Şimdi Ara

wps bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba işyerinde şifresiz kablosuz var lakin bağlanamıyoruz (wps) bağlan a tıkladığımızda kaydedildi diyip bekliyo nasıl bağlanabiliriz?

• Kullandığınız modem/router cihazının kullanım kılavuzunu karıştırın isterseniz. Normalde iki cihazın üstündeki wps tuşuna basıldığında kendi kendilerine birbirlerini bulup bağlanması gerekir diye tahmin ediyorum. Kullanmadığım için tecrübe edemedim, sadece tahmin ediyorum :)
  • Modemm şifresizse direk bağlan dersinn bağlanır. Şifreli ve şifreyii bilmiyorsann. Cihaza göre değişir. Meselaa android cihazlarda kablosuzz ağ menüsünde secenekleri tıklayıp wpsyi açarsın beklemeye geçer modemdenn wps tuşuna basınca iki cihaz arası şifrelii bağlantıı kurulur. Modeme erişemiyorsan wps bağlantısı kurmanın yolu yoktur Şifreyii girmektenn başka..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: windshair

Modemm şifresizse direk bağlan dersinn bağlanır. Şifreli ve şifreyii bilmiyorsann. Cihaza göre değişir. Meselaa android cihazlarda kablosuzz ağ menüsünde secenekleri tıklayıp wpsyi açarsın beklemeye geçer modemdenn wps tuşuna basınca iki cihaz arası şifrelii bağlantıı kurulur. Modeme erişemiyorsan wps bağlantısı kurmanın yolu yoktur Şifreyii girmektenn başka..

cevap çin teşekkürler kablosuz ağda belirttiğim gibi şifre yok ama bağlanamıyoruz wps tuşundan neyi kastettiniz tam olarak anlamadım modem arayüzüne falan mı girmek gerekiyor?
  • Modemin wps özelliği varsaa wps etiketli fiziksell butonu olur. Wifi şifresizse ve bağlanamıyorsan mac filtrelemeylee korunuyordur başka bir ihtimall kalmıyor. Bu durumm söz konusuysa wps ilede bağlanamazsın.

Durumunu daha açıkk belirtirsenn mesela modemm markası bağlanmaya çalıştığın cihaz modeminn arayüzüne erişimm izninn olup olmadığı. Yardım daha kolay olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.