Polo Classic 185000 km de 1997 model 1, 6 orjinal 100 LÜK Benzin / LPG Far (Direksiyon Kontrollü) Fonksiyonel Direksiyon Aynalar (Elektrikli) Far (Sis) Hidrolik Direksiyon Alarm Radyo - CD Çalar Merkezi Kilit Klima
özellikleri bulunan bir otomobille takasa gitmek isityorum polo için verilen fiyat 11000 ytl 2 aracında lpg leri ruhsata işli takas için nasıl bir fiyat seçebilirim araçla ilgilide çok bilgim yok ama iyi şeyler duydum fikirlerinizi alabilirmiyim
yukarı
Sana kalmış bir şey senin kafandaki fiyat nedir acaba? Bu arada direksiyon kontrollü far sallamışlar sanırım Araç temizse KM'si hiç birşey
Bu 2000 öncesi Polo'lara ısınamadım ben... İçi nasıl bunların böyle...
70'lerden kalma gibi... Direksiyon... Hava üfleme yerleri... Orta kısmın solundaki üst üste tuşlar... Dimdik duran konsol... İçine oturunca bana çok kötü bi his veriyor bunlar... Bi sonraki kasa için aynı şey geçerli değil...
Ancak bundan rahatsız olmuyorsanız fiyat normal... Bu civarlarda seyrediyor...
ben üste 4 vermeyi düşünüyorum aslında direksiyon kontrollü far da pek önemli değil klima var asıl istediğim bu
birde araç ankarada gitmişken tavsiye edeceğiniz yer varmı yada servis nerededir....
Eğer sizdeki SLX temizse üste 4 bence fazla...
Çok satılan bir araç zaten... En az 8000'e satarsınız.. (Mı acaba, tam bilmiyorum piyasasını) Üzerine 4 koyunca da 12000'e daha yeni (99 falan) Polo bulursunuız...
Ben 1 ay önce 9500 liraya bulmuştum ama HB modelinden... 98 modeldi sanırım, bi ihtimal 97'de olabilir... DOD'tan bulmuştum... İşte içini beğenmediğimden almamıştım...
Uğraşmaya değmez derseniz de 4000 lira üstüne verip hem 2 yıl daha yeni bir araca binmek hem de Tofaş inip VW'ye binmek güzel olur... Vw'ye arıza yaptırmayın Tofaş'a benzemez... :)
70'lerden kalma gibi... Direksiyon... Hava üfleme yerleri... Orta kısmın solundaki üst üste tuşlar... Dimdik duran konsol... İçine oturunca bana çok kötü bi his veriyor bunlar... Bi sonraki kasa için aynı şey geçerli değil...
95 doğan slx kullanıyorum sanmıyorum rahatsız olacağımı hatta siz söyleyince farkettim tuşları:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: yirmidokuz
quote:
Orjinalden alıntı: pirekare
95 doğan slx kullanıyorum sanmıyorum rahatsız olacağımı hatta siz söyleyince farkettim tuşları:D:D
İçine oturunca kendinizi iyi hissediyorsanız hiç sorun yok...
Rahat ve sağlam arabadır...
Çabuk satılır, ikinci eli iyidir...
İyi alış-verişler dileyelim...
aracın arkası çok yüksek tempra gibi. marea'lara bakabilirsiniz, full arabadır..
tofaş fiat a karşı artık bezdim açıkçası senelerdir hep aynı toros doğan şahin palio bıktım doğrusu zaten 3 yıllığına alacağım marea da ne akdar doğru olur bilmiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme