Şimdi Ara

WRC 3 ( ANA KONU - ÇIKTI ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu indirip oynamaya değer mi zira boşa indirmeyelim,bu aralar canım acayip araba oyunu oynamak istiyor anlıyormusunuz?Most wanted 2012 TIRT çıkmış galiba bari bu iyi deyin ...
  • Kesinlikle oynamalısın kardeş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az evvel oyunu kurdum amma kontroller 5 para etmez, xbox360 wireless gamped ile oynadım temelli tırt ya bu kadar mı dandik olur bir oyun,yani aynı most watred 2 gibi dandik yapmışlar herhalde birbirlerine özenmişler,indirmez olaydım...Kesinlikle tavsiye etmiyorum uzak durun: 10 üzerinden 1
  • indirip oynamaya değer
  • Nerde olmuş anca 10 kere denemeleri lazım bu gidişte...
  • öncekilere göre iyi düzeyde oyun

bir grupta fizik üzerine çalışıyor,denemedim.İndiren dosyaları yedekleyip kursun sonra yeniden kurmak zorunda kalmasın oyunu

http://www.gigasize.com/get/ccrof82s41c

• Arkadaşlar ben epeydir oynuyorum ve gayet güzel şuana kadar cıkan tüm rally oyunlarını oynamışımdır yanlız şunu belirtmek isterim araçı dış kameradan yönettiginiz anda araçlar havada gidiyormuş izlenimi verebilir ama içerden sürmeye başladıgınızda gayet sürüş olarak tutumlu gelcektir hata ben en son dırt 2 oynamıştım dırt3 bir arkadaşta şöyle bir bakıp geçmiştim falza oynayamamıştım gecen dırty 3 yükldim inanın bana wrc 3 alıştıgınızda dırt3 daha yavan kalıyor nedense bana öyle geldi tabi bu benim şahsi fikrim
  • Dirt 2 ve Dirt 1000 basar bu oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Dirt 2 ve Dirt 1000 basar bu oyuna

arcade daha ön planda olduğu için senin gibiler için basar haklısın
  • Üsteki fizik modunu yüklemeyin niye derseniz araba virajlara arkayı atarak girmek istiyor arkayı atmadan girerseniz araç dönmüyor direk gidiyor karşıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Üsteki fizik modunu yüklemeyin niye derseniz araba virajlara arkayı atarak girmek istiyor arkayı atmadan girerseniz araç dönmüyor direk gidiyor karşıya

videolardanda belliydi bu durum,ama 0.5 henüz,belki düzeltirler
  • Ayrıca bu oyun tabi bir simulasyonda degil simulasyon ve arcade karışımı güzel bir harmanlama olmuş umarım dırt serisi düzelir nerde o eski colin serileri colin 4 oynamadıysanız oynayın nedemek istedigimi anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Dirt 2 ve Dirt 1000 basar bu oyuna

arcade daha ön planda olduğu için senin gibiler için basar haklısın

saol
  • magicans arkadaşın söylediklerine katılıorum.araç dışardan oynanmıyor.ben hep kaput kamerasından oynuyorum çok zevkli.10 üzerinden veren arkadaşlar da belli ki hiç rally deneyimi yaşamamışlar.bence oynanması gereken bi oyun.bağlayıcı taraflarıda var mesela;araç çeşitliliği çok fazla,her yarıştan sonra yeni araçlar ve modifiye boya ve sticker parçaları açılıyor.pistler tur şeklinde değil.benim oynadığım bölümde her etap sonun da bi boss çıkıyor.onla kapışıyorsunuz.çok eğlenceli.denemeden yorum yapmayın derim
  • Arkadaşlar oyunun demosunu ps3 de bugun oynadım,driving force gt kullanıyorum direksiyon olarak ve baya keyif aldım oyundan..Sürekli ps3 de online yarıştığım arkadaşlarla oyunu almayı düşünüyoruz onlinesi nasıl acaba oyunun bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

magicans arkadaşın söylediklerine katılıorum.araç dışardan oynanmıyor.ben hep kaput kamerasından oynuyorum çok zevkli.10 üzerinden veren arkadaşlar da belli ki hiç rally deneyimi yaşamamışlar.bence oynanması gereken bi oyun.bağlayıcı taraflarıda var mesela;araç çeşitliliği çok fazla,her yarıştan sonra yeni araçlar ve modifiye boya ve sticker parçaları açılıyor.pistler tur şeklinde değil.benim oynadığım bölümde her etap sonun da bi boss çıkıyor.onla kapışıyorsunuz.çok eğlenceli.denemeden yorum yapmayın derim

