Şimdi Ara

wpffontcache_v0400.exe Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.bir oyunumu başlattığımda bu işlem arkada çalışmaya devam ediyor.oyunu kapatınca bile çalışmaya devam ediyor elle kapatmak zorunda kalıyorum görev yöneticisinden.nedir bu? sistem için önemli bir şey mi? başlamasını engellesem sıkıntı çıkar mı herhangi?

• peki bilen yok gibi.ingilizcesi iyi olan biri yukarıda verdiğim linkteki yöntemleri türkçeye çevirebilir mi?
  • son bir kez şansımı deneyeyim.
  • Bende de aynı sorun var şu sıralar çok kasıyor oyunlar, normalde böyle birşey yok fakat oyunu açınca geliyor biraz araştırdım. Microsoft .NET Framework ile ilgiliymiş o arada senin konuna denk geldim kapatmayı buldum, aşağıya yazacağım fakat ben kapattıktan sonra denemedim daha oyun açmaya fırsatım olmadı...
    Çalıştır'a services.msc yaz Hizmetler açılır, Hizmetlerde Windows Presentation Foundation Font Cache 4.0.0.0 var bunu kapatınca kapanması gerekiyor. Bende 3.0.0.0 da vardı onuda durdurdum bakalım akşama ancak deneyebilirim. Eğer herhangi bir problem çıkarsa mesajı düzenlerim.

Az önce deneyebildim. Windows Presentation Foundation Font Cache 4.0.0.0 ve 3.0.0.0'ı kapattıktan sonra oyuna girdim çıktım, wpffontcache_v0400 açılmadı ve herhangi bir kasma olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karma999 -- 4 Mart 2014; 17:37:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karma999

Bende de aynı sorun var şu sıralar çok kasıyor oyunlar, normalde böyle birşey yok fakat oyunu açınca geliyor biraz araştırdım. Microsoft .NET Framework ile ilgiliymiş o arada senin konuna denk geldim kapatmayı buldum, aşağıya yazacağım fakat ben kapattıktan sonra denemedim daha oyun açmaya fırsatım olmadı...
    Çalıştır'a services.msc yaz Hizmetler açılır, Hizmetlerde Windows Presentation Foundation Font Cache 4.0.0.0 var bunu kapatınca kapanması gerekiyor. Bende 3.0.0.0 da vardı onuda durdurdum bakalım akşama ancak deneyebilirim. Eğer herhangi bir problem çıkarsa mesajı düzenlerim.

Az önce deneyebildim. Windows Presentation Foundation Font Cache 4.0.0.0 ve 3.0.0.0'ı kapattıktan sonra oyuna girdim çıktım, wpffontcache_v0400 açılmadı ve herhangi bir kasma olmadı.

sağol kapatma kısmı için.peki bu işlemler acaba ne işe yarıyor? böyle kapatıyoruz ama sistemde herhangi bir sıkıntı yaratmasın? tam olarak ne işe yarar yani bu işlemler

• Bu kouyla ilgili çok bir bilgim olduğunu söyleyemem fakat 4-5 gündür araştırıyorum ve edindiğim bilgileri paylaşayım. İnternette yazana göre herhangi bir zararı yokmuş sadece WPF (Windows Presentation Foundation) uygulamalarının daha hızlı başlaması için gerekliymiş. İşlevide "WPF uygulamalar için yazı bilgileri önbelleğe alır. WPF uygulamalar bu olmadan da çalışır ama uygulamalar daha hızlı başlar."
    Wpf hakkında wikipedi bilgisi
    Wpf Nedir? Youtube

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    15 yıl önce açıldı
    svchost.exe hatası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.