Bildirim
WWE DE İLK DEFA SENARYO DIŞINA ÇIKILDI ! EDİT :CHRİS JERİCHO İLE BROCK LESNAR KAVGA ETTİ ! (6. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bunlar ben ilkokuldan beri var. Hadi bizimkiler manyak gerçek sanıyor izleyip keyif alıyor vs diyorum da o kadar seyirci be yapıyor orada diyordum. 20 yaşında adamlar bunu bekliyor izlemek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav saçmalamayın senaryo dışına çıkılmışmış videoyu izleyen insan anlar zaten bununda bir senaryo olduğunu. Adam ölümüne kafasına vuracak rakibinin sağlık görevlileri gelip müdahele edecek, onlarıda defalarca itip adama tekrar girişecek ve kimse müdahele etmeyecek. Güzel senaryoymuş kardeş güle güle kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: hawloo
Bunlar ben ilkokuldan beri var. Hadi bizimkiler manyak gerçek sanıyor izleyip keyif alıyor vs diyorum da o kadar seyirci be yapıyor orada diyordum. 20 yaşında adamlar bunu bekliyor izlemek için.
Ya ne kadar sacma bi mesaj bu herkes biliyor sov oldugunu ayrica maclardada gercekten vuruyorlar birbirlerine ama sert vurmuyorlar sert vurunca goruyosun iste Randy'nin kafasini.Eglence dunyasi WWE izleyip egleniyorlar bende guncel olarak takip ediyorum.
Adam vurmuyor bile yahu, yumrukların yarısı havada kesiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: hawloo
Dunyadakı butun insanlar senin gibi mı düşünmek zorunda adam zevk alıyor
İnananlar olmuş Arkadaşlar WWE çok ama çok büyük paraların döndüğü Amerika'nın belkide en büyük eğlence şovudur. Neler neler olmadı şimdiye kadar. Bunların hepsi senaryo hepsi büyük bir kurmacadır. Asla ama asla gerçek dövüşme,çatışma olmaz. Yıllar önce çocukluk yıllarımda John Cena'yı 5-6 kişi çekiçle dövmüştü kafes dövüşünde. Adamın bütün vücudu kan içinde kalmıştı. O zaman gerçek olduğuna inanır gibi oldum bir an. Bu büyük bir şov dünyasıdır,takılmayın. Asla gerçek olamaz. Belki 5000 tane güvenlik gücü vardır o stüdyoda. Böyle bir şey olduğu vakit anında en hızlı şekilde müdahale edilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor
Adam taker in wrestlemania sını bitirdi
Neden hocam
the wrestler filmini tavsiye ederim. -
21 yıllık seriyi bu bitirdi. Neden mi ? Egosu yüzünden. Bu zamana kadar 21 rakibi de undertaker serisini bitirmek istemedi senaryo gereği yenildiler. Ama bu egoist yendi.
Hocam Big Show'u da halletti Lesnar. Yani iri yarı kim varsa hepsini haşat etti Lesnar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet zaten shane de gerçekten f5 attı.
Hayır hemen gaza geliyorsunuz onu anlamıyorum. Böyle bişeye birisi brock lesnar cesaret edebilir mi? Main eventte birinin kafasını patlatcan adamın bi yerinden kan alırlar.
Bu kadar kan çıkmasının tek sebebi etrafı iyice kızıştırmak. Yani smackdown vs rawı başlatmak.Randy bi kaç haftaya döner.
Sonra Randy Brocka yada Paul Heymana punt kick atar Stephanieye de rko atar. -
En son ilk okulda izlemiştim sanırım. Hâlâ izleyen varmış demek
Undertaker Mankind maçı neydi öyle o gerçek miydi.
ağa şov. Brock Lesnar UFC dövüşçüsü. 1 maçına baksan WWE'de gerçek dövüşmediğini görürsün. -
Fake oldugu belli. Madem senaryo disina cikti vurduklarinin yarisi hala kafasina gelmeden duruyor. 4-5. sinifta gercekten dovusuyorlar zannedip pur dikkat izlerdim de hala izleniyormus demekki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortaokulda bi çocugun bacağını RKO çekerken kırmıştım.Randy Orton adamdır.
Not: bununla gurur duymuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: duck dodgers
evet zaten shane de gerçekten f5 attı.
Hayır hemen gaza geliyorsunuz onu anlamıyorum. Böyle bişeye birisi brock lesnar cesaret edebilir mi? Main eventte birinin kafasını patlatcan adamın bi yerinden kan alırlar.
Bu kadar kan çıkmasının tek sebebi etrafı iyice kızıştırmak. Yani smackdown vs rawı başlatmak.Randy bi kaç haftaya döner.
Sonra Randy Brocka yada Paul Heymana punt kick atar Stephanieye de rko atar.
randy en son triple h in adamı değil miydi laStephanie ye rko çekmez sanırım o yüzden. Ya da çeker bizde yeni bir randy vs hhh izleriz güzel olure
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc
Hocam Big Show'u da halletti Lesnar. Yani iri yarı kim varsa hepsini haşat etti Lesnar.
Agir siklet bokcular halleder onu
quote:
Orijinalden alıntı: HalfKill
Ortaokulda bi çocugun bacağını RKO çekerken kırmıştım.Randy Orton adamdır.
Not: bununla gurur duymuyorum
Dedi liseli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X