Şimdi Ara

Wrong Turn 5.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wrong Turn başta sevdiğim bir seriydi ama bu kadar moka sarabildiğine inanabiliyor musunuz? 5'i izledim ve 6'sı çıksa gene izlerim ama 1-2. filmde neydi şimdi ney olmuş film. Parktaki çocuklar bile daha iyi korku filmi çeker yani.

• uzattıkça uzatıyorlar.. 1, 2, 3 ü çektin yeter, tadında bırak.. 4, 5.. ne la bu..
  • Ben en son kaçıncıyı izlediğimi unuttum 5 mi çıkmış?
  • zaten türünün babası Wrong Turn dür. ardından Hills Have Eyes, texas zart zurt geldi. ama her türlü izletiyor sıkmadan
  • İlk iki film güzeldi gerçekten üçte çok bozdular.Zaten ondan sonrada hiç takip etmedim.
  • 4 ve 5 çok dandikti, ama aylarca beklemiştim 4 gelecek diye. gerçekten ilk 3 süper bence
  • 5. filmi izliyorum şimdi, her ne kadar filmi bitirmeden yorum yapmak haksızlık olsada ilk 10 dakkada gördüklerim komediydi. üstteki yorumlardan sonra kapatmayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    system of a down
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1080p çıksın izleyecem seriyi takip ediyorum
  • İlk film gerçektende çok kaliteliydi hatta türünün en sağlam yapımlarından biri denilebilir ama maalesef sonrasında bu kaliteyi pek koruyamadılar.
  • ne çabuk çekmişler 5. filmi
  • Imdb puanı çok düşük.Bakılmaz bu filme.
  • Seri iyiye gitmiyor. Hatta nereye gittiği bile belli değil. İlk filmde bir konu vardı, bir gerilim vardı tamam dedik bu iyi film. 2.filmi çıktı onuda sevdim. 3.filmden itibaren film denilecek seviyeden çoktan uzaklaştı. Adamlar sevilen gerilim filmini boş zamanlarda izlenebilecek çerezlik bir filme çevirdiler.
  • bu gece izliyorum sonunda
  • güzeldi yine
  • bu nasıl film ya :D 1 buçuk saatlik ziyan yeminle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmden bu yana bozmaya başladı. Ama yine de güzeldi.

Demek ki onlardan biri olmak için deforme olmaya gerek yok. Genlerinde varsa olay bitmiştir.

Wrong Turn 5.
  • Slasher filmi diyorlardı sanırım bunlara yani tadında bırakılması daha iyi olurdu
  • Arkadaşlar sakin olun lütfen, bazı mesajları silmek zorunda kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.