Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla süper bir ppv idi. Tabi en güzel maç en sona saklanmış. Dediğimiz gibi oldu kanka cash in oldu.Şöyle bişey var ki brock tam bir canavar. Hani lakabinin adami olmuş artık. Maçta full finisher izledik resmen, suplexleri de unutmamak lazim lesnar klasiği.Sting yenilmeyeydi iyiydiWyatt Taker kurbanı oldu. Olsun o da bir wwe geleceği.Daniel Bryan'a yeniden tolerans tanindi, Cena yeniden kahraman oldu ama şov izlediğim en iyi wrestlemanialar arasina girdi. Geçen sene ki rezaletten sonra süprizlerle dolu bir wrestlemania oldu.

ben sting'in yenilmesine çok şaşırdım :D sırf ters köşe yapmak için sting yenildi,triple h ise son wm larda hep kaybetmişti,saygısını tamamen kaybetmesin,insanlar onun hunter olduğunu tekrar hatırlasın diye yendi triple h,wyatt konusunda içim yanıyor zaten olum ben kaç kere denedim o köprü hareketini yapamadım wyatt'a helal olsun o vücutla köprü yapıp bi de üzerine yürüyor dışarda wyatt'ı görsek bu adam obez diye dalga geçeriz la

Köprü hareketini ben de yapiyorum da yürüyemiyorum. Seth'in kazanmasına sevindim şahsen.Brock yenilmez bir canavar konumundaydi adama 6 tane signature moves yaptilar hala ayağa kalkip f5 çekme çabalarındaydi.Undertakerdan daha kuvvetli bir karakter yaratti senaristler. Ayrica Seth Rollinsin çanta hakkını bilerek wmye biraktilar. Izleyici daha güzel bir wm izlesin diye.

Brock'un maçları mükemmel zevk veriyor,adam dövüşürken seyirciyi sıkmıyor,wwe nin neden bu adama bu kadar push verdiğini şimdi daha iyi anladım,açıkçası wwe nin yıllardır böyle bir adama ihtiyacı vardı,her seferinde cena bi şekilde kemeri alıyordu ama şimdi lesnar var umarım brock wwe den ayrılmaz,brock wwe den aldığı push'ın hakkını sonuna kadar verdi,helal olsun,bu arada daniel bryan ve ziggler rol yapma konularında biraz kendilerini geliştirseler iyi olur,çünkü IC maçında her ikisi de merdivenin en tepesindeyken bariz bi şekilde çantayı almamak için uğraştılar

Dünkü şovu izledim Ziggler ile Ambrose'u gene ezmisler.Seth gibi biraz şans verseler şu adamlara

özellikle de ambrose bunu haketmiyor,ziggler yine biraz da olsa push alıyor ama ambrose un kum torbasından farkı kalmadı,bu adama ne diye şans vermezler ki son yıllarda gördüğüm en büyük yeteneklerden biri,adam bi ara seyirci tarafından en çok sevilen güreşçiydi,wwe seyircinin gözünde de bitiriyor ambrose'u

Bence ilerleyen günlerde push alacaktır. Stone cold reyizin stiline çok benziyor. Böyle yeteneği başka nerde bulucaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla süper bir ppv idi. Tabi en güzel maç en sona saklanmış. Dediğimiz gibi oldu kanka cash in oldu.Şöyle bişey var ki brock tam bir canavar. Hani lakabinin adami olmuş artık. Maçta full finisher izledik resmen, suplexleri de unutmamak lazim lesnar klasiği.Sting yenilmeyeydi iyiydiWyatt Taker kurbanı oldu. Olsun o da bir wwe geleceği.Daniel Bryan'a yeniden tolerans tanindi, Cena yeniden kahraman oldu ama şov izlediğim en iyi wrestlemanialar arasina girdi. Geçen sene ki rezaletten sonra süprizlerle dolu bir wrestlemania oldu.

ben sting'in yenilmesine çok şaşırdım :D sırf ters köşe yapmak için sting yenildi,triple h ise son wm larda hep kaybetmişti,saygısını tamamen kaybetmesin,insanlar onun hunter olduğunu tekrar hatırlasın diye yendi triple h,wyatt konusunda içim yanıyor zaten olum ben kaç kere denedim o köprü hareketini yapamadım wyatt'a helal olsun o vücutla köprü yapıp bi de üzerine yürüyor dışarda wyatt'ı görsek bu adam obez diye dalga geçeriz la

Köprü hareketini ben de yapiyorum da yürüyemiyorum. Seth'in kazanmasına sevindim şahsen.Brock yenilmez bir canavar konumundaydi adama 6 tane signature moves yaptilar hala ayağa kalkip f5 çekme çabalarındaydi.Undertakerdan daha kuvvetli bir karakter yaratti senaristler. Ayrica Seth Rollinsin çanta hakkını bilerek wmye biraktilar. Izleyici daha güzel bir wm izlesin diye.

Brock'un maçları mükemmel zevk veriyor,adam dövüşürken seyirciyi sıkmıyor,wwe nin neden bu adama bu kadar push verdiğini şimdi daha iyi anladım,açıkçası wwe nin yıllardır böyle bir adama ihtiyacı vardı,her seferinde cena bi şekilde kemeri alıyordu ama şimdi lesnar var umarım brock wwe den ayrılmaz,brock wwe den aldığı push'ın hakkını sonuna kadar verdi,helal olsun,bu arada daniel bryan ve ziggler rol yapma konularında biraz kendilerini geliştirseler iyi olur,çünkü IC maçında her ikisi de merdivenin en tepesindeyken bariz bi şekilde çantayı almamak için uğraştılar

Dünkü şovu izledim Ziggler ile Ambrose'u gene ezmisler.Seth gibi biraz şans verseler şu adamlara

özellikle de ambrose bunu haketmiyor,ziggler yine biraz da olsa push alıyor ama ambrose un kum torbasından farkı kalmadı,bu adama ne diye şans vermezler ki son yıllarda gördüğüm en büyük yeteneklerden biri,adam bi ara seyirci tarafından en çok sevilen güreşçiydi,wwe seyircinin gözünde de bitiriyor ambrose'u

Bence ilerleyen günlerde push alacaktır. Stone cold reyizin stiline çok benziyor. Böyle yeteneği başka nerde bulucaklar.

valla konu wwe olunca kesin konuşamıyoruz,hiç belli olmaz sonra bi bakmışsın 1 yıl sonra dean jobber olmuş,beklerim yani wwe den

• Sheamus'ın yeni hali tam Celtic Warrior olmuş. Eline bir de balta ver savaşa yolla o derece.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla konu wwe olunca kesin konuşamıyoruz,hiç belli olmaz sonra bi bakmışsın 1 yıl sonra dean jobber olmuş,beklerim yani wwe den

Sorma kanka ya.

Bu arada Sheamusun yeni saç stilini gördün mü? Sakallar viking stili, saçlar mohawk.Heel turn yaptı bu arada.

• Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    adamın kafa yapısı bakkal hasan amca gibi

Orijinalden alıntı: montevo

Resmen kendini cirkinlestirmis. Eski hali yemin ediyorum fena karizmaydi.Tam bir irish tipi vardı. Şimdi ise odine tapan bir viking gibi olmuş.

Orijinalden alıntı: Tuomir

Sheamus'ın yeni hali tam Celtic Warrior olmuş. Eline bir de balta ver savaşa yolla o derece.

face halini bi türlü sevememiştim,yani her zaman aklımda başta cena yı ve diğer wwe süuperstarlarını acımadan yenerek wwe kemerini alan sheamus olarak kaldı,heel olması kariyeri açısından çok daha iyi

@Stan Marsh : gördüm yav,adam acayip beyaz yahu ben ömrümde o kadar beyaz kişi görmedim valla

@ByKöpekBalıgı : Hocam roman'a olan tepkiler dinmeyecek gibi,o nedenle wwe bence yavaş yavaş push'ı çekecektir,şirketin yüzü olacak adamlar şu anda roster'da belli bence onlara yönelip gerekli push'ı gerçekten yetenekli torpilli olmayan adamlara vermeleri lazım,inşallah roman inadı sürmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

istemsizce güldüm

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Beyler Neville'ye dikkat edin. Nxt zamanlarından beri söylüyorum Sami Zayn ve Kevin Owens ile beraber bu şirketin kesin yüzü olacaktır.

