Şimdi Ara

'WWE 12'nin Demosu Olmayacak' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • senaryo oldugunu bıldıgın halde ızlıyorsun... herşeyı bıldıgnı sanıyorsun.... bunun gibi sende sahtesın sahte şeyler izliyorsun sahte şeyler oynuyorsun.. adam gıbı oyunlar dururken bu ne :? oyunmu :?
  • bende sevmiyorum bu oyunu ama 5-13 arasi diyen arkadaslar bişi dicem onlarda insan degilmi onlarin oynamasida oynama oyanina yansiyor.illa oyun dedigin 20 yada 15 yasindaki adamlar içinmi yapildi ona bakarsak ataride mario oynarkende onu o dönem yüzde 90 i çocuktu oyniyanlarin saygili olun her oyuna ya çok satilmiyabilir o ayri ama adamlar okadar urasip oyunu yapiyor saygili olun beğenmiyorsaniz boşverin.buarada civigini çikarmayin neymis senaryo herkez biliyor senaryo oldugunu zaten onun dövüs sitesimi bura oyun sitesi sizene istedi kadar senaryo olsun sanki batman var gerçek hayattada oda senaryo sonucda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stun

    senaryo oldugunu bıldıgın halde ızlıyorsun... herşeyı bıldıgnı sanıyorsun.... bunun gibi sende sahtesın sahte şeyler izliyorsun sahte şeyler oynuyorsun.. adam gıbı oyunlar dururken bu ne :? oyunmu :?


    Adam gibi oyunlarıda oynuyorum ama bu oyunda benim için zevkli açıkçası dövüş oyunları arasında en beğendiklerim arasında.
  • WWE'nin Türkiye fanları oldukça küçük yaşta doğru ama yabancı ülkede böyle değil , zaten PG kuralları gelmeden önce +18 olarak yayınlanıyordu daha sonra daha fazla kitleye sahip olmak için her yaşa açtılar. Burda olay şovun kendisi değil oyunundan bahsediyoruz. Multi oynandığı zaman oldukça eğlenceli oluyor vakit geçirmek için ideal. 2005 yılından beri her sene oynarım her sene de birsürü yeni mod , özellik ve ayrıntılar ile çıkıyor bu oyun. Sevmeyen sevmez birşey diyeceğimiz yok ama sizin sevmemenizin asıl nedeni zaten Türkiyedeki kitlenin çocuk olması. Mario'yu çocuk oyunu gördüğünüz gibi bunu da öyle görüyorsunuzdur ama sorun değil zaten Türkiyeden kaç kişi orjinal alıcak bu oyunu ? Sizin alıp almamanız çok önemli değil , yabancı ülkelerde satışları gayet iyi oyunun.
  • dövüş oyunu denince mortal kombat 9 diyorum.. gerçekten çok guzeldi
  • Valientee
    +1 Türkiyedeki insanlar çocuklar izlediği için herkesi çocuk sanıyorlar ama amerikada durum farklı orada çocuk neredeyse hiç yok hepsi 18-40 yaşlarında oyun amerikada çok satıyor zaten artık 2 3 yıl sonra türkiyede yeniden başlamassa wwe, çocuklardan kurtulmuş olacağız dua ediyorum.
  • amerikalılarda çocuk kafası var :D
  • Böyle Laf Atacağınıza Bütün Oyunları Alın Beğenmediğinizi Satın Fiyatı Yükseğe :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.