Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş
    Uzun süre sonra bir ana kemer maçını sabırsızlıkla bekliyorum

Orijinalden alıntı: Génésis

Edge vs Kane

40 yaşına gelmiş edge, face bir şekilde road to wm dışında asla kemer kazanamaz. İnsanları oyalıyor şu arada WWE, WM'del Kane vs Undertaker maçı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 30 Ekim 2010; 15:58:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Edge vs Kane

40 yaşına gelmiş edge, face bir şekilde road to wm dışında asla kemer kazanamaz. İnsanları oyalıyor şu arada WWE, WM'del Kane vs Undertaker maçı olacak.

Artık Undertaker'dan iş çıkmaz bence.Maçları giderek kalitesizleşiyor İnsanlar Kane'den bıktı.
    Edge kemeri alır gibi geliyor bana...

• Ufak bir Rumble tahmini daha benden ; geçmiş 3 Rumble galibini tahmin edebilmiştim yine ortaya bir isim atayım Chris JERİCHO
    Bu yeni Feudlara bakılırsa Edge face olarak ciddi bir destek alıyor Kane Heel karaktere uygun bir tepki çekiyor.Çekişmeden ne tarz bir sonuç çıkar net birşey söyleyemesem de Kane 3 ppv dur kemeri tutuyor kaybetme zamanı yaklaşıyor ancak Edge'in direk no 1 contender olduktan sonra kemeri almayacağını düşünüyorum Sd ana kemer sürpriz bir şekilde el değiştirebilir.Ufak bir hatırlatma yaparsak NXT 2. sezon galibi Kaval'ın ana kemer maçı hakkı var sürpriz bu olabilir diyorum.
    Raw mücadelesi bir süre daha Nexus Cena Orton arasında geçecek gibi görünüyor.
    Barrett vs Rko maçının özel hakemi Cena olacak ve bu maç Cena nın Heel olması için çok iyi bir fırsat Rko ya ihanet edip kemeri Wade e verebilir.

Orijinalden alıntı: .CeM.

Ufak bir Rumble tahmini daha benden ; geçmiş 3 Rumble galibini tahmin edebilmiştim yine ortaya bir isim atayım Chris JERİCHO
    Bu yeni Feudlara bakılırsa Edge face olarak ciddi bir destek alıyor Kane Heel karaktere uygun bir tepki çekiyor.Çekişmeden ne tarz bir sonuç çıkar net birşey söyleyemesem de Kane 3 ppv dur kemeri tutuyor kaybetme zamanı yaklaşıyor ancak Edge'in direk no 1 contender olduktan sonra kemeri almayacağını düşünüyorum Sd ana kemer sürpriz bir şekilde el değiştirebilir.Ufak bir hatırlatma yaparsak NXT 2. sezon galibi Kaval'ın ana kemer maçı hakkı var sürpriz bu olabilir diyorum.
    Barrett vs Rko maçının özel hakemi Cena olacak ve bu maç Cena nın Heel olması için çok iyi bir fırsat Rko ya ihanet edip kemeri Wade e verebilir.

Miz Çantasını SD'Da kullanabilir.RAW ana kemer mücadelesi oldukça yoğun Miz'i araya sokarlarmı bilmiyorum. Kaval'ı çok güçsüz gösteriyorlar kemer vereceklerini sanmam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Ufak bir Rumble tahmini daha benden ; geçmiş 3 Rumble galibini tahmin edebilmiştim yine ortaya bir isim atayım Chris JERİCHO

Miz Çantasını SD'Da kullanabilir.RAW ana kemer mücadelesi oldukça yoğun Miz'i araya sokarlarmı bilmiyorum. Kaval'ı çok güçsüz gösteriyorlar kemer vereceklerini sanmam

Miz'in çantası WWE championship için diye biliyorum yani Raw da kullanabilir.Kane Sd de kullanmıştı PPV çantaları böyle kullanılıyor Wrestlemania çantası gibi değil yani.
    Kaval biraz da Sd deki isim fazlalığından göz önünde değil diye düşünüyorum.Ama kesinlikle sağlam bir güreşçi Rey'e harcanan emek ona harcanırsa daha iyisine sahip olur firma.

• Takeer ciddi bir omuz ameliyatı geçirecek o yüzden yenildi Kane'e.
    Bir de verildi mi bakamadım ama,Wade'in Orton'dan kemeri alması planlanıyordu orjinal planlar öyleymiş fakat ne olduysa Orton almış.Edit: Son PPV'den bahsediyorum.BR yani.
    WM 27 Main event için bir maç ayarlanmak isteniliyor:

Undertaker vs Brock Lesnar

Çok seyirci çekeceği kesin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercnn12 -- 31 Ekim 2010; 19:05:55 >

Dünya Ağır Siklet Şampiyonluğu Maçı: Undertaker vs. Kane

Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio Favori Smackdown Superstarlarınız 14 Kasım’da Abdi Ipekçi Arena’da!

