Bildirim
WTFast Sunucuya Bağlanılamadı Hatası Lürfen Yardım İçeri Bi Bak !!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Wtfast sadece kablolu bağlantı ile çalışıyor diye biliyorum yani ethernet bağlantısı olacak tel netiyle çalışmaz ama calisipda ise yariyorsa benimde işime yarayabilir yapabilen olursa haber etsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl yani şimdi şimdi diyelim modem aldım laptopdan wifi ile bağlanıncada mı olmıyacak ? -
oyunu kapatıp açıp tekrar girmeyi denediniz mi -
Dostum ben öyle biliyorum daha önce kablolu olarak kullanmıştım wifide calismiyordu diye hatırlıyorum yanlış biliyor veya premiumda çalışıyor olabilir şuan kullananlar aydinlatirsa öğreniriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
oyunu kapatıp açıp tekrar girmeyi denediniz mi
hemşerim denedimde sanırım diğer arkadaşın dediği gibi sadece ethernet girişi ile çalışıyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Biolystick
Dostum ben öyle biliyorum daha önce kablolu olarak kullanmıştım wifide calismiyordu diye hatırlıyorum yanlış biliyor veya premiumda çalışıyor olabilir şuan kullananlar aydinlatirsa öğreniriz
sanırım dediğin gibi eski konularda gezerken seninde bir mesajını gördüm 2014 de sanırım ordada sormuşsun wifi ile çalışmıyor mu diye
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X