Şimdi Ara

WP'un yanina ne iyi gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar Lumia 625 ile araniza katiliyorum. Cok oyun oynayan ve muzik dinleyen birisiyim ama stabilite ve hiz agir bastigi icin wp sectim ama oyun da istiyorum tabi.. Lumiamin yanina iPod 5 almayi dusunuyordum ama PS3un fiyatlari da baya ucuzladi siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Selam arkadaslar Lumia 625 ile araniza katiliyorum. Cok oyun oynayan ve muzik dinleyen birisiyim ama stabilite ve hiz agir bastigi icin wp sectim ama oyun da istiyorum tabi.. Lumiamin yanina iPod 5 almayi dusunuyordum ama PS3un fiyatlari da baya ucuzladi siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? tesekkurler.

Oyun telefonda oynanmaz. Bu yüzden oyun için ipodu almana gerek yok. Ps3 de artık bitti sayılır. En fazla 1-2 yıl daha gider ps3.

• İpad 2 ve ps3 fat (2009)'um var

• quote:

Selam arkadaslar Lumia 625 ile araniza katiliyorum. Cok oyun oynayan ve muzik dinleyen birisiyim ama stabilite ve hiz agir bastigi icin wp sectim ama oyun da istiyorum tabi.. Lumiamin yanina iPod 5 almayi dusunuyordum ama PS3un fiyatlari da baya ucuzladi siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? tesekkurler.

iTouch 5 ve L920 kullanıyorum. Gayet güzel, uyumlu bir ikili
  • quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

İpad 2 ve ps3 fat (2009)'um var

hocam ipad 3 üm var oyunlarını gayet de seviyorum büyük ekranda çok daha iyi oluyor ama taşınabilirilik sıkıntı o konuda. ps3 alsam daha birsürü oyun var oynanmadık bi gta5 alsam sene gider diye düşünüyorum yada xbox alıp wp ile uyumu nasıl onu da düşünmekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Oyun telefonda oynanmaz. Bu yüzden oyun için ipodu almana gerek yok. Ps3 de artık bitti sayılır. En fazla 1-2 yıl daha gider ps3.

xbox mu alsam hocam xbox one çok kötü diyorlar xbox 360 alsam hem ikisi de microsoftun ikisi arasında etkileşimler güzel olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

xbox mu alsam hocam xbox one çok kötü diyorlar xbox 360 alsam hem ikisi de microsoftun ikisi arasında etkileşimler güzel olur

Öyle çok büyük uyum bekleme. Glass falan bir şeyler var da çok değil. X-360 da bitti sayılır. Bana kalırsa hiçbir şey almam, ps4'ü beklerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlarınla frp oynayın en ucuzu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parberk9999

İpad 2 ve ps3 fat (2009)'um var

hocam ipad 3 üm var oyunlarını gayet de seviyorum büyük ekranda çok daha iyi oluyor ama taşınabilirilik sıkıntı o konuda. ps3 alsam daha birsürü oyun var oynanmadık bi gta5 alsam sene gider diye düşünüyorum yada xbox alıp wp ile uyumu nasıl onu da düşünmekteyim

Xbox daha iyi olur tabi hiç Xbox kullanmadım yorum yapamam

• Bilgisayarın Windows 8'se Xbox + Windows Phone süper olur

• Telefonun hayırlı olsun hangi şehirden nereden aldın telefonunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

Telefonun hayırlı olsun hangi şehirden nereden aldın telefonunu?

ankara vatandan hocam 799tl siyah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.