Şimdi Ara

Wraith Prism Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2700x işlemcinin yanından çıkan wraith prism soğutucuyu işlemciye monte ettim. bildiğiniz üzere soğutucu da 3 bağlantı bulunuyor. Bunları sini LED_CPU ve CPU_FAN girişlerine bağladım ancak diğer kabloyu nereye bağlayacağımı anlayamadım ve internette bunun hakkında bilgi bulunmuyor. Bende X470 Gaming 5 anakartımın alt tarafında bulunan F_USB2 ye bağladım. Doğru mu yaptım bilemiyorum ama RGB geçişi olmuyor. Yardım edin lütfen.

• Soğutucunun fan kablosunu CPU FAN yazan kısma montaj edin.
    Sonra soğutucunun içinde RGB aydınlatması için 2 adet kablo çıkacaktır.Bunların birisi anakartınız destekliyorsa RGB port olan yere eğer desteklemiyorsa öbür çıkan kabloyu USB port kısmına takıcaksınız.Bunların yerleri anakartın en alt kısmında olur ön panel portunun yanlarını kontrol edin.
  • Bagivup kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam CPU_LED kısmına ve CPU_FAN portuna bağlantı yaptım, en altta ise belirttiğim yer olan USB portuna bağladım. İnternette biraz baktım, SYS_FAN5 portuna takan da vardı. Bu kablo yüzünden kasa içi düzen biraz bozuluyor. Kabloyu arkadan mı uzatsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 31 Temmuz 2018; 0:4:53 >
  • Evet arkadan uzatırsanız daha iyi olur
  • Bagivup kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ekran kartını yenileyene kadar önde dursun da alınca arkadan uzatırız :D. Çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ein ausländer

Teşekkürler hocam. Ekran kartını yenileyene kadar önde dursun da alınca arkadan uzatırız :D. Çok sağolun.
    Rica ederim ne demek iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagivup

Soğutucunun fan kablosunu CPU FAN yazan kısma montaj edin.
    Sonra soğutucunun içinde RGB aydınlatması için 2 adet kablo çıkacaktır.Bunların birisi anakartınız destekliyorsa RGB port olan yere eğer desteklemiyorsa öbür çıkan kabloyu USB port kısmına takıcaksınız.Bunların yerleri anakartın en alt kısmında olur ön panel portunun yanlarını kontrol edin.
    Anakartta rgb desteği varsa diğer kabloyu bağlamaya gerek varmı acaba usb girişine bağlanacak olanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

Anakartta rgb desteği varsa diğer kabloyu bağlamaya gerek varmı acaba usb girişine bağlanacak olanı

Alıntıları Göster
    Tek bir bağlantıyı yapmanız yeterlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagivup

Tek bir bağlantıyı yapmanız yeterlidir

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.