodum sonradan serveri taşındı falan dediler uzun bi müddet giremedik şimdi tekrar üye oldum ama rahatsız olduğum bi konu var bana göre aile kurma şartlarının olması gerekiyo su an da 3 tane aile var ve birisinin sahibi acemi diğerinin ki yankesici yani daha en alt seviyedeler bana göre yüksek bi seviye ve belli paralar veya bazı şartlar karşılığı aile kurmak mümkün olsun ( bu arada böle dedim die aile kurmayı bankaya para yatırma koşuluyla yapmayın sakın :) )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme