Şimdi Ara

WWE Smack Down - Raw (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.467
Cevap
22
Favori
477.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Son Şutlananlar:
    Aksana
    Curt Hawkins
    Theodore Long
    Camacho
    Brodus Clay
    Evan Bourne
    Yoshi Tatsu
    Drew McIntyre
    Jinder Mahal.

neyse 3mb adlı saçma grup dağıldı aksana nın alicia dan yediği dayak sonrası gideceği belliydi zaten teddy ve evan'a çok üzüldüm ya

hocam drew de yetenekliydi ya inşallah tna drew ve bourne ü alırda hakettikleri pushu orda bulurlar

hocam drew yetenekliydi ama kariyerine intercontinental şampiyonluğunu kaybettikten sonra jobber olarak devam etti bir türlü yükselemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

quote:

quote:

The streak is over

paul heyman'ın oh my god! diyişi

You did it brock you did it

herkes nasıl şaşırmıştı ama ben de çok şaşırmıştım hatta o kadar beklediler mutlaka biri çıkacak şurada hata vardı maç tekrar başlayacak falan diyecek diye bekledim veya undertaker seriyi bitirdi diye brock lesnar ve paul heyman'ı ringin altına çeker diye düşündüm bekledim ama yanıldım

yaşlı kurtun işinin bittiğini o vakit anlamıştım

aynen hocam güreşirken bile zor ayakta duruyordu gerçekten bi ahstalığı mı var acaba diye düşündüm çünkü koskaca yaşlı kurt hiç bir zaman pes etmeyen taker'ın yürüyecek hali yoktu neredeyse hareketleri bile doğru düzgün yapamadı,maç bittiğinde de zaten ayağa kalkması baya uzun oldu zaten taker istedi galiba seri'nin bitmesini ama bence taker bir sonraki wm'da brock lesnar'ı haşat edip öyle emekli olur,intikam almadan gitmez yaşlı kurt ah be hbk çok istekliydi şu seriyi bitirmeye hatta bunun için kariyerini ortaya koydu royal rumble da var gücüyle mücadele etti sırf taker ile maça çıkabilmek için çıktı yine kaybetti

• Evan ve Mcintyre'ın şutlaması iyi olmadı. Ama asıl en çok üzüldüğüm isim Curt Hawkins. Bu adam kullanılsa şuan ME pozisyonundaydı.

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

ben biraz eskilere dönmeyi düşünüyorum bu aralar.. wwf zamanları, asıl efsaneler: the ultimate warrior, hulk hogan, doink the clown vs. maçlarına.. youtube'da bir çoğunu buldum..

hocam ben o kadar eskileri izleyemiyorum pek,ama yine de ultimate warrior ve hulk hogan ile büyüdük onları unutmak rezillik olurda benim tam güreşi sevdiğim dönemler olduğundan dolayı benim için efsaneler şu şekilde:edge stone cold the rock undertaker hbk

ultimate warrior'un son konuşmasını dinledin mi? adam resmen öleceğini anlamış gibiydi..
  • Smackdown 13/6/14 - Güreştürkiyeden alıntıdır...

*Roman Reigns ve Dean Ambrose şovu açıyor, RAW'dakine benzer bir promo kesiyorlar. Ardından Triple H dev ekranda beliriyor ve Reings vs Bad News Barrett maçı ayarlıyor.

*Bad News Barrett ringe geliyor maç başlıyor. Reigns, Barrett'a bir Superman punch vuruyor, bu sırada 3MB geliyor, Reigns'e saldırıyorlar, ancak Reigns karşılık vererek ring dışına geri püskürtüyor onları.

*Bu gece için Bray Wyatt vs Dean Ambrose maçı ayarlanıyor, kazanan Money in the Bank için hak kazanacak.

*Eric Rowan, Jey Uso'yu yeniyor. Uso da bir sakatlık olabilirmiş ancak muhtemelen hareketi sattığı için öyle görünmüş.

*Bo Dallas, R-Truth'u Bo-dog ile yeniyor.

*Paul Heyman ringe geliyor, yine serinin bittiğinden bahsediyor, sonra Cesaro dövüşmek için burada olduğunu dile getiriyor, daha öncede açıklanan maçta Sheamus'la karşılaşıyor, bu güzel maçı Cesaro small package ile kazanıyor.

*Adam Rose, Fandango'yu finisheri ile yeniyor. Summer Rae maç öncesi Adam Rose'un Rosebudsları arasına karışıp o kıyafetlerinden birisini giyiyor, maç esnasındada Layla'ya saldırıyor kötü bir şekilde.

*Big E, Jack Swagger'ı yeniyor. Lana ve Rusev maç esnasında stagede beliriyorlar, Big E'yle alay edip ona tauntlar atıyorlar.

*Alicia Fox, Aksana'yı mağlup ediyor.

*Bray Wyatt vs Dean Ambrose maçı olacak, kazanan MITB'e katılmaya hak kazanacak. Bray maçın bir bölümünü rakibine karşı kontrollü olarak geçiyor. Çılgın bir maç olarak nitelendirilmiş. Seth Rollins görünüp Ambrose'un dikkatini dağıtınca Wyatt, Sister Abigail'le maçı kazanıyor ve MITB'e katılmaya hak kazanıyor. Bu görüntülerle şov sona eriyor.

The Little Magician #19

"It gladdens me to know that Odin prepares for a feast. Soon I shall be drinking ale from curved horns. This hero that comes into Valhalla does not lament his death! I shall not enter Odin's hall with fear. There I shall wait for my sons to join me. And when they do, I will bask in their tales of triumph. The Aesir will welcome me! My death comes without apology! And I welcome the valkyries to summon me home!"

• mitb maçında bray wyatt ve dean ambrose aynı anda olmalı ikiside hakediyor

quote:

quote:

ben biraz eskilere dönmeyi düşünüyorum bu aralar.. wwf zamanları, asıl efsaneler: the ultimate warrior, hulk hogan, doink the clown vs. maçlarına.. youtube'da bir çoğunu buldum..

hocam ben o kadar eskileri izleyemiyorum pek,ama yine de ultimate warrior ve hulk hogan ile büyüdük onları unutmak rezillik olurda benim tam güreşi sevdiğim dönemler olduğundan dolayı benim için efsaneler şu şekilde:edge stone cold the rock undertaker hbk

ultimate warrior'un son konuşmasını dinledin mi? adam resmen öleceğini anlamış gibiydi..

aynen hocam ölüm korkusu adamı sarmıştı zaten o da sayılı günleri olduğunu biliyordu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: JackyJack

Evan ve Mcintyre'ın şutlaması iyi olmadı. Ama asıl en çok üzüldüğüm isim Curt Hawkins. Bu adam kullanılsa şuan ME pozisyonundaydı.

evet yetenekliydi fakat bundan ötesi en fazla mid carter dı hawkins için,ME pozisyonuna gelebilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım dolph the miz gibi müthiş yetenekli adamlar bile tutunamadılar ME pozisyonunda

quote:

Evan ve Mcintyre'ın şutlaması iyi olmadı. Ama asıl en çok üzüldüğüm isim Curt Hawkins. Bu adam kullanılsa şuan ME pozisyonundaydı.

evet yetenekliydi fakat bundan ötesi en fazla mid carter dı hawkins için,ME pozisyonuna gelebilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım dolph the miz gibi müthiş yetenekli adamlar bile tutunamadılar ME pozisyonunda

Hocam bence Hawkins ikisindende daha yetenekliydi. En azından ring içi olarak. Ne yazıkki hiç kullanılamadan kovuldu.

quote:

quote:

Hocam bence Hawkins ikisindende daha yetenekliydi. En azından ring içi olarak. Ne yazıkki hiç kullanılamadan kovuldu.

yok artık hocam hadi dolph neyse de the miz yeni the rock'dı muhteşem bir promo kesme ve mikrofon yeteneği vardı ayrıca yakışıklılığı ve karizması da baya artı katıyordu ona,adam da şımarık egoist kötü adam tipi vardı ve karakteri ile tipi çok uyumluydu şu aralar film çekiminde diye ortalarda gözükmüyor ama şu an undisputed daniel bryan yerine miz'in ellerinde olmalıydı

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok artık hocam hadi dolph neyse de the miz yeni the rock'dı muhteşem bir promo kesme ve mikrofon yeteneği vardı ayrıca yakışıklılığı ve karizması da baya artı katıyordu ona,adam da şımarık egoist kötü adam tipi vardı ve karakteri ile tipi çok uyumluydu şu aralar film çekiminde diye ortalarda gözükmüyor ama şu an undisputed daniel bryan yerine miz'in ellerinde olmalıydı

