Şimdi Ara

Wp'den androide geçenler . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

Tartışmaya son noktayı koyuyorum paranız varsa Android (nexus Sony ve HTC ALIN (Samsung önerilmez arayüzü kötü) Yada iOS ALIN paranız yoksa 1200 tl civarı ise iOS alamazsınız Android ise çok iyi değil Windows phone alın

Artık android tarafında 1200 liraya çok iyi cihazlar var lg g2 Nexus 5 gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 1020 almaktan vaz geçirdiniz beni Sony z4 bekleyecek ben o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 16 Kasım 2014; 23:32:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Tartışmaya son noktayı koyuyorum paranız varsa Android (nexus Sony ve HTC ALIN (Samsung önerilmez arayüzü kötü) Yada iOS ALIN paranız yoksa 1200 tl civarı ise iOS alamazsınız Android ise çok iyi değil Windows phone alın

Nexus 1400 tl değilmiydi ?

• quote:

quote:

quote:

Nexus 1400 tl değilmiydi ?

http://m.istanbulbilisim.com.tr/lg-d821-nexus-5-beyaz-cep-telefonu-fiyati%2C116552.html?ref=akakce&source=mobil&v=1.14,2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Geçecektim fakat vazgeçtim iyiki vazgeçmişim yaşasın Windows Phone geleceğin işletim sistemi Windows Phone gerçek bir işletim sistemi gerçekten özellikle iş dünyasında çok işe yarayacak bir cihaz orjinal bir işletim sistemi ne yazık ki android oyuncak telefonlardaki kadar dandik ve bakımsız bir sistem İos ise taş devrinden kalma ve pahalı fakat Windows gerçek bir sistem mobil sistem değil Mobil Bilgisayar veya Cep bilgisayarı İşte Kalite İşte Microsoft İŞTE WİNDOWS PHONE

bakalım w10 gelince uygulama yok yada yetersiz diye bahane bulabilecekler mi

Windows 10 ile ne alakası var 1 yıldır instagram bile güncelleme almadı bari fanboyluk yapmayın sanki babanızın şirketi

ne fanboy luğu saçma sapan konuşma w10 ile uygulamalar düzeltilecek haberin yoksa boş konuşma

Bu hızla giderse düzelir çok beklersiniz adamlar mobil veriyi bile büyük güncelleme olarak verecekler bu adamlar ne beklersin Microsoft'un mobil bölümüyle ilgilendiği yok apaçık ortada adamlar masaüstüne önem veriyor bize basit özellikler gelesiye kadar android ios nirvanaya çıkacak

w10 haberine göre birçok yenilik geliyor beklendiği gibi olmazsa mobilde hiç şansları kalmayacak

bence olmaz 8.1 de abartıldı ne oldu? yine önümüze dandik bir sistemi verdiler wifi kapatırken bile bizi ayarlara atıyor böyle bir saçmalık olabilir mi? İşletim sistemi akıcı gibi olsa animasyonlarda hep fps atlaması var bildirim merkezini aşağı yukarı kaydırırken yada menü geçişlerinde belli oluyor birde android 4.4e bak grafikler gayet akıcı 0 fps google artık 4.4 ile kasma şişme sorununuda çözdü diyeceğim şudur ki windows phone telefona şuan 900 liradan fazla verilmez

Hocam android menü geçişlerinde öyle bir akıcılık görmedim,sanki 200 fps alıyoruz o derece akıcı.

gelde bunu fanboylara anlat stabil diye birşey tutturmuş gidiyorlar stabil kelimesinin anlamını hız sanıyorlar oysa stabil demek kararlı, hatasız, dengeli biçimde çalışmak demek , hiçbir telefonun kölesi olmadım olmam da bazıları bu forumda telefonlarının kölesi olmuşlar özellikle fis diye biri var

Fıss derken hocam haha

• Arık üreticiler de olayı çözdü snapdragon ab ac falan.wp android ve iosa göre geride.W9 çıkmadı çünkü tek sistem w10 a geçilecek.Mağazada xbox oyunlarını daha çok göreceğiz ve artık Türkiye genelinde standart kullanıcı kalmadı.Herkes işlemci işletim sistemi kamera çekirdek ram uzmanı oldu.Wp a artık s4pro işlemciler yetmiyor,uygulamadan kısılıyor.Tek sistem olan w10 her wp cihazda çalışacak ama en can alıcı özellikler yenilerde olacak.Artık giderek üste oynuyor ms,telefonlar pahalı,Lumia 830 un ederi kamerası hatrına 1000₺ dir.Lumialar fiyat yönünden 2.bir htc vakası olacak.Android 5 stabil bir sürüm olursa,zengin özelleştirmesi ve sınırsız özgürlüğüyle tek sistem olur.Ms hamlesini doğru yaparsa hem android hem iostaki takipçilerinden çok adam çalar.w10 vs Android 5.iki ay sonra ak koyun karakoyun ortaya çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HLLBN -- 17 Kasım 2014; 2:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Arık üreticiler de olayı çözdü snapdragon ab ac falan.wp android ve iosa göre geride.W9 çıkmadı çünkü tek sistem w10 a geçilecek.Mağazada xbox oyunlarını daha çok göreceğiz ve artık Türkiye genelinde standart kullanıcı kalmadı.Herkes işlemci işletim sistemi kamera çekirdek ram uzmanı oldu.Wp a artık s4pro işlemciler yetmiyor,uygulamadan kısılıyor.Tek sistem olan w10 her wp cihazda çalışacak ama en can alıcı özellikler yenilerde olacak.Artık giderek üste oynuyor ms,telefonlar pahalı,Lumia 830 un ederi kamerası hatrına 1000₺ dir.Lumialar fiyat yönünden 2.bir htc vakası olacak.Android 5 stabil bir sürüm olursa,zengin özelleştirmesi ve sınırsız özgürlüğüyle tek sistem olur.Ms hamlesini doğru yaparsa hem android hem iostaki takipçilerinden çok adam çalar.w10 vs Android 5.iki ay sonra ak koyun karakoyun ortaya çıkacak.

Hocam isterse wp98 çıksın Sony ve Motorola girmeden tekrar Windows pazarına dönmeyeceğin Htc one m8 by wp bile tırt,Android deki tüm multimedya özellikleri gelmeli wp çoğunu destekkemiyor hala

• quote:

Orijinalden alıntı: koçari

quote:

Orijinalden alıntı: jporta

mobil ile pcde ayni uygulamalarin calismasi imkansiz mobilde arm tabanli islemciler kullanilir. ortak market olmasi bu demek degil yani gidip de winrar.exeyi telefonda calistiramassin

emin değilim. uzmalık alanım değil. ama ben öyle anladı. sonuca tlefonda Windows 10 olacak pc de Windows 10 olacak. yani biri için geliştiren uygulama diğerindede çalışabilecek donanımı yettiği sürece. yanılıyorda olabilirm ama bildiğim bu.

Sadece mağazalar , birleşecek windows uygulamalarını çalıştırmayacak diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Geçecektim fakat vazgeçtim iyiki vazgeçmişim yaşasın Windows Phone geleceğin işletim sistemi Windows Phone gerçek bir işletim sistemi gerçekten özellikle iş dünyasında çok işe yarayacak bir cihaz orjinal bir işletim sistemi ne yazık ki android oyuncak telefonlardaki kadar dandik ve bakımsız bir sistem İos ise taş devrinden kalma ve pahalı fakat Windows gerçek bir sistem mobil sistem değil Mobil Bilgisayar veya Cep bilgisayarı İşte Kalite İşte Microsoft İŞTE WİNDOWS PHONE

bakalım w10 gelince uygulama yok yada yetersiz diye bahane bulabilecekler mi

Windows 10 ile ne alakası var 1 yıldır instagram bile güncelleme almadı bari fanboyluk yapmayın sanki babanızın şirketi

ne fanboy luğu saçma sapan konuşma w10 ile uygulamalar düzeltilecek haberin yoksa boş konuşma

