Şimdi Ara

WPA 2 KURULUŞ ŞİFRESİ KALDIRMA YARDIM...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modem arayüzünden WPA 2 kuruluş şifresi koydum yanlışlıkla modem uzakta bir daha gitme şansım yok oraya kullanıcı adı ve şifre istiyor modem tp link tl wg601g bişey olsa gerek yanlşta olabilir.
    Kullanıcı adı ve şifre olarak modem şifresini deniyorm admin : admin kabul etmiyor...
    Modem resetley Vs demeyin onu bnde biliyorm.. Modem yok işte burda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Ekim 2011; 0:30:43 >

• Lütfen Biirisi baksın..
  • arayüze girip yanlışlıkla şifrelemeyi wpa yapmayı anlayamadım 1
    hadi wpa yapıldı bunun arayüz erişim bilgilerine etkisi olmaz bu 2
    bir başlıkta yardım rica etmişken 2.yi neden açtınız anlamadım 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

arayüze girip yanlışlıkla şifrelemeyi wpa yapmayı anlayamadım 1
    hadi wpa yapıldı bunun arayüz erişim bilgilerine etkisi olmaz bu 2
    bir başlıkta yardım rica etmişken 2.yi neden açtınız anlamadım 3

mesajı sildiniz normalde wpa 2 wep yapmştm sorn yoktu düzgünce yapıyordm wpa2 kuruluş olunca anlattığım gibi şifreyide bilsem girmio
    wireless'e hiç bağlanamıyorm şifre isteyeceği yerde kullanıcu adı ve şifre istiyorr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Ekim 2011; 0:45:26 >
  • modem uzakta dediğinize göre wep yapmanızın amacı sinyal gücünü artırmak sanırım, fakat dış tehditlere de açık hale geliyor modem bu ayrı
    kullanıcı adı ve şifreden kasıt modem arayüzüne erişim içindir sanırım, ki arayüze erişiminde kullanıcı adı ve şifre isteyebilmesi için wireless bağlantısının kurulşmuş olması gerekir,ama wirelesse hiç bağlanamadığınızı yazdınız. sorun wireless bağlantısı mı arayüz bağlantısı mı çözemedim açıkçası (:
  • quote:

modem uzakta dediğinize göre wep yapmanızın amacı sinyal gücünü artırmak sanırım, fakat dış tehditlere de açık hale geliyor modem bu ayrı
    kullanıcı adı ve şifreden kasıt modem arayüzüne erişim içindir sanırım, ki arayüze erişiminde kullanıcı adı ve şifre isteyebilmesi için wireless bağlantısının kurulşmuş olması gerekir,ama wirelesse hiç bağlanamadığınızı yazdınız. sorun wireless bağlantısı mı arayüz bağlantısı mı çözemedim açıkçası (:

dediğiniz gibi sinyal sorunu 100 metre ilerde USB wireless adaptörle bağlanıyorm bağlan diyorm normal şifre isteyeceği yerde bir küçük ekran kulanıcı adı ve şifre modem şifresi olması gerek ama kablosuz ağ bağlantısı ekliyorm bağlanıyor. Sonra tekrar istiyo şifreyi hiç modem arayüzüne giremiyorm... resim çekcem şimdi..

•  WPA 2 KURULUŞ ŞİFRESİ KALDIRMA YARDIM...!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağ listesinde bağlanmaya çalıştığınız ağ adına sağ tıklayıp özellikler de güvenlik sekmesinde güvenlik türü 802.1x mi?
  • quote:

ağ listesinde bağlanmaya çalıştığınız ağ adına sağ tıklayıp özellikler de güvenlik sekmesinde güvenlik türü 802.1x mi?

802.1x yapınca olmuyor sadece WPA2 kuruluş
  • kişisel yaparsanız düzelir
  • quote:

kişisel yaparsanız düzelir

olmuyo kişisel yapıncada
    kuruluş yapınca resimdeki gibi ayarlar var..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.