Şimdi Ara

WTO o vergileri kaldırıyor! OYUN SEVERLER İÇİN ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WTO o vergileri kaldırıyor!

    Dünya Ticaret Örgütü (WTO) üyesi 50'den fazla ülke, yüksek teknoloji kullanılan 201 üründen gümrük vergilerini kaldırma kararı aldı.

    Anlaşma, içerisinde medikal ürünler, video Oyunları, oyun konsolları, ev elektronik sistemleri, kulaklıklar, DVD oynatıcılar, yarı iletkenler ve GPS sistemleri gibi 201 yüksek teknoloji ürün grubunu kapsıyor.

    Anlaşma ile 1 Temmuz 2016 tarihinden itibaren 3 yıl içerisinde gümrük vergileri kaldırılacak. Hassas ürünlerde ise bu süre sektör ihtiyaçlarına göre uzatılabilecek.

    Biz içersindemiyiz bize yararmı bilmiyorum =) 3 yıl 5 yıl farketmez kalksında aralı zengin etmiyelim.

    Kaynak http://www.milliyet.com.tr/wto-o-vergileri-kaldiriyor-/ekonomi/detay/2092452/default.htm







  • Bu ülke üretimle değil vergiler ve halkı sömürü ile ayakta duran bir ülke. O kanunlar bize işlemez. Bak Aral hakkında dosya açılmıştı fahiş fiyatları ile ilgili ne oldu ? Fiyatlar dahada zamlanacak

    Bizde adalet yok. Yaşama, insana saygı yok. Biz koleyiz. Biat edicez sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut vergiyi kaldırırlar sonra başka bir isimde yine vergi getirirler. Her zaman bir açık yol vardır. Bir kuruma gitmiştim dosya masrafımız yok dedi. Ne güzel dedim. Ödeme listesinin çıktısını verdi. Bu 2500 tl ne parası oluyor dedim operasyon ücreti dedi. Çıktım gittim. Burası tr.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından oyun aldığımızda zaten gümrük vergisi vermiyoruz ki biz? Aral falan veriyor, onların işine yarar fiyatları düşürmeden daha çok kar eder.
  • Bu ülkede sayısız oyun şirketi açılsın ve birinci sınıf kalite oyunlar çıksın birşey değişmez. Kazık ötesi fiyatlarla oyunlar raflardaki yerini alır.

    Bu yada buna benzer uygulamaların ülkemizdeki oyun fiyatlarına ufacık bile bir indirim sağlayacağını zannetmiyorum. Aral'a dava açıldıda ne oldu hala uçuk fiyatlardan satmaya devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.