Zaten promo olarak demedim hocam güreş olarak. Promoda Miz iyidir ayrıca yakışıklıda cidden :D. Undisputed Bryana iyiydide şuan umarım Sheamus veya Cesaroya gider.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten promo olarak demedim hocam güreş olarak. Promoda Miz iyidir ayrıca yakışıklıda cidden :D. Undisputed Bryana iyiydide şuan umarım Sheamus veya Cesaroya gider.

cesaro için çok erken olduğunu düşünüyorum undisputed'i kaldıracak kadar iyi değil şu anda,ben bray wyatt alsın isterdim şu anlık ama brock veya cm punk gelince onlardan birine geçsin isterim,tabi chris jericho dönerse undisputed ona verilmeli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hompoy21

konu durgunlaştı inşallah eski haline geri döner

eğer cm punk ve brock lesnar dönerse sen buraları gör hocam yıkılır buralar yıkılır

inşallah ikiside gelir birde cm punk shielde katılırsa vayt

• Umarım Shield Yanına CM Punku Alıp Seth Rollinse Triple Powerbomb Yapar Şu Anda WWE den Tek İsteğim Bu

Orijinalden alıntı: D.

Smackdown 13/6/14 - Güreştürkiyeden alıntıdır...

*Roman Reigns ve Dean Ambrose şovu açıyor, RAW'dakine benzer bir promo kesiyorlar. Ardından Triple H dev ekranda beliriyor ve Reings vs Bad News Barrett maçı ayarlıyor.

*Bad News Barrett ringe geliyor maç başlıyor. Reigns, Barrett'a bir Superman punch vuruyor, bu sırada 3MB geliyor, Reigns'e saldırıyorlar, ancak Reigns karşılık vererek ring dışına geri püskürtüyor onları.

*Bu gece için Bray Wyatt vs Dean Ambrose maçı ayarlanıyor, kazanan Money in the Bank için hak kazanacak.

*Eric Rowan, Jey Uso'yu yeniyor. Uso da bir sakatlık olabilirmiş ancak muhtemelen hareketi sattığı için öyle görünmüş.

*Bo Dallas, R-Truth'u Bo-dog ile yeniyor.

*Paul Heyman ringe geliyor, yine serinin bittiğinden bahsediyor, sonra Cesaro dövüşmek için burada olduğunu dile getiriyor, daha öncede açıklanan maçta Sheamus'la karşılaşıyor, bu güzel maçı Cesaro small package ile kazanıyor.

*Adam Rose, Fandango'yu finisheri ile yeniyor. Summer Rae maç öncesi Adam Rose'un Rosebudsları arasına karışıp o kıyafetlerinden birisini giyiyor, maç esnasındada Layla'ya saldırıyor kötü bir şekilde.

*Big E, Jack Swagger'ı yeniyor. Lana ve Rusev maç esnasında stagede beliriyorlar, Big E'yle alay edip ona tauntlar atıyorlar.

*Alicia Fox, Aksana'yı mağlup ediyor.

*Bray Wyatt vs Dean Ambrose maçı olacak, kazanan MITB'e katılmaya hak kazanacak. Bray maçın bir bölümünü rakibine karşı kontrollü olarak geçiyor. Çılgın bir maç olarak nitelendirilmiş. Seth Rollins görünüp Ambrose'un dikkatini dağıtınca Wyatt, Sister Abigail'le maçı kazanıyor ve MITB'e katılmaya hak kazanıyor. Bu görüntülerle şov sona eriyor.

bu söylediklerinin hepsi gerçektendemi olcak

• quote:

quote:

quote:

konu durgunlaştı inşallah eski haline geri döner

eğer cm punk ve brock lesnar dönerse sen buraları gör hocam yıkılır buralar yıkılır

inşallah ikiside gelir birde cm punk shielde katılırsa vayt

aynen inşallah öyle olur cm punk shield'a geçer brock da undisputed alır şahane olur

• miz'in face olarak döneceği söylentileri var eğer böyle olursa bence shield'a miz katılır
  • http://www.youtube.com/watch?v=IHL3VrNW9Mc the shield rip rawın bir anlamı yok artık çünkü böyle bi grup gelmez ben fanıydım bilen bilir bu konuda rawı izlememi sağlayan grup gidince ne anlamı kalırki unutulmaz grup the shield 2012 2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forevershield -- 13 Haziran 2014; 1:34:01 >

miz'in face olarak döneceği söylentileri var eğer böyle olursa bence shield'a miz katılır

Katilirsa da fena olmaz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.