Şimdi Ara

'wpnidm' klasöründeki resim dosyaları nereden gelmiş olabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşletim sistemi olarak Windows 10, internet tarayıcısı olarak da Microsoft Edge kullanıyorum. Bilgisayarı karıştırırken "C:/Kullanıcılar/Kullanıcı_Adı/AppData/Local/Microsoft/Windows/Notifications/wpnidm" klasörüne rastladım ve içinde yüzlerce resmin olduğunu gördüm. Ben bu dosyaları bilgisayarıma indirmedim. Bu resim dosyaları nereden gelmiş olabilir ? Şimdiden teşekkür ederim.

• wpnidm klasörü, Başlangıç'taki canlı karolarda görüntülenen küçük resimlerin depolandığı klasördür. Bu klasör sistem tarafından oluşturulmaktadır.

https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows8_1-files/wpnidm-dosyas%C4%B1-nedir-nas%C4%B1l-olu%C5%9Fur/a0c3c737-2e88-45a8-93ce-a6a4c724e634?auth=1
  • öncelikle cevap için çok teşekkür ederim ama tam olarak anlayamadım beni bağışlayın, benim anlayabileceğim bir dille ifade edebilir misiniz ? yani bu resimler ben haber okurken haber sitesinden mi inmiş mesela, nereden gelmiş olabilir ? ben kendim mi indirmişim
  • Diyelimki windows mağazasında bulunan haber uygulamasını kullanıyorsunuz.Haberin içeriğindeki görüntüler,haberi açtığınız anda yüklenir.Bu haber uygulaması internetiniz kapalı olduğunda belleğe aldığı haberleri gösterebilmek için bu şekilde kaydeder.Sizlik bir durum yok.İsterseniz silebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.