Şimdi Ara

Wp nu çekemeyenler klubü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • L1320 kullanıcısı olarak,wp sevmeyen,kullanmayan,kullanamayanlar artık yeni konu açmasın,bu konu altında içinizden geçenleri dökün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CodeMasterSs C kullanıcısına yanıt
    İlk üyemiz de gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    fsh77'yi bu bölümün çoğu sevmiyor zaten. Git söv o zaman, burada insanları rahatsız etme.

• Adam fsh77 ye tepki olarak doğmuş

• ok
  • Buralar değerlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 29 Ekim 2014; 21:40:35 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca belirteyim wp ve telefonumdan memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMasterSs

Gelirim benim nefretim FSH77 denilen zeka sıkıntılı fanboyundan kaynaklı wp onun yüzünden bu kinlerimi atmam lazım yada ona ana avrat sövmem gerekiyor.

Sakin ol Şampiyon.....

Keskin sirke küpüne zarar verir. Sen hem küpüne hemde konuya zarar veriyorsun
  • quote:

Zekan yetmemiş tam bağlamaya hahahahahha kafanı genişlet biraz.

:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

WP ÇÖPTÜR ÇÖP KALACAKTIR LUMİALARDA...

Wp nu çekemeyenler klubü

Arkadaşın başına 9. Kattan lumia 920 düşmüştür. Akabinde hızlı bir şekilde tedavi altına alınmıştır. Her ne kadar hızlı bir şekilde tedavi altına alınmış olsada, beyninde darbeye bağlı wp serisi enfeksiyonu oluşmuştur. Arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarken tez zamanda sağlığına kavuşmasını umuyoruz.

Not= arkadaşın başına isabet eden telefonu düşüren şahsın fsh77 olduğu, pişman olmadığını gerekirse 19. kattan ve fırlatarak yeniden bunu yapabileceğini belirtti. Yapılan incelemeye göre 9. Kattan düşen lumia 920nin herhangi bir hasar almadığı ortaya çıktı.

Olmamış .

Sizin gibilerin şimdi yere göğe sığdıramadığı malum sistem,isim vermeyeceğim herkes biliyor zaten, için de çöp diyorlardı o zamanın sizin gibileri. Bunu da hatırlatayım.

• Market dışında telefonumdan memnunum yani

• Ne Kadar Düşmanın Varsa O Kadar Güçlüsünüzdür! wp yi çekemeyenlere gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

WP ÇÖPTÜR ÇÖP KALACAKTIR LUMİALARDA...

Wp nu çekemeyenler klubü

Arkadaşın başına 9. Kattan lumia 920 düşmüştür. Akabinde hızlı bir şekilde tedavi altına alınmıştır. Her ne kadar hızlı bir şekilde tedavi altına alınmış olsada, beyninde darbeye bağlı wp serisi enfeksiyonu oluşmuştur. Arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarken tez zamanda sağlığına kavuşmasını umuyoruz.

Not= arkadaşın başına isabet eden telefonu düşüren şahsın fsh77 olduğu, pişman olmadığını gerekirse 19. kattan ve fırlatarak yeniden bunu yapabileceğini belirtti. Yapılan incelemeye göre 9. Kattan düşen lumia 920nin herhangi bir hasar almadığı ortaya çıktı.

Olmamış .

Olduğu kadar....

• Wp kullanıpta android yada ios a yönelmeyen o kadar çok kullanıcı varki,lumia 525 kullanırken ne takılma ne donma ne internet sayfalarında yavaşlama hiç biri yoktur.Kamerada zaten lumia serisinin eline su dökecek telefon yoktur.İos kadar pahalı olmayan ve android kadarda kasmayan f\p ürünleridir lumialar.2.350₺ lik iphone kadar performanslı ve 2.200₺ lik xperialar kadar sağlamdır lumialar.Lumia 1520 en tepe cihazlardan biridir tasarımı ve sağlamlığı ve 6' boyutuyla akıcı,zeiss lensli kamerası,sd800 işlemci ve 2gb ram ile ömürlük telefondur.Clearblack teknoloji ile her an ekranı net görebiliriz.Kamera sağlamlık f/p ürünüdür.s4 e 1400₺ nexus a 1200₺ vermektense her yönden dolu dolu lumia serileri hep avantajlıdır.Wp fanboyların değil bilinçli kullanıcıların fazla para vermeden kullandığı cihaz ve yazılımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Wp kullanıpta android yada ios a yönelmeyen o kadar çok kullanıcı varki,lumia 525 kullanırken ne takılma ne donma ne internet sayfalarında yavaşlama hiç biri yoktur.Kamerada zaten lumia serisinin eline su dökecek telefon yoktur.İos kadar pahalı olmayan ve android kadarda kasmayan f\p ürünleridir lumialar.2.350₺ lik iphone kadar performanslı ve 2.200₺ lik xperialar kadar sağlamdır lumialar.Lumia 1520 en tepe cihazlardan biridir tasarımı ve sağlamlığı ve 6' boyutuyla akıcı,zeiss lensli kamerası,sd800 işlemci ve 2gb ram ile ömürlük telefondur.Clearblack teknoloji ile her an ekranı net görebiliriz.Kamera sağlamlık f/p ürünüdür.s4 e 1400₺ nexus a 1200₺ vermektense her yönden dolu dolu lumia serileri hep avantajlıdır.Wp fanboyların değil bilinçli kullanıcıların fazla para vermeden kullandığı cihaz ve yazılımdır

sonuna kadar katılıyorum bide lumialara güncelleme yapmayı bilmiyenlerin lumialar kötü demesi var acıyorum onlara

• quote:

Wp kullanıpta android yada ios a yönelmeyen o kadar çok kullanıcı varki,lumia 525 kullanırken ne takılma ne donma ne internet sayfalarında yavaşlama hiç biri yoktur.Kamerada zaten lumia serisinin eline su dökecek telefon yoktur.İos kadar pahalı olmayan ve android kadarda kasmayan f\p ürünleridir lumialar.2.350₺ lik iphone kadar performanslı ve 2.200₺ lik xperialar kadar sağlamdır lumialar.Lumia 1520 en tepe cihazlardan biridir tasarımı ve sağlamlığı ve 6' boyutuyla akıcı,zeiss lensli kamerası,sd800 işlemci ve 2gb ram ile ömürlük telefondur.Clearblack teknoloji ile her an ekranı net görebiliriz.Kamera sağlamlık f/p ürünüdür.s4 e 1400₺ nexus a 1200₺ vermektense her yönden dolu dolu lumia serileri hep avantajlıdır.Wp fanboyların değil bilinçli kullanıcıların fazla para vermeden kullandığı cihaz ve yazılımdır

Kasma yoktur demek çok iddialı. 820 kullanıyorum kastığını da uygulamadan atığını da uygulamaların çokup açılmadığını da gördüm . 1,5 senedir kullanıyorum emin ol androiden bu konuda pek farkı yok. Ha evet daha iyi ama o kadarda çok değil. Müzik çaları mağaza arayüzü berbat. Mağaza aylardır girmiyorum neler var diye bakmaya. Çok karışık. Neyin ne olduğu belli değil serpmişler herşeyi ortaya basit olmayan bir arayüz. 1520 e o dananımı koymuşlarda kullanabilicenmi. Mağazada uygulama yok adam gibi.Microsoft da adam gibi bir güncellemece vermemiş kullanıcılarına seneler sonra arka plana resim koyma ve bildirim merkezi vererek mutlu etmiştir. Saçmalığa bak symbianda bile vardı bu özellikler. Lumia serileri dolu dolu değil anca yarım doludur. Benim fikrim hiçbir lumia cihazına 1000₺ den fazla verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 29 Ekim 2014; 16:38:38 >

Yeni,hesap aç bana pmden,ulaş. Delikanlıysan sözünün eriysen ulaşırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

sonuna kadar katılıyorum bide lumialara güncelleme yapmayı bilmiyenlerin lumialar kötü demesi var acıyorum onlara

Aynen katılıyorum teknolojiyi sevmek ve araştırmak da kullanıcı olmanın bir parçası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

Aynen katılıyorum teknolojiyi sevmek ve araştırmak da kullanıcı olmanın bir parçası.

+1

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.