Şimdi Ara

WWE DE İLK DEFA SENARYO DIŞINA ÇIKILDI ! EDİT :CHRİS JERİCHO İLE BROCK LESNAR KAVGA ETTİ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
156
Cevap
1
Favori
4.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    WWE = WORLD WRESTLİNG ENTERTAİNMENT = DÜNYA GÜREŞ EĞLENCESİ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence fake

• karbonat eroll kullanıcısına yanıt
    Tamam adı üstünde eğlence zaten. Şov yani şov. "Competition" değil. Bu yüzden şov.
  • Kimse müdahale etmiyor maçı bitirmiyorlar hakemi ittirip tekrar dövüyor hala hiçbir müdahale yok ondan sonra bu gerçek mi diyorsunuz

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    Ya gormedin mi adama nasıl vuruyor.

Bu işte brock lesnar egosu

WWE DE İLK DEFA SENARYO DIŞINA ÇIKILDI ! EDİT :CHRİS JERİCHO İLE BROCK LESNAR KAVGA ETTİ !

• Trip1LikeDo kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar izledin mi ? (Ya da video da yok) arka planda başka kravatlı 4-5 adam daha geliyordu

• Şov falan değil randy nin kafasi gercekten yarilmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Tamam işte asıl konumuz ''ŞOV''

şov derken gerçekten vurma değil. şekilli atlamalar, güreşçilerin animasyonları, müzikleri vs.
  • Bu adam bırakmamışmıydı la bi ara Rey mysteriodan dayak yediği videoyu izliyodum gülmekten yarılmıştım
  • Bana gore vurmasi senaryo ancak orda 2-5 yumruk gercek olarak geldi beceremedi yada bilerek bazi yumruklari vurdu.Adamin kafasina davula vurur gibi vuruyor eger butun vurduklari gercek olsaydi 10 dikisle kurtulamazdi.

• karbonat eroll kullanıcısına yanıt
    Konudaki videoyu izledim bir adam geliyor onuda alıp yere atıyor sonra giderken karşılıklı bakışıyorlar.

• Eksileyen Adam kullanıcısına yanıt
    Sporcu adam bi zahmet o kadar etkilenmesin.

Yok eli kaydı da yanlışla vurdu diye bir şey söz konusu olamaz. kaç yıl bunlar amatör olarak çalışıp daha sonra profesyonel oluyorlar. Hele ki bu isim koskoca Brock Lesnar.
  • Trip1LikeDo kullanıcısına yanıt
    O adam patronun oğlu. orjinallik bozulmasın diye buna izin vermiş olabilir.

Alın size daha net video. 43:30 dan sonra başlıyor. böyle senaryo mu olur ? http://www.dailymotion.com/video/x4po56o_kjgfhdghdgfd-45_fun
  • Ayrıca o dirseklikler o bantlar dövüştüğü rakibine sertlik gelmesin diye takılıyor. Resmen onları da çıkardı daha fazla hasar verebilmek için.

Koskoca ufc şampiyonu conor mcgregor'a bir kaç gün önce ne laflar etti. Allahın egoisti
  • İhtimaller var hangisinin doğru olduğunu bilmiyoruz ancak Randy orada jilet kullanmış da olabilir veya bi aksilik oldu kanama beklenenden fazla oldu
    ama Lesnar'ın böyle kasıtlı bir şey yapacağına pek ihtimal vermiyorum yani aralarında anlaşmazlık olsa önceden lafını duyardık.
  • Randy Orton favorim ve bu maçı bugün izledim youtube dan rast gelip.

Normal bir Wwe maçına hiç benzemiyor du.
  • Harold.Finch kullanıcısına yanıt
    .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Değil zaten. Yetkililer de şaşkınlar neden böyle bir şey yaptı diye.

@.Ferrum. hocam eller açıkken ilk darbeden sonra hemen kan akmaya başlıyor. Dirsek atıyor yumruk da değil öyle kan çıkması normal. hatta az bile çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karbonat eroll

Değil zaten. Yetkililer de şaşkınlar neden böyle bir şey yaptı diye.

@.Ferrum. hocam eller açıkken ilk darbeden sonra hemen kan akmaya başlıyor. Dirsek atıyor yumruk da değil öyle kan çıkması normal. hatta az bile çıktı.

Jilet yoktu diyorsun yani olabilir. Ben izlerken jilet görmedim ama kullanmıştır dedim.
    Jilet kullanmadan bu şekilde kanama olması senaryonun dışına çıkıldığını gösterir ya elinin ayarı kaçtı ya da kastı vardı ama
    Lesnar niye bunu yapmak istesin bi anlam veremedim arada kaldım.

Belki de UFC'ye dönecek gitmeden de gider ayak itlik yaptı araya gerçek yumruk,dirsek sıkıştırdı kimse anlamadan
    Bi RAW şovundada senaryo dışına çıkmıştı 1 hafta önce falan konuşmaması gerekirken konuşmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ferrum. -- 22 Ağustos 2016; 16:57:54 >

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Arada kalmaya gerek yok. Ego ego ego

mesela ufc de son maçı. Bu adamı da aynı randy'ye saldırdığı gibi yendi.
  • Hell in cell de ambrose vs jerichoda ambrose jerichoyu raptiyelerin içine atmıştı facede raptiyeler cıkartılırken videolar vardı artık rısk alıyorlar bence buda senaryoya dahil.Jerichonun ambroseun kafasında saksı kırması felan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.