Orijinalden alıntı: JackyJack

Beyler Neville'ye dikkat edin. Nxt zamanlarından beri söylüyorum Sami Zayn ve Kevin Owens ile beraber bu şirketin kesin yüzü olacaktır.

Owens, lesnar'dan sonra yeni paul heyman guy olabilir.

• Rawı yeni izledim.Lesnar Summerslame kadar gözükmez.Neville iyiydi fakat Kalisto bence çok daha iyiydi.Şovun genelinde seyirci çok iyiydi.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"
  • Smackdown'ı izledim Sheamus'un themesi değişmiş ayrıca Dean Ambrose Luke Harper'a bile ezildi yuh artık

Orijinalden alıntı: JackyJack

Beyler Neville'ye dikkat edin. Nxt zamanlarından beri söylüyorum Sami Zayn ve Kevin Owens ile beraber bu şirketin kesin yüzü olacaktır.

Bunların arasına katılacak Tyler breeze de var şirketi iyi günler bekliyor

Orijinalden alıntı: neksushot

Undertaker ın vücut bitmiş daha şu kadın kılıklıyı zor yendi tü hulk gibi güç vardı adamda.

Adam 50 yaşında arkadaşım,o ringe girmesi bile muazzam bişey,wwe temposunu normal insanlar kaldıramaz,o adam 50 yaşında o tempo da mücadele edebiliyor,ayrıca karı kılıklı dediğin adam Wwe'nin geleceği
     WWE Smack Down - Raw

• Romanın gidişatı ne olacak acaba? Sheamusun DB ile feudu bitince Romanla sağlam bi feuda girebilir bence. Dean için MITB düşünülüyor galiba bu sene. Momentumunu baya azalttı şimdiden Wwe. Harperla feuda sokar ER da bir mac izleriz ikili arasında.

Orijinalden alıntı: TheUnstable

Romanın gidişatı ne olacak acaba? Sheamusun DB ile feudu bitince Romanla sağlam bi feuda girebilir bence. Dean için MITB düşünülüyor galiba bu sene. Momentumunu baya azalttı şimdiden Wwe. Harperla feuda sokar ER da bir mac izleriz ikili arasında.

Kemer bana kalırsa uzun süre rollins de kalır ki inşallah da öyle olur,seth hakediyor,lesnar da keşke full time güreşse,en azından şöyle 1 maça çıkıp 6 ay ortadan kaybolmasın Roman'a tepki dinecek diye bekledi wwe ama yanıldılar,tepkiler bitmedi,bence son anda wm maçı değişti,roman kazanacaktı ama wwe iyi giden wm'yı kötü bitirmek istemedi,roman bence kemeri alamaz yavaş yavaş alacağı push azalacaktır,şahsen orton-rollins kemer feudu da güzel olur,bunlar arasına mitb çantasını alacak olan dean eklenirse bence muhteşem bir feud oluşabilir,veya rollins-roman kemer feudu olur dean de mitb çantasını alıp shield üçlüsünün feudunu izleyebiliriz,bir sürü seçenek var çünkü arada daha orton var ne olacağı belli olmayan lesnar var,ziggler var,bryan IC kemerini aldı,cena-rusev feudu devam edecek mi acaba onu da merak ediyorum,önümüzdeki haftalarda her şey belli olur yavaş yavaş

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Lesnar her geldiği şova momentum katıyor kesinlikle. Eğer part-timer olmasa şovlar cok daha inanılmaz boyutlarda olabilirdi. WWE şu an Rusevin pushunu kesip düşürürse hayatının hatasını yapar. Rusev iyi yerlerde olmayı hakkediyor. DB ve Cena minör kemerlerinin değerini baya bi yükseltecektir. Sethde sıkmayan bi reign yaparsa ve Roman god mode açıp The Authorityi kovalamaktan vazgecerse 2015 WWE için iyi bir sene olur hocam.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.