Şimdi Ara

WT kapanmadı (bakımda) SÜPER YENİLİKLER GLEİYOR! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: progman

quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Ozz ve Bi kaç tane si hakkaten küfür eder gibi muhattab oluyorlardı .Yusuf'un yeri ayrı herzaman Banlanma konusuna gelince orda neler oldu bilmek isterdim Yanlız Wt geri döner ve res atılırsa sanırım oynamam orda yani kas res atılsın kısır döngü gibi patch çıksın res sunucuda bi sorun çıktı res diceksiniz orjinalde oyna ama bu kısır döngüde olduğunu değiştirmezki haksızmıyım?

res yok backup denen bişey var

Bakalım ne olcak benim 3 tane lvl 60, 2 tane de lvl 20 charım vardı.Ben zannetmiyorum backuplar alınıpda devam edilmesini.Orjinal yolu gözüktü sanırım.Demin bi topic okudum hangi ırk class daha güçlü adlı bi topic elemanlar anlatıyor hepsi orjinalden bahsediyor anlattıkları terimlerden birşey anlamadım desem yeridir ee emu oynarsan olca bu bende isterim bedava aynı heyecanı yaşayalım ama olmuyor demekki...

• quote:

Orjinalden alıntı: mczaga
    Bakalım ne olcak benim 3 tane lvl 60, 2 tane de lvl 20 charım vardı.Ben zannetmiyorum backuplar alınıpda devam edilmesini.Orjinal yolu gözüktü sanırım.Demin bi topic okudum hangi ırk class daha güçlü adlı bi topic elemanlar anlatıyor hepsi orjinalden bahsediyor anlattıkları terimlerden birşey anlamadım desem yeridir ee emu oynarsan olca bu bende isterim bedava aynı heyecanı yaşayalım ama olmuyor demekki...

Sanırım yusuf yeni bir emu deniyordu onu oturtabilirse sanırım res gelebilir.

Orjinal bambaşka bir olay, denenmesi gerekli diye düşünüyorum.
  • FOREVER WT

bu arada slam kardeş bişe yazdıysa olay bitmiştir çünkü onu yakından takip etmişimdir çok dürüst biri
  • WT'nin başına neler gelmiştir ama buna rağmen doğrulmayı bilmiştir merak etmeyin WT bomba gibi geri döner...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLaM35

WT yerinde duruyor arkadaşlar kapanma gibi bişi mümkün değil...:)

Şuanda yapılan yenilikler var ve bu nedenle bi süre bakıma alındı...

Forum açıldığında yeni bi arayüz oyunda yeni bi emu olacak...

Yapılan saldırılar ise boş işler arkadaşlar bu gibi işlerin bize zarar vermesi mumkun değil...

Ayrıca her yazılanada inanmayın...

World of Turk sunucusunun gelişmelerini sadece yetkili kişilerden öğrenin böle boş insanların ben şunu yaptım bunu yaptım istersem bi daha yaparım diyen insanların sözlerine bakmayın...

En kısa zamanda görüşmek dileği ile (=

Bu da Zamanın WT Destekçilerinden , Yada WoW oynamak için Milleti umutlandıranlardan ...
    Neyse canım WoT açılmaz demiyorum ki , o yusuf Para ..çarken daha çok server açar...
    Yalnız kendini Dahi Tanıtmayıp Hiçbir Bilgi vermeden 2 Satır okuyup amacı bu olan herkes bunu yazar
    Bkz : 3 mesajı var

• yusuf yalancının biridir o adamın ii server açacağını da düşünmüyorum ne yeniliğiymiş sizi kandıryolar işte
  • Daha WT'de oynamadım..

ama herşey ortada, hacklenmiş apaçık belli daha da kalkıp yenileniyo fln demeyin bari açığımız vardı hacklendik deyin de küçültmeyin kendinizi...

Bu arada macros dediğin gibi servera lag yapmak ve göçertmek bi prg sayesinde mümkün fakat diğer arkadaşın bütün databaseyi indirip şifreleri ele geçirmiş olması ilginç.. İşi biliomuş valla ne diyim....

Eğer o adminleri o kadar kötüyse sana helal olsun diyorum ama 3 kere server göçertmek de abartı yani millet kassın kassın sen göçert ,oynayanlara çok yazık olmuş sadece...(kurunun yanındaki yaaş misali)
  • Yok yaw bunların hepsi aynı bahane bunlar bahane Bedeva wow oynanmaz KARDEşim bırakın bu ayakları.
  • Die_Die zaten Arkadaşın ellerinden öpüyorum ben , Gerçi ben Admin Paneline fln da gelmiştim de çok güvenlik vardı ve bu işleri evde yapmayı sevmiyorum ama bi ara 13 kişilik ANTİ WT ci takımı kurmuştuk Non Stop ping basıyoduk :P Hatta WT Sayesinde Ms-Dos un gizli Komutlarını bile öğrendim (ince ayar )
  • bence orjinali dneyin lvl 13 undead priestimle su anda 6 killim var nasılmı.. dun aksam crosroadda baskına uğradık ama başarılı bi puskurtme sayesinde , başladığımdan beri en çok keyif aldığım saatleri geçirdim..

ilk başta bukadar para verilirmi bu oyuna yok canım dedim. ama zamanla çok zevkli olmaya başladı vede böyle gidiyor orjinali tafsiye ederim herhangi bir bug yok. daha rastlamadık.. herşey güzel gidiyor..

