Şimdi Ara

Wtb Sm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar aynı sm accountu ile farklı ip lerden programın kullanımı ile ilgili site admininden bir cevap gelmişti onu size yazmıştım. dediğinize göre kullanılıyor yani kullananlar var fakat resmi ağızdan görüldüğü gibi kesinlikle bu kullanım legal değil. yada farklı bi durum var. benim eksikbildiğim yada anlayamadığım bi yer varsa lütfen aydınlatın.
    teşekür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

quote:

Orjinalden alıntı: _AvRiL_

quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

Orjinalden alıntı: _AvRiL_

100 ytl e sm accountumu? surda bitti biticek olan bu botun omru tas catlasa 2 ay ki ona da verilmez
    ps: uzerinde calıstıkları oyun Airon diye bir oyundur

neden sitede eskiden war hammer beta account u olanlara bedava sm kullanımı verilmesiyle ilgili konu vardı :S

su anda dedigim gibi Airon adlı bi oyun uzerinde calısıyorlar hatta bununla ilgili bir topic bile var yani sm in bitmesi yakındır bosuna para dokmeyin

evet airon üstünde çalışıyorlar ve yüzde %90 haziran sonu gibi bir tarihde açılacak oyun bizde o tarafa kayıcaz bi kaç arkadaş

Oyunun adı Aion öncelikle..
    İkincisi @splendour ( Görkem di galiba) abim bırakıyor musunuz oyunu?Niyazi abi cenk abi ya da diğerlerinden bırakan var mı?Varsa kim acep?

yüzde % 80 bıraktık zaten çarları da sattıkmı sro bitmiştir bizim için :) niyazi ben can abi yalçın abi bıraktık sayılır :)

• quote:

Orjinalden alıntı: sjanaz55

arkadaşlar aynı sm accountu ile farklı ip lerden programın kullanımı ile ilgili site admininden bir cevap gelmişti onu size yazmıştım. dediğinize göre kullanılıyor yani kullananlar var fakat resmi ağızdan görüldüğü gibi kesinlikle bu kullanım legal değil. yada farklı bi durum var. benim eksikbildiğim yada anlayamadığım bi yer varsa lütfen aydınlatın.
    teşekür ederim

arkadaşlar sm kullananlardan bu konuyla ilgili bir cevap bekliyorum. yanıtlarsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

arkadaşlar aynı sm accountu ile farklı ip lerden programın kullanımı ile ilgili site admininden bir cevap gelmişti onu size yazmıştım. dediğinize göre kullanılıyor yani kullananlar var fakat resmi ağızdan görüldüğü gibi kesinlikle bu kullanım legal değil. yada farklı bi durum var. benim eksikbildiğim yada anlayamadığım bi yer varsa lütfen aydınlatın.
    teşekür ederim

arkadaşlar sm kullananlardan bu konuyla ilgili bir cevap bekliyorum. yanıtlarsanız sevinirim.

Önceden 1 sm accountu sınızrsız şekilde kullanılıyordu. Hatta bazı siteler alıp üyelerine dağıtabiliyordu. Fakat daha sonra sınırlama geldi ve 1 sm accountu sadece 3 farklı ip lerden kullanımına izin verildi. Yani şuan en fazla 3 ip kullanabiliyo. Konuda uplanmış oldu hala bi sm bulamadık.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.