Bu hızla giderse düzelir çok beklersiniz adamlar mobil veriyi bile büyük güncelleme olarak verecekler bu adamlar ne beklersin Microsoft'un mobil bölümüyle ilgilendiği yok apaçık ortada adamlar masaüstüne önem veriyor bize basit özellikler gelesiye kadar android ios nirvanaya çıkacak

w10 haberine göre birçok yenilik geliyor beklendiği gibi olmazsa mobilde hiç şansları kalmayacak

bence olmaz 8.1 de abartıldı ne oldu? yine önümüze dandik bir sistemi verdiler wifi kapatırken bile bizi ayarlara atıyor böyle bir saçmalık olabilir mi? İşletim sistemi akıcı gibi olsa animasyonlarda hep fps atlaması var bildirim merkezini aşağı yukarı kaydırırken yada menü geçişlerinde belli oluyor birde android 4.4e bak grafikler gayet akıcı 0 fps google artık 4.4 ile kasma şişme sorununuda çözdü diyeceğim şudur ki windows phone telefona şuan 900 liradan fazla verilmez

Hocam android menü geçişlerinde öyle bir akıcılık görmedim,sanki 200 fps alıyoruz o derece akıcı.

gelde bunu fanboylara anlat stabil diye birşey tutturmuş gidiyorlar stabil kelimesinin anlamını hız sanıyorlar oysa stabil demek kararlı, hatasız, dengeli biçimde çalışmak demek , hiçbir telefonun kölesi olmadım olmam da bazıları bu forumda telefonlarının kölesi olmuşlar özellikle fis diye biri var

Fıss derken hocam haha

Fsh77 demek istedi herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: jporta

mobil ile pcde ayni uygulamalarin calismasi imkansiz mobilde arm tabanli islemciler kullanilir. ortak market olmasi bu demek degil yani gidip de winrar.exeyi telefonda calistiramassin

Windows 10 Technical Preview kullanıyorum. Siz olaya çok farklı bir açıdan bakıyorsunuz. AoE: Castle Siege'yi dışarda cafe'de oynayıp, eve gelince PC'den büyük ekrandan devam etmek şuan yapılabilen bir şey.

Ekleme: Hala donanım donanım diye ağlayan insanlar var. Acaba o 2.500 lira değerindeki iPhone'un içinde ne olduğundan haberleri var mı. Burada iOS ne kadar az donanım kullanıyorsa WP'de o kadar az kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 17 Kasım 2014; 11:58:00 >
  • Mağazadaki uygulamalar mobilde de kullanılabilirse büyük gelişme olur. Çünkü PC Mağazası'nda bir ton güzel uygulama var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Uygulamaların özelliklerinden şikayet edilmiş buraya açıklık getirmekte fayda var.
    Wp'deki uygulamayı bir android veya ios ta kullandığın gibi kullanamıyorsun, bunun sebebi ise geliştiricilerin uygulamaya pek özen göstermemesi.
    Hatta erdi özüağnın yaptığı bir inceleme videosunda "artık iş geliştiricilerde " diye bir ifadesini duydum.

