Daha başında sıkıldım izlenmez. Ayrıca eyvallah tamam Yi güçlü de. Takıma çek 3-4 CC herosu. Yi oynayamıyor abi. Solo da alır belki ama Team Fight da yapamıyor birşey. Yeter ki rakip takımda takım çalışması olsun. Genelde Yi ler açgözlü oluyor onu geçtim TF de adc ye giriyorlar. O sırada herkes işi bırakıp yi ye kitlense eriyor gidiyor. Zaten high elo bunun farkında sorun yok. Tüm sorun low elodaymış. O yüzden nerf geliyor. Gelsin sorun yok ama demek istediğim TF de 3-4 cc si olan heronuzla yi yi çok kolay alt edebilirsiniz. Son oyunumda vardı, biz Leesin,Ahri,Sona,Ezreal,Kennen dık. Yi bebek oyuncagıydı bizim için.
Yi konusu bencede öyle, zaten demek istediğim sadece saf gücü var Yi'nin kaçarsan şansın yok dönüp cc atacan kesecen. Yine de görüşüm esiden daha iyi olmuş, normal oyunlar da eğlenceli oluyor hele aramda, iyi olmayan oyunculara karşı sorun oluyor. Gold'de reworkun ilg gülerinden sonra pek alındığını görmedim zaten... Ne diyeyim Yi yi tam olarak rekabetçi bir duruma sokamamış olmaları üzücü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme