Şimdi Ara

Wreck-It Ralph (2012) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Öyle de denebilir. Defalarca oyunlarını bitirdik. Sonic & Knuckles Sonic 3D Blast vs. Arada nostalji yapıyorum. Yeni nesil eskisinin tadını vermiyor ama Sonic The Hedgehog 4 part I ve Part 2 güzel olmuş 2D. Bir de Generations var ki hem 2D hem 3D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Öyle de denebilir. Defalarca oyunlarını bitirdik. Sonic & Knuckles Sonic 3D Blast vs. Arada nostalji yapıyorum. Yeni nesil eskisinin tadını vermiyor ama Sonic The Hedgehog 4 part I ve Part 2 güzel olmuş 2D. Bir de Generations var ki hem 2D hem 3D.

Bende 2D leri sevmiyorum nedense en sevdigim ise Sonic Heroes dir. cok iyi planlanmis bir hikayesi vardir. Oynanis yonude cok guzeldir. Tek sorun ise zumrutleri toplamak

yakinda konu acacagim Allah in izniyle sizide beklerim konuya. (23 Haziran ) size mesaj atmazsam siz bana mutlaka atin hocam

2004 ten sonra gerek Ryan Drummond un ve diger seslendirmenlerin degismesi gerek hikayeyi dogru kurgulayamamalar oyunu gittikce kotu yapti.

Bi sega ya gitsem asil degisimi ben yapcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Müthiş bir yaratıcılık içeren harika bir animasyondu. Biraz kısa olması dışında çok iyiydi. Umarım devam filmi gelir.
    9/10

ben devam filminden yana değilim. ikinci filmler aynı havayı vermiyo zaten.

edit: iyi bi hikaye olursa olabilir dicem devam filmi için fakat zaten bu hikaye çok iyi kurgulanmış. işleri zor yaparlarsa epğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Haziran 2013; 0:05:09 >
  • İzledim,takdiri hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Konumuz açılmış bulunmaktadır Hayırlı Olsun...

http://forum.donanimhaber.com/m_76819399/f_//tm.htm#76819399

• Ben çok beğenmiştim,hatta küçüklük hayalimdi böyle oyun karakterleriyle film karakterleriyle filminde oyununda içinde konuşmak aksiyon yaşamak, ama ben kablo değilde böyle portal gibi bişey düşünürdüm
  • 2. kez izlediğim nadir animasyonlardan. 8.1/10
  • Cok guzel . ordaki kucuk kiz bug felan buluyor cok zevkliydi acikcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 4 Eylül 2013; 14:35:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi olamazdı
  •  Wreck-It Ralph (2012)

Çavuş Calhoun bela inşallah animesini yaparlar, bana Apple Seed'deki hatunu hatırlattı
  • Vay be çocukluğa döndüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Wreck-It Ralph (2012)

Çavuş Calhoun bela inşallah animesini yaparlar, bana Apple Seed'deki hatunu hatırlattı

Jane Lynch glee dizisindeki beden öğretmenini hatırlatıyor bana
     Wreck-It Ralph (2012)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.