İş sadece geliştiricilerde değil, Microsoftta adım atmalı. Wp kapalı bir ekosistem olduğu için geliştiriciler çok fazla müdahale edemiyorlar. Wpnin biraz daha esnekleştirilmesi lazım. Artı mobil dünyada Google'ın hegemonyası var. Geliştiricilere baskı var. Ha bu son kullanıcıyı ilgilendirmez çünkü hizmet bekliyor. Burada Microsoft kendi gücünü kullanarak geliştiricilere yaşam alanı açmaya çalışmalıdır. Ben geliştirici olsam kısıtlı bir ortamda çalışmak ve baskılara göğüs gererek uygulama geliştirmem. Sonuçta Wp babamın malı değil, nerede rahat edersem orada çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Mağazadaki uygulamalar mobilde de kullanılabilirse büyük gelişme olur. Çünkü PC Mağazası'nda bir ton güzel uygulama var.

pc deki uygulamalar mobilde de olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: alierennet

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Uygulamaların özelliklerinden şikayet edilmiş buraya açıklık getirmekte fayda var.
    Wp'deki uygulamayı bir android veya ios ta kullandığın gibi kullanamıyorsun, bunun sebebi ise geliştiricilerin uygulamaya pek özen göstermemesi.
    Hatta erdi özüağnın yaptığı bir inceleme videosunda "artık iş geliştiricilerde " diye bir ifadesini duydum.

İş sadece geliştiricilerde değil, Microsoftta adım atmalı. Wp kapalı bir ekosistem olduğu için geliştiriciler çok fazla müdahale edemiyorlar. Wpnin biraz daha esnekleştirilmesi lazım. Artı mobil dünyada Google'ın hegemonyası var. Geliştiricilere baskı var. Ha bu son kullanıcıyı ilgilendirmez çünkü hizmet bekliyor. Burada Microsoft kendi gücünü kullanarak geliştiricilere yaşam alanı açmaya çalışmalıdır. Ben geliştirici olsam kısıtlı bir ortamda çalışmak ve baskılara göğüs gererek uygulama geliştirmem. Sonuçta Wp babamın malı değil, nerede rahat edersem orada çalışırım.

Tam olarak sizin ifadenizle açıklık geldi konuya ben genel olarak görüşümü bilirdim

• G2, Nexus 4 ve Lumia 625 kullanıyorum, aralarında en çok lumiayı kullanıyorum. Lumis'ya geçmeden önce iyice eksisini artısını inceledim. Bana yeterli geldiğine kanaat getirdim ve aldım. Şimdi de gayet güzel kullanıyorum.

Lumiaların eksiklikleri var, ancak 2500 tl ustunu 2 çekirdekli ve maliyeti 250 $ bile olmayan iphone verecek kadar enayi değilim.

Sırf uygulama diye telefonda olan butun özel bilgilerimi elaleme veremem. Androidte güvenliği g si yok. Saldım çayıra mevlam kayıraaa olan güvenlik sistemi berbat.

Lumiaların eksikleri olsada güvenli ve ucuz. Telefonun yapabilecekleri belli sonuçta. Lumiada da İphone da da G2'de de bir Battlefield oynayabilirmiyim ? Hayır.

Ets2 de mp konvoylara katılabilir miyim ? Hayır.

İstediğim dosyayı istediğim başka Bir dosyaya çevirebilirmiyim? Hayır. (orn. Mkv)

Dosya arşivi yapabilir miyim ? Hayır.

Bu liste daha da uzar gider. Kısaca telefona 1000 tl ustu verilmez. 1000 tlnin altındaki cihazlar karşılaştırılabilir ancak 1000 tlnin üstündeki telefonları ne yaparsanız yapın aynı fiyattaki bilgisayarlar ezer geçer.

Lumia al, guvenliğin ve canlılığın keyfini çıkar.

Ne ekran gitti, ne yamuldu derdi var. Odun gibi telefon.

• aksam saat 10da bir konvoy yapalim. Berlinde bekle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

aksam saat 10da bir konvoy yapalim. Berlinde bekle :)

Telefondan mı bilgisayardan mı

• Beyler herkese şu iki cümlemi söyleyeyim.Wp a en fazla 1000 tl verilir.İkincisi sırf kasmadığı için aldım şu Wp u.

• Android'te güvenliğin g si yok google'ın g si var

• ben gectim cokta memnunum iyi cihaza gecmeminde etkisi var tabi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.