Big Show
    CM Punk
    Kofi Kingston
    Dolph Ziggler
    Drew McIntyre
    MVP
    Lay-Cool

ve daha fazlası!

Ayrıca : Bret "The Hit Man" Hart İstanbul'da olacak.

bunlar yazıyo... Undertaker ciddi bi ameliyata gierecek filan diyosunuz bunlar değişek mi yani... Ben de seviniyodum ne güzel maçlar olucak diye ben de gideceğim de Yerim en önlerden değil ama olsun
  • Şu Cena bir heel olsa RAW'ı sırf onun için izlerim.
    SD şuan çok sürükleyici bir şekilde ilerliyor.
    RAW'da da şu Cena'nın gururlu çocuk tavırları bitse RAW'da çok güzel olmaya başlayacak
  • Saha içi gold aldım bileti bugün. Hayırlısıyla gidiyorum izlemeye. Bol bol resim çeker koyarım konuya.
  • quote:

Edge gelirse bolbol fotoğrafını çeker misin ?

CM Punk yerine Edge gelebilir ve işte o zaman hayallerim gerçek olur. Edge'i canlı izlemezsem gözlerim açık gidecek.

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

CM Punk yerine Edge gelebilir ve işte o zaman hayallerim gerçek olur. Edge'i canlı izlemezsem gözlerim açık gidecek.

Ah be Ankara'da olsaydı kaçırmazdım Kesin gelir Edge

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Ah be Ankara'da olsaydı kaçırmazdım Kesin gelir Edge

Aynen ya Ankara'ya gelselerdi keşke. Bende CM Punk'ı canlı izlemezsem gözlerim açık gidecek.

• Ortan'dan, Cena'dan, Nexus'dan da bıktım artık, The Miz alsada kemeri kurtulsak şu saçma feud'lardan bıktırdılar artık, SS'e kadar The Miz alamayacak bunu biliyorum, sonra zaten road to wm geliyor ondada alamaz çünkü WWE, WM'yi izlettirmek için main eventde büyük güreşçileri dövüştürür. Zaten WM'de MıTB maçı var ordanda bir kazanan çıkacak, eee bu The Miz ne zaman cash in yapacak merak konusu, millet zaten Miz'de çanta olduğunu bile unuttu, kalitesiz maçlar saçma sapan seneryolar, kendini yenliemesi gerekiyor...

• Ulan şu aptal BigShow tüm push alacak adamların önünü kesiyor.Önce CM Punk'ı yeni imajıyla dövdü şimdi alakası olmayan Miz'in karizmayı azalttı.Çok saçma yazmış senaristler.
    Bu arada The Miz'in promo yeteneği inanılmaz güzel.Giriş müziği de oldukça iyi.Bence bu adamdan efsane bir güreşçi olur.Artık şu kemeri Cena,Randy ve tipsiz Barret üçlüsünden çıkarsalar iyi olacak.Miz'e yazık oluyor
    Sd ise Raw a göre daha iyi durumda.Yinede orada da Kane artık kemeri kaybetmeli burda da alacak isim sürpriz biri olmalı bence.Kaval olursa sevinirim açıkçası yetenekli bir isim üzerine gidilmeli.Hakkını henüz kullanmadı.
  • Benden önceki 3 mesajın altına imzamı atarım. Kemeri The Miz yada CM Punk almalı. @Génésis'in dediği gibi Miz'în giriş müziği süper, CM Punk'ta efsane olabilecek potansiyel var. Kane konusuna gelince aynı şekilde katılıyorum Kane olayı çok abartılmaya başladı. Kemer çok uzun süre onda kaldı sürpriz bi isim alırsa süper olabilir. Ayrıca daha güzel feudlar RAW ve SmackDown'ı izlenebilir hâle getirebilir...

Ulan şu aptal BigShow tüm push alacak adamların önünü kesiyor.Önce CM Punk'ı yeni imajıyla dövdü şimdi alakası olmayan Miz'in karizmayı azalttı.Çok saçma yazmış senaristler.
    Bu arada The Miz'in promo yeteneği inanılmaz güzel.Giriş müziği de oldukça iyi.Bence bu adamdan efsane bir güreşçi olur.Artık şu kemeri Cena,Randy ve tipsiz Barret üçlüsünden çıkarsalar iyi olacak.Miz'e yazık oluyor

The Miz en iyi promoya sahip güreşçi bence. The Rock'tan sonra bu kadar yeteneklisini görmedim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.