Şimdi Ara

www.adamer.com.tr güveblimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Austos itibari ile bir Domain alana 250 mb Hosting veriyor.
    Haliyle herkez bu siteye yönleniyor.
    Ama bir soru. Bu site güvenlimi.
    Bu soruyu sormamın nedeni **** adlı kişinin cevabı.
    Cevabı aynen yazıyorum.

"O siteye yonlenmeyin o site domain yutuyor"

Birde size sorayım.

Nokia 5800 XpressMusic
  • hakkında epey bi kötü geçmişi var ama karar sizin. r10.net te hakkında yazılanlardan sonra böyle firmalarla iş yapmam. gerçi sahibi ve yandaşları burda. şimdi çıkıp bütün bunları inkar edecektir. googleda "dolandırıcı adamer" kelimelerini aratırsan karşına bir sürü sayfa çıkacaktır. sen en iyisi her iki tarafın yazdıklarını da oku..
    http://www.google.com.tr/search?as_q=dolandirici+adamer

en göze çarpan iddialar;
    http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/29086-adamer-com-tr-okuyun-ve-gorun.html
    http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/29357-iste-adamer-com-tr-ista-sahtekar-yalanci-hakan.html
    http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/70996-www-adamer-com-tr-dikkat.html
    http://www.mjturkiye.net/forum/index.php?showtopic=84677&st=0
    http://wm.web.tr/firma-tikayet-protesto/t-adamercomtr-yaptyey-ayyp-937.html

ben yerinizde olsam domain tescilinde türkiyedenwww.isimtescil.net (9ytl)www.hostcini.com (10ytl)www.karegen.com (12ytl)www.alantron.com (12ytl) gibi firmalarla çalışırdım. ama daha garantiye alayım olayı derseniz yabancı şirketlerle çalışın, size 2 tavsiyem var;www.gkg.net &www.godaddy.com yok ben illa host hediye eden bir yerden domain almak istiyorum derseniz;www.netfirms.com 10 $'a 2 domain + 2 TeraByte Bandwith host veriyor.

• Saolun Teşekkürler

Nokia 5800 XpressMusic
  • bende zamanındaiş yapmıştım, maddi bi kaybım olmadı ama çok fazla zaman kaybım oldu bu firma yüzünden...

sizin sorunlarınız hosting se plesk yüzünden olabilir :)

evet arkadaşım domain yutuyoruz hatta en son yuttuğumuz domainlere aitde bir bilgi vereyim.

Adanada bir firmanın tarafımıza borcu 400 YTL yi geçti 4 ay süre tanıdık hala ödemedi ve hesabını kapattık.

Gaziantepde bir çocuk reseller ödemesini 15 gün geçirdi hesabını kapattık

Yanar adlı bir arkadaş 10 domain aldı yarısından çoğunun ödemesini yapmadı aradan 2 ay geçti msn den engelledi maillere cevap vermedi bizde hesabını kapattık..

Peki şimdi soruyorum size ödemesini düzgün yapmış borcu olmayan bir kişi sağdan soldan duyduğu ile değilde doğrudan delillerle bir şey paylaşabilirmi burada?? paylaşamaz çünkü yok öyle bir şey..

Şu saatden sonrada sorunlu borcunu ödemeyen müşteri kabul etmiyoruz zaten.

Not : hediye kampanyamızı kullanan aktif 250 ye yakın müşterimiz var. şimdiye kadar hiç bir kişide domaine el koydu demedi hatta sırf bu forumda var baya bir müşteri.

Neyse iyi alışverişler size..

Ama unutmayın meyve veren ağ her zaman taşlanır.. buda hiç sorun değil bu durumda bile zor yetişiyorum birde herkes iyi bilse baş edemezdim herhalde..

Saygılarımla,

• Yorum yapmak haddimemi bilmem ama bir firma hakkında kötü yorumda yapılır iyi yorumda yapılır sadece iyi veya kötü tarafa yogunlasmayın.Bir denerseniz Adamer'in kampanyasını memnun kalmassanız cıkarsanız kalırsanız devam ettirirsiniz.Cok büyütmüşsünüz.

Saygılar...

http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=72865
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www.aceleilan.com
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende domain yutma olayına pek yer vermiyorum, öyle bi şey olacağını sanmam...

o Gaziantepdeki arkadası size yonlendiren bendim dogru mu _?

cocuk 1 aylık odeme yapmıs snraki ay odeme tarihini 2 gun gecti die yani 2 gun hostu kullanıldı die

para wer yoksa wermem domaini diyen sizsiniz...

benim bildigim adamer.com.tr asla tawsiye etmem..

domaini godaddy.com dan alın alanıdawww.dreamhost.com dan alın cok daha rahat edersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

@aaa95

evet arkadaşım domain yutuyoruz hatta en son yuttuğumuz domainlere aitde bir bilgi vereyim.

Adanada bir firmanın tarafımıza borcu 400 YTL yi geçti 4 ay süre tanıdık hala ödemedi ve hesabını kapattık.

Gaziantepde bir çocuk reseller ödemesini 15 gün geçirdi hesabını kapattık

Yanar adlı bir arkadaş 10 domain aldı yarısından çoğunun ödemesini yapmadı aradan 2 ay geçti msn den engelledi maillere cevap vermedi bizde hesabını kapattık..

Peki şimdi soruyorum size ödemesini düzgün yapmış borcu olmayan bir kişi sağdan soldan duyduğu ile değilde doğrudan delillerle bir şey paylaşabilirmi burada?? paylaşamaz çünkü yok öyle bir şey..

Şu saatden sonrada sorunlu borcunu ödemeyen müşteri kabul etmiyoruz zaten.

Not : hediye kampanyamızı kullanan aktif 250 ye yakın müşterimiz var. şimdiye kadar hiç bir kişide domaine el koydu demedi hatta sırf bu forumda var baya bir müşteri.

Neyse iyi alışverişler size..

Ama unutmayın meyve veren ağ her zaman taşlanır.. buda hiç sorun değil bu durumda bile zor yetişiyorum birde herkes iyi bilse baş edemezdim herhalde..

Saygılarımla,

Haklısın Kardeşim Ben Sana Güveniyorum

Nokia 5800 XpressMusic

• Öncelikle şunu belirteyim ben adamer.com.tr müşterisiyim. adamer.com.tr neden bu kadar kötüleniyor anlamıyorum. Hakan beyi uzun zamandır tanıyorum mükemmel bir insan. kendisinde onlarca domainim var sitelerim host ediliyor. En ufak bir problem yaşamadım. Kişilik olarak da mükemmel bir insan işini de çok iyi biliyor ve yapıyor. Domainlerimde olsun hostinglerimde olsun hiçbir problem olmadı. Ödemeden yana sorunlarım oldu 2,5 ay ödeme yapmadım yine de sesini çıkarmadı önemli değil olunca verirsin dedi. Böyle bir kişiyi böyle bir firmayı neden bu kadar kötülüyorsunuz ? Başka forumlarda kötüledikleri mesajları okuyup gaza geliyosunuz ondan mı yapıyorsunuz ? anlam veremiyorum..

Saygılarımla,

Herşeyden önce önyargılı olmamak lazım... Ön yargı sadece bu firma hakkın da değil, herkes herşey içinde geçerlidir...

Saygılar.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.