Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

quote:

quote:

JeriKO

Bu ikili çok iyi anlaşıyo gerçekten çok gülüyorum segmentlerine.

Son RAW şovunu pek beğenmedim.Cesaro bir türlü USC olamadı.Roman'ın pushu kesilcek denildi adam bu seferde başka kemerin peşinde.New Day kemeri en yakın zamanda The Club'a kaptırsa iyi olur artık çok uzadı.Sami Zayn,Kevin Owens,Cesaro bu isimler push almalı ve ana kemerde de hep aynı isimleri görmek sıktı ne kadar Seth'i sevsemde.

KO, Jericho'yu satacak gibi geliyor bana.

Sanmam hocam WWE onlardan iyi ikili çıkartacaktır,eğer öyle bişey olursa saçmalık olur bence.

Aynen. Summerslam'de kazanmaları lazım Jericho bayadır PPV kazanamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

JeriKO

Bu ikili çok iyi anlaşıyo gerçekten çok gülüyorum segmentlerine.

Son RAW şovunu pek beğenmedim.Cesaro bir türlü USC olamadı.Roman'ın pushu kesilcek denildi adam bu seferde başka kemerin peşinde.New Day kemeri en yakın zamanda The Club'a kaptırsa iyi olur artık çok uzadı.Sami Zayn,Kevin Owens,Cesaro bu isimler push almalı ve ana kemerde de hep aynı isimleri görmek sıktı ne kadar Seth'i sevsemde.

KO, Jericho'yu satacak gibi geliyor bana.

Sanmam hocam WWE onlardan iyi ikili çıkartacaktır,eğer öyle bişey olursa saçmalık olur bence.

Aynen. Summerslam'de kazanmaları lazım Jericho bayadır PPV kazanamıyor.

İki isminde galibiyete ihtiyacı var ve bu ihtiyaçlarını SS'de bulacaklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 9 Ağustos 2016; 16:36:16 >

• Summerslam harika olacak. Dean muhtemelen world championship'i tutar n ama ziggler'ın ss sonrası karakterini merak ediyorum bakalım wwe napacak bu konuda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • Summerslam'i sabırsızlıkla bekliyorum.Seth'in kemeri kazanması dileğiyle.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısınız hocam

• Son RAW şovunda bir seyirci Rollins'e saldırmaya çalışmış ve yakalanmış,ardındanda tutuklanmış,amacı neydi bu adamın onu anlamadım.

Orijinalden alıntı: montevo

Zach Gowen ismini aratın ve wwe nin insanlık suçunu görün

Buna pek suç denemez. Insanların topluma kazandırılması söz konusu. Sonuçta WWE senaryo dahilinde ilerleyen bir spor. Bu insanları anormal gibi görüp dislamak bence yanlış olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aga adamın karşısına sıradan birileri çıkmıyor brock leasner çıkıyor.adam kas yığını.big showu soğan çuvalı gibi kaldıran bi adam.tamam kazandıralım ama böyle değil.bi kredi akrtı reklamı vardı.iki ayağıda felçli adam koltuk değnekleri ile dans ederek sokakta gezeliyor ve ödeme yapıyordu.
  • Bray Wyatt hiçbir maçta olmadığına göre kesin Ambrose vs Ziggler maçına karışacak
    Bu arada main event hangi maç bilen var mı?
    meow

• Summerslam ME maçı Seth Rollins vs Finn Balor maçı olacaktır.
  • Lesnar ne yapmış beyler

Orijinalden alıntı: Faıthful

Lesnar ne yapmış beyler

Kardeşim Randy'nin kafasını yardı ama senaryo gereği yaptı.

Summerslam hakkında ;

Şovu genel olarak beğenmedim.Çoğu maç sıkıcıydı ve maç sonuçlarıyla hayal kırıklığına uğradım.JeriKO ve AJ Styles'in kazanmasına sevindim diyebilirim birde Charlotte'a sevindim.Brock Lesnar vs Randy Orton maçı aşırı saçmaydı.Randy'nin senaryo icabı olsada dayak yemesine üzüldüm,Brock Lesnar'dan nefret ediyorum.New Day sıktı artık Club kazanmalıydı.Dean Ambrose vs Dolph Ziggler maçı aşırı sıkıcıydı aynı şekilde Miz vs Apollo Crews maçı gibi.Gecenin maçında ise o kemeri Seth ADAM Rollins almalıydı Finn Balor NXT'den gelir gelmez ana kemer aldı bana kalırsa doğru olmadı.Goldberg'i bekledik ama gelmedi.

• harika şov olacak dedik ama baya tırt çıktı şovjeri-ko vs enzo&cass ve aj vs cena harici çok düzdü maçlar. Hele orton vs lesnar neydi öyle. Bu suplex city olayından cidden nefret ediyorum.
    Ama en çok seth vs finn balor'da hayal kırıklığına uğradım.bu ikiliden çok daha iyi bir maç beklerdim.

1-Guncel olarak WWE'i nereden izleyebiliriz? Türk kanali veya yayinlayan site varmı? Mesela dun ki Summerslam 2016 da Nikki Bella dönmüş sonunda maçını nereden tamamini izleyebilirim? WWE youtube kanali 8 10 dk maclari 2 dk ozet veriyor keyif kaciyor youtube de full bulamadim..

2- Smackdown ile Raw Türkiye saati ve günüyle ne zaman acaba? Bir de, Nikki Bella hangi kadroda Smackdown mu Raw mu? pek bilmiyorum kusruma bakmayın yardiminizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.