Şimdi Ara

wp8 bazı konular hakkında bilgi istiyorum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir hafta önce nokia lumia 1320 aldım şu an memnunum yalnız bazı noktalarda sıkıntılarım var.androidten geçiş yaptım hafıza kartını cihaza taktım daha önce yüklü olan mp3ler müzikler+videolar adlı uygulamada gözüküyor.Sormak istediğim husus bundan sonra indireceğim mp3 ve videoları hafıza kartına kaydetmek ve mp3leri mevcut mp3çalar listesine dahil etmek istiyorum ama programla indirdiğim videolar ve mp3ler sadece kullandığım programların(youtubehd ve mp3tube) download bölümlerinde gözüküyor bunları androidteki gibi hafıza kartına kaydedip müzikler+videolar uygulamasında görüntüleme şansımız yok mu.Bir de kamera olarak nokia kamera uygulamasını kullanıyorum ama çektiğim resimler telefon hafızasına mı yoksa hafıza kartına mı kaydediliyor bulamadım bunu anlamanın ve hafıza kartına kaydetmek için ne yapmak lazım..

• Hocam az daha sabredin 8.1 ile bunlara çözüm gelecek.
    Müzik indirmek için youmusic öneririm, o zaman kendi müzikleriniz arasında gösteriyor:
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/youmusic/71cfa5eb-b31c-4ce4-84d3-7ef49a4ad3a1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Hocam az daha sabredin 8.1 ile bunlara çözüm gelecek.
    Müzik indirmek için youmusic öneririm, o zaman kendi müzikleriniz arasında gösteriyor:
    http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/youmusic/71cfa5eb-b31c-4ce4-84d3-7ef49a4ad3a1

hocam peki kamera konusunda yardımcı olabilir misiniz kaydetme yeri olarak hafıza kartını seçebiliyor muyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

arkadaşlar bir hafta önce nokia lumia 1320 aldım şu an memnunum yalnız bazı noktalarda sıkıntılarım var.androidten geçiş yaptım hafıza kartını cihaza taktım daha önce yüklü olan mp3ler müzikler+videolar adlı uygulamada gözüküyor.Sormak istediğim husus bundan sonra indireceğim mp3 ve videoları hafıza kartına kaydetmek ve mp3leri mevcut mp3çalar listesine dahil etmek istiyorum ama programla indirdiğim videolar ve mp3ler sadece kullandığım programların(youtubehd ve mp3tube) download bölümlerinde gözüküyor bunları androidteki gibi hafıza kartına kaydedip müzikler+videolar uygulamasında görüntüleme şansımız yok mu.Bir de kamera olarak nokia kamera uygulamasını kullanıyorum ama çektiğim resimler telefon hafızasına mı yoksa hafıza kartına mı kaydediliyor bulamadım bunu anlamanın ve hafıza kartına kaydetmek için ne yapmak lazım..

Ayarlar> Telefon depolama alanı

• Ayarlarda depolama alanı altında "yeni fotoğrafları kaydetme yeri" diye bi şey var, ordan olur diye tahmin ediyorum

• depolama işini hallettim arkadaşlar teşekkürler diğer konularda da güncellemeyi bekleyelim bakalım.peki bu lumialarda telefon sıfırlama nasıl oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

depolama işini hallettim arkadaşlar teşekkürler diğer konularda da güncellemeyi bekleyelim bakalım.peki bu lumialarda telefon sıfırlama nasıl oluyor..

Teli sıfırlamak için ayarlara gir altlarda hakkında ya gir orda telefonu sıfırla yazar ona gir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygulamalar hakkında bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevgili arkadaşlar kusura bakmayın sürekli soruyorum ama androidten sonra biraz karmaşık geldi tekrardan kusura bakmayın ilginize teşekkürler
  • Hocam bana istediğin kadar soru sorabilirsin. Anlamadığın yer olmasın hocam Buradan sorabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası zaten bir yardımlaşma platformu, çekinmeyin soru sormaktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simple Man kullanıcısına yanıt
    teşekkürler üstat..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.