Şimdi Ara

Wp Neden Az Ram Yiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben açıklayayım. Çünkü; arka planda tuttuğu bir işlem yok. Müzik dinliyorum, facebooka girdim. Tekrar müziğe giricektim, halbuki kapatmamıştım tıkladım 2 saniye surduruluyor dedi oyle açtı. Sen böyle yaparsan tabi ki 512 mb ram yeter wp ye rahatla. Arka planda işlem tutsun bakalım ne oluyor?. Telefon 920. İe de 3 sekme açınca kapanıyo ie ram yetmiyor. Sizin o ram sömürüsü dediğiniz android cihazda bide 7-8 tane sekme açınca yağ gibi akıyor. (örnek verdiğim telefon disvovery)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani? 3 sekme açınca kapanıyorsa senin telefonda sıkıntı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Birçoğu wp de böyle. 3 tane dh konusu açınca oluyor

• Telefonda şuan 20 sekme açık hiçbir sıkıntı yok hatta telefona ne olur diye 10 tane oyun peşpeşe açmıştım hiçbişey olmadı bence gayet telefonlar iyi bazen sürdürülüyor yazıyor ona da alıştım

• Multi-tasking gelmeli. Whatsapp, galeri vs. fazla RAM harcamadığı için en azından onlar açık kalsa arkaplanda iyi olur. Mesele ses kaydediyorum, galeriye gidince ses kaydı duruyor, böyle şeylerin olmaması lazım.

Bu arada IE tarafından kapanıyor dediğiniz sekmelere geri dönünce o sayfa yeniden yüklenir ama internetinizden data eksilmesi olmaz. O yüzden IE meselesini kimse kafasına takmasın derim.
  • Aynen katılıyorum
    Örn: Tel:720 ram:512
    Bugün arkadaşa dedim multitasking çok kötü ie de 2 sekme açıyorsun geçiş yaparken tekrar yüklüyor veya mesaj geliyor cevaplıyorsun ie ye geri dönünce sürdürülüyor...tekrar yüklüyor zaman kaybı
    Note 3 var arkadaşta tabiki aynı fiyatın telefonları değil ama rica ettim multitasking için bu kadar olur yani
    17 internet sekmesi açtı whatsapp açık tek tek hepsine geçiş yaptı hiçbir şekilde tekrar yükleme kapanma gecikme olmadı
    Yani bu arkaplan görevleri sıkıntı. Sen doğru düzgün çoklu görevini yap ram i de 2 3 gb yap telefon hakkını versin arkadaş
    1520 930 felan demeyin sistemde gerçekten eksiklik var doğruya doğru
  • Çöp bir sistem olduğu için arka simsiyah 5-6 tane kutucuk ve buna 1000 lira veren var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş 20 sekme açmış, bende donanımhaberde 21 sekme açtım yağ gibi akıyor hala. Rekor bende daha açmaya üşendim yoksa giderdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CassiusClay54 -- 14 Mart 2015; 9:50:03 >
  • Galaxy s3 3 sekmede kafayı yiyiyor ona bakarsanız.

• murat425 kullanıcısına yanıt
    Sana çakmayı kakalamışlar o zaman geçmiş olsun
  •  Wp Neden Az Ram Yiyor ?

Wp Neden Az Ram Yiyor ?

Wp Neden Az Ram Yiyor ?

Wp Neden Az Ram Yiyor ?

Wp Neden Az Ram Yiyor ?

• lumia 620de sekmeler kapanmıyor veya oyunlar programlar. Arkada açık gözüküyor. Ama açılırken sayfayı tekrar yüklüyor yada oyunu tekrar açıyor. Telefon otomatik herşeyi kapatıp tekrar açıyor sanki. Cihaz bozuk falan da değil. 1 gb olan lumia da böyle mi. Androidde kapatma yoksa daha iyi.

• L820 kullanıyorum çok sayıda sekme açarım arkada whatsapp'a girerim müzik dinlerim sıkıntı çekmedim şimdiye kadar. Arkada birşey yokken aslında daha sıkınılı boştayken sürdürülüyor yazıyor
  • Bir sisteme ne kadar çok özellik koyarsanız ve özelleştirme imkanı sunarsanız KAYNAK ihtiyacı orantılı olarak artar.
    İOS ve Windows Phone bundan dolayı donanım ihtiyacı Androide göre azdır.
    Kapalı sistem olmalarının mantığı da budur.

Bu noktada da kişisel tercih devreye girer,eğer Android cihaz alınacaksa donanım güçlü ve ara yüz (Htc Sense) akıcı çalışmalı.

Kapalı sistem tercih edilecekse,zaten yazılıma dışarıdan müdahale edilemediği için sistem ortalama donanımla da iyi çalışacaktır.

Özetle:Android çok fazla özellik sunar buna sisteme giydirilen ara yüz de eklenince iyi bir donanım ister ve bir çok ihtiyacı görür.

• Siyah beyaz fondan başka renk yok adam gibi tabi daha rahat olur ,androiddeki o renkli menüler olsun bakayım şarj ne kadar dayanıyor ve ram ne kadar kullanılıyor

• Ben haftalarca sekmeleri unuttuğum oluyor da kasmıyor 1Gb ramle oğlum siz Doctor Who'cular var ya alayınız kafayı yemişsiniz,evet genelleme yapıyorum hadi biraz da sen uğraş.

• Multi tasking olmadığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Ben açıklayayım. Çünkü; arka planda tuttuğu bir işlem yok. Müzik dinliyorum, facebooka girdim. Tekrar müziğe giricektim, halbuki kapatmamıştım tıkladım 2 saniye surduruluyor dedi oyle açtı. Sen böyle yaparsan tabi ki 512 mb ram yeter wp ye rahatla. Arka planda işlem tutsun bakalım ne oluyor?. Telefon 920. İe de 3 sekme açınca kapanıyo ie ram yetmiyor. Sizin o ram sömürüsü dediğiniz android cihazda bide 7-8 tane sekme açınca yağ gibi akıyor. (örnek verdiğim telefon disvovery)

Bu hepimizi çok aydınlatıcı mesajını ilettiğin için çok teşekkür ederiz. Öğrendik sayende de şunu merak ediyoruz.

Bu yazarak neyi ıspatlamayı amaçlıyordun?
  • Siz hiçbir şey açıklamayın win7 bile masaustunde 1gb ram ile rahat rahat çalışırken , xp gibi bir sistemin 512 mb ramde akarken kimse tutupta sistemler bunları yapıyor ram ihtiyacı var demesin komik oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

L820 kullanıyorum çok sayıda sekme açarım arkada whatsapp'a girerim müzik dinlerim sıkıntı çekmedim şimdiye kadar. Arkada birşey yokken aslında daha sıkınılı boştayken sürdürülüyor yazıyor

Sürdürülüyor geçmeyecek sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.