aynen kardeşim vallaha ne yalan söleyim3 gündür dırt 3 de oynuorum hatta showdownda yükledim yok arkadaş eski colin serileri ile alakası yok tamam görsellik hatsafhada muazzam görsellik var ama herşeyde görselliik degilki be hocam wrc 3 bana bir nebzede olsun eski colin serisinin tadını verdi gayette eğlenerek oynadım ilk bende alışamadım ama control ayarlarından auto ayarlarını devre dışı bırakıp aracın kontrolü benim elime gectiginde olay budur dedim cidden tavsiye ederim güzel oyun olmuş arkadaşlar en azından bir deneyin oynadıkca bana hak verceksiniz ama grafik delileri fizik manyakları bu oyuna yaklaşmasın istediklerini bulamıcaklar benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 6 Kasım 2012; 23:17:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magicans

quote:

magicans arkadaşın söylediklerine katılıorum.araç dışardan oynanmıyor.ben hep kaput kamerasından oynuyorum çok zevkli.10 üzerinden veren arkadaşlar da belli ki hiç rally deneyimi yaşamamışlar.bence oynanması gereken bi oyun.bağlayıcı taraflarıda var mesela;araç çeşitliliği çok fazla,her yarıştan sonra yeni araçlar ve modifiye boya ve sticker parçaları açılıyor.pistler tur şeklinde değil.benim oynadığım bölümde her etap sonun da bi boss çıkıyor.onla kapışıyorsunuz.çok eğlenceli.denemeden yorum yapmayın derim

aynen kardeşim vallaha ne yalan söleyim3 gündür dırt 3 de oynuorum hatta showdownda yükledim yok arkadaş eski colin serileri ile alakası yok tamam görsellik hatsafhada muazzam görsellik var ama herşeyde görselliik degilki be hocam wrc 3 bana bir nebzede olsun eski colin serisinin tadını verdi gayette eğlenerek oynadım ilk bende alışamadım ama control ayarlarından auto ayarlarını devre dışı bırakıp aracın kontrolü benim elime gectiginde olay budur dedim cidden tavsiye ederim güzel oyun olmuş arkadaşlar en azından bir deneyin oynadıkca bana hak verceksiniz ama grafik delileri fizik manyakları bu oyuna yaklaşmasın istediklerini bulamıcaklar benden söylemesi

Ben oyunun kontrollerini beğenmedim,gamepad ile oyunuyorum var mı ayarları oyunu silmedim tekrar deneyebilirim oyunu..kontrol ayarları lazım bana o zaman...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicans

quote:

Ben oyunun kontrollerini beğenmedim,gamepad ile oyunuyorum var mı ayarları oyunu silmedim tekrar deneyebilirim oyunu..kontrol ayarları lazım bana o zaman...

kardeş oyunu açtıgında hani yarışa giriyorsun ve altta options gibi bir tuş çıkıyoF1 F2 gibi filan görmüşsündür ordan girip brake assist filan hepsini kapadım yada kendime göre ayarlamıştım şuan hatırlamıyorum yani bana daha zorlu geliyor controldeki otomatik yavaşlama yada nebilim ıvır zıvır ayarları kapadıgımda oyuna daha bir kaptırıyorum kendimi onlr acık oldugunda sanki aracı ben sürmüyormuşum gibi hissediyorum nedense

• oyunu birkaç gündür oynuyorum. kariyeri bitirdim. bazı abuk sabuk görevler sinirimi bozdu. etapta araç bozulmadan yardım paketlerini toplayacaksın falan. bu kısımları çocuklara yapmışlar heralde. grafikler önceki oyunlardan güzel fakat hala günümüz teknolojisinde değil. şu ana kadar en iyi grafikleri ralli için söylüyorum dirt3de gördüm. araç kullanımı daha basitleştirilmiş. simulasyondan ziyade arcadeye kaymış. önceden virajı dönmeden önce arkayı kaydırıp öyle virajı alıyorduk şimdi araç direk dönüyor. bilenler bilir araç kontrolü aynı c.mcrae 2005 teki gibi olmuş. fizik modunu henüz denemedim. sesler de iyileştirilmiş. oyun genel olarak fena değil. geçen sene online oyunda ilk 30a girmiştim. bu sene hedef ilk 10. bakalım görücez..
  • İlk çıkan 1 ve 2 yi oynayıp , 3 de berbat olur diye düşünüyordum. Bugün oyunu oynama fırsatı buldum gördüğüm kadarıyla önceki oyunlara göre mesafe kaydetmiş olmuşlar.

Grafikler önceki oyunlara göre daha iyi , sanırım oyun motoru değişti
    Oynanış geliştirilmiş , araçlardaki kütüklük büyük oranda kalkmış
    Menülerin dizaynı harika olmuş , son zamanlarda gördüğüm en iyi menü tasarımı var.
    -----------------------------------------
    Olumsuzluklar

klavye ile oynanması zor , direksiyon gerekiyor
    Grafikler gelişsede , yinede üstünde geliştirilme yapılması gerekir.
    Sesler kötü duruyor

Ralli seven insanların kurup oynaması gerekn bir oyun olmuş , ama arcade yarış sevenler (dirt vb.)yüklemesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.