Şimdi Ara

Write & Improve With Cambridge Sitesini Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
5
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçtiğin bir konu hakkında writing ödevi yaptırıyor yeni denk geldim, iyi güzel de bu ne ya bir yazımda a2sin diyor bir yazımda b1 sonları diyor, psikolojimi bozdu ne demek sen a2'sin zaten yolun başında b1'dim nasıl a2 oluyorum o kadar da basit değil yazdıklarım. Write & Improve With Cambridge Sitesini Kullanan Var mı? 

Ama onlarca konu var ve gerçekten güzel bir writing deneyimi oluyor ona bir şey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 8 Kasım 2022; 22:43:44 >

• c1 falanım bana da b1 bazen a2 bazen b2 diyor site sadece bir kez c1 dedi şu ana kadar o seviye belirleme algoritmasını fazla takma kafaya.

• Hocam ne yapabiliriz o zaman Writing özelinde? Tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen writing çalışıyorum ama fark ettim ki hep aynı kalıpları kullanarak yazıyorum, bunun için kelimelerin pek bilinmeyen eş anlamlılarını (muafiyette puan kasarız belki) öğrenmeye çalışıyorum ama aklıma başka bir şey gelmiyor.

• essaylerim b2-c1 arası birazdan deneyeyim bakalım ne diyecek

• Intermediate kısmınında yazdım hep siz de oradan deneyin birini
    Ah şu b2'ye bir geçebilseydim 😡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Writingler sarıyor barça anlattim ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Advanced seçtim, intermediate kısmında 100 kelime sınırı vardı. 220 de detaylandırmak için çok az. b2 çıktı benim seviye ama çok değişik şeyler denemedim, basitçe yazmaya çalıştım

https://i.hizliresim.com/rrhku3p.png

• Ben bunu yazınca a2 dedi ama bence a2'lik bir şey değil bu.

Sonra şunu yazınca b1 ortasında çıktı

Ama bence bu ikisi arasında çok bir fark yok, neden a2 dedi anlamadım.

• achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Ben writing anlamında buradan basmayı düşünüyorum çünkü bizim okulu beklesem daha 3.yü yeni yazdık, buradaysa 10 tane yapıştırdım bile

• yani pek bir fark yok b1 seviyesindesin. essaylerini geliştirmen lazım, essay sadece yazarak gelişmez ingilizce yazılar oku. türkçe düşünülmüş cümlelerin var.

gerçi okullar başlayalı 2 ay oldu, benim hazırlığa başladığım zamanı görecektin, sen gayet iyiysin ama okulla kalma kendini geliştirmeye çalış sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 10 Kasım 2022; 23:26:38 >
  • Alttaki çok daha akıcı bana göre

• Anladım

İşin kötü yanı ben bunları hazırlık olmadan da yazabilirdim, yani hazırlık bana sadece speaking ve biraz da listening anlamında bir şeyler kattı. Kendim bir şey yapmasam harbiden durduğum yerde sayacağım.

Peki geliştirmek kısmını -müsaitseniz- biraz daha açabilir misiniz? Elimden geldiğince ingilizce bir şeyler okuyup dinlemeye çalışıyorum (çok değil ama her gün) Mesela Türkçeye benzettiğim yer neresiydi bu paragraflarda?

• Bir sürü grammer hatanız ilk attığınızda

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD4DC7225

Bir sürü grammer hatanız ilk attığınızda
    *hatanız var

• Evet ikinciyi biraz daha düşünerek yazdım
    Peki hangi hatalar var?

• geliştirmek için ielts writinge çalışıyormuş gibi çalış ve kelime öğren. IELTS tutorial videolarında bir sürü kalıp var onları öğrenirsen daha akademik yazarsın

• sl1ent kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, şu anki durumum nasıl sizce(üstte yazdıklarıma göre), hedefe daha çok var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F299EF3C6 -- 12 Kasım 2022; 0:55:6 >
  • Muhtemelen kullandığın kelimelerin çeşitliliğine bakıyor.

Bu siteden sık kullandığın kelimelere alternatif bulabilirsin.
    https://www.thesaurus.com/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.