saygılar..
  • Herkez Birşey söylemiş ve arada birde laf atışması olmuş

Slamcım öncelikle yazdıklarım duyduklarım konusunda buraya yazı yazdım kulaktan dolma dıyebılırım fakat spit le dolastıgım anlarda boyle bırsey yapmadıgını sana soyleyebılırım gorduklerım ı soyluyorum yanı ama kufur etmısmı yada bug kullanmısmı bısey dıyemem fakat benle birlikte iken bu sekılde bırsey gormemıstım ondan Tabi karar sızın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

WT'nin başına neler gelmiştir ama buna rağmen doğrulmayı bilmiştir merak etmeyin WT bomba gibi geri döner...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: biyony

yusuf yalancının biridir o adamın ii server açacağını da düşünmüyorum ne yeniliğiymiş sizi kandıryolar işte

neyini kandırıyo daha geçen bu olaylar yaşanmadan önce bir çok ileri gelen oyuncuyla yeni (script kullanıldığı için sorunları çözelbiliyorlarmış) emu ile test yaptılar ve şimdide gerçekten müthiş bir şekilde gelir

quote:

Orjinalinden alıntı: DeVil_BoZZo

Herkez Birşey söylemiş ve arada birde laf atışması olmuş

Slamcım öncelikle yazdıklarım duyduklarım konusunda buraya yazı yazdım kulaktan dolma dıyebılırım fakat spit le dolastıgım anlarda boyle bırsey yapmadıgını sana soyleyebılırım gorduklerım ı soyluyorum yanı ama kufur etmısmı yada bug kullanmısmı bısey dıyemem fakat benle birlikte iken bu sekılde bırsey gormemıstım ondan Tabi karar sızın...

paladin kardeşim sence niye senin yanında herhangi birşey yapsın mesela küfür atmışsa niye sohbet kanalından atsın bug kullanırsa niye senin yanında yapsın

• quote:

yusuf yalancının biridir o adamın ii server açacağını da düşünmüyorum ne yeniliğiymiş sizi kandıryolar işte

bu başlıga; sana cevap vermek için buraya üye oldum diyebiliriz.. bisey bilmiyorsun konusma.. wt tartısmasız türkiyenin en iyi server ı ve öylede kalacak!! evet bazı gm ler hakkında dogrusunuz. volk iyi biriydi.. gerisi tartısılır... slam çok iyi biri oranın arkadaslıkları bambaska..!! bu arada wt güzel bir server yapacak.. ve blizzard gelip kapatacak.. neden mi çünkü orjinale baya bir yakın olacak. Şşş wt çok güzel olmasın la server!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herastratus -- 2 Şubat 2006 23:18:24 >

• Cuma Sabahı mstrbsyonuna çevirdiniz Kendinizi Sözlerinizle tatmin etmeniz çok hoş

• quote:

Orjinalden alıntı: Macros

Cuma Sabahı mstrbsyonuna çevirdiniz Kendinizi Sözlerinizle tatmin etmeniz çok hoş

Blizzard gelip kapatacakmış macros adamları yormayalım biz kapatalım önce

• yahu blizz neden elini yoruyo bole bi server için rogue 2 hand kullanır orc lar la insanlar sw de dostça geçindiği bi servere daha bi suru bokluk yusuf yine sizi kandırmış blizzard neden kapatsın lol
    quote:

Orjinalden alıntı: herastratus

quote:

bu başlıga; sana cevap vermek için buraya üye oldum diyebiliriz.. bisey bilmiyorsun konusma.. wt tartısmasız türkiyenin en iyi server ı ve öylede kalacak!! evet bazı gm ler hakkında dogrusunuz. volk iyi biriydi.. gerisi tartısılır... slam çok iyi biri oranın arkadaslıkları bambaska..!! bu arada wt güzel bir server yapacak.. ve blizzard gelip kapatacak.. neden mi çünkü orjinale baya bir yakın olacak. Şşş wt çok güzel olmasın la server!!

• quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

quote:

neyini kandırıyo daha geçen bu olaylar yaşanmadan önce bir çok ileri gelen oyuncuyla yeni (script kullanıldığı için sorunları çözelbiliyorlarmış) emu ile test yaptılar ve şimdide gerçekten müthiş bir şekilde gelir

quote:

Orjinalinden alıntı: DeVil_BoZZo

Herkez Birşey söylemiş ve arada birde laf atışması olmuş

paladin kardeşim sence niye senin yanında herhangi birşey yapsın mesela küfür atmışsa niye sohbet kanalından atsın bug kullanırsa niye senin yanında yapsın

Kardeş yok o bakımdan demedim ama Spiti iyi tanırım yani yapsa etse haberim olurdu bi şekilde fakat diyorum ya istisnalar kaideyi bozmaz:)

• yalnız blizz niye kapatsın diosun ama bu iş için ilk harekete geçen blizzard olmuştu ... Sonra Bu gitti ismi deiştirdi ... tüm yasal lık bozuldu ...
  • Bu Oyun yani; WoW Emu ile Oynanmaz !!!!

Aksini idda edenler sidik yarıştıra dursun...

İki Topic ötede orjinalden bağsedince de biz bu oynun %5 'ini oynuyoruz diceksiniz.Hala bahsedin siz yönetimden hack den eee WoW nerde? YOK!!! hala tartışın durun ne kadar seviyorsunuz takım tutar gibi oyun oynamakdan hiçbişeyden haberiniz yok.O onu hacklemiş, O onu dürtmüş ,O ona küfür etmiş.Oyuna olan zevkimi kaybetmeye başladım aylık 12-13 ytl için,Nekadar ise artık bunlara katlanmak lazımmı hakkaten??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Şubat 2006